Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Нямате сняг??? В Стз беше дървената до днес, сутринта кмета даде интервю в което беше казал, че няма да се удължава ваканцията, но след много протести от страни на майките във фейса в крайна сметка я удължиха. Имаме сняг до коленете, сутринта го дават -15 градуса... пълен потрес! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Някой знае ли къде бяга графиките от клипа на Галена Тоя става ако знае да каже може и да направите и нови ако някой желае Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Имаме сняг до коленете, сутринта го дават -15 градуса... пълен потрес! Ми загубеняци... утре го дават даже до -15 градуса и както много майки казаха, за 2 дни няма да се загуби кой знае колко материал, нито ще станат професори. Аз лично вчера едвам стигнах до работа, автобуса дори закъса и беше чудо... днес носа не съм си подала навън. Вземай бележка от някой лекар най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Salvatore: Моля, не ме добавяйте във фейсбук групи, така нямам време за Рамания. Мерси! :roll1: Ах, вбесяваш ме, как познаваш ме.. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Ми загубеняци... утре го дават даже до -15 градуса и както много майки казаха, за 2 дни няма да се загуби кой знае колко материал, нито ще станат професори. Аз лично вчера едвам стигнах до работа, автобуса дори закъса и беше чудо... днес носа не съм си подала навън. Вземай бележка от някой лекар най-добре. Не ми се занимаваше да търся фалшива, а и ако ме хванат ще е голям срам понеже съм заместник-председател на ученическия съвет.. навих майка да отиде сутринта до личния лекар и да ми вземе за 2 дни, нямам много оцъствия и няма да е голяма загуба. Викам й избирай - 2 лв за бележка или 20 за лекарства + нерви :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Видя ли колко яки графики имам, не мога да им се нагледам Видях Познавам си всяка една графика и тези от Пантера са ми любими много, защото се получиха много яко всичките Амаа чакаме и нови скоро. Кралят на фотошопа да се развихри Все още чакам плащане в натура или снимки :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Не ми се занимаваше да търся фалшива, а и ако ме хванат ще е голям срам понеже съм заместник-председател на ученическия съвет.. навих майка да отиде сутринта до личния лекар и да ми вземе за 2 дни, нямам много оцъствия и няма да е голяма загуба. Викам й избирай - 2 лв за бележка или 20 за лекарства + нерви :1000 (29): Сериозно ли? Не осъзнаваш ли в коя държава живееш? :1000 (29): Все пак говорим за България... Аз нямах нужда от такива неща... за 4 години нито една бележка и ходих когато си искам Класната извиняваше без бележки, а ако потърсеше бележка казвах, че ще занеса и това беше Да не говоря, че за 3 лв при личния ми дават бележка без проблем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Сериозно ли? Не осъзнаваш ли в коя държава живееш? :1000 (29): Все пак говорим за България... Аз нямах нужда от такива неща... за 4 години нито една бележка и ходих когато си искам Класната извиняваше без бележки, а ако потърсеше бележка казвах, че ще занеса и това беше Да не говоря, че за 3 лв при личния ми дават бележка без проблем И все пак, държа при мен всичко да е точно и без прояви, че се глася и за знаменосец на випуска. А дано ме изберат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз бях в най-елитната гимназия, отговорник на класа и печатах фалшиви бележки. Класната идваше в кафето, в което висяхме по цял ден, и ми носеше списък с имената на съучениците ми и за кои дати им трябват бележки. Веднъж занесох истинска бележка от личната, тъй като се опитаха да затегнат положението. Трябваше първо мед сестрата да ги прегледа и да потвърди, че са изрядни и чак тогава извиняваха отсъствията. Оная патка се заяде, че е фалшива и приключих с тия глупости. Даже в края на годината написахме една бележка за целия клас с дати от първия до последния учебен ден и диагноза ОВИ. Класната за малко да я прибере с останалите и да стане голяма издънка. Накрая бяхме класа с най-висок успех и на матурите гръмнахме с 20тина пълни 6тици и цялостен успех доста над 5.5. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз бях в най-елитната гимназия, отговорник на класа и печатах фалшиви бележки. Класната идваше в кафето, в което висяхме по цял ден, и ми носеше списък с имената на съучениците ми и за кои дати им трябват бележки. Веднъж занесох истинска бележка от личната, тъй като се опитаха да затегнат положението. Трябваше първо мед сестрата да ги прегледа и да потвърди, че са изрядни и чак тогава извиняваха отсъствията. Оная патка се заяде, че е фалшива и приключих с тия глупости. Даже в края на годината написахме една бележка за целия клас с дати от първия до последния учебен ден и диагноза ОВИ. Класната за малко да я прибере с останалите и да стане голяма издънка. Накрая бяхме класа с най-висок успех и на матурите гръмнахме с 20тина пълни 6тици и цялостен успех доста над 5.5. Кой набор си? Сестра ми е 93 и е имала сходни преживявания, за които ми е разказвала Нещата вече като чели са една идея по-затегнати и не всички номера минават. Просто решат ли да се заядат става лошо, защото оцъствията влияят пряко на оценките, а оттам може да ти се пре**е и цялата диплома. Не искам да изглеждам като някой класически зубър, водя си перфектен социален живот и всичко, но гледам да стоя на страна от такива далавери с бележки, че излишни проблеми на главата не ми трябват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Влязох да пиша Честита Баба Марта, но после останах втрещен. Вместо поредните неадекватни постове за Рики виждам дума оцъствия ?! :1000 (34): И хора, които се хвалят, как не са ходили на училище. И квалифицират България била еди каква си. Сигурно сте много горди и готини :1000 (10): И все пак, честита Баба Марта и нека животът ви не бъде само чалга :1000 (33): :1000 (24): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Аз мнение на кюфтета не съм искал, че се обаждат Нима България не е корумпирана? И всичко се оправя с пари и връзки? Май не сa разбралi какво имам предвид с това за България И все пак не съм им искал мнението Моля само хора под 70/80 килограма да ме цитират, а такива над 100 да горят мазнини. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 ХАхахахаха, умопомрачително оригинален и забавен. Дано наистина не се надяваш, че бих отговорил на подобна елементарна провокация. Вместо да се замислиш се правиш на отворен. Бъди здрав и мисли, ако можеш разбира се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 И все пак, държа при мен всичко да е точно и без прояви, че се глася и за знаменосец на випуска. А дано ме изберат Вкарай малко пари и връзки и ти е в кърпа вързано Аз бях в най-елитната гимназия, отговорник на класа и печатах фалшиви бележки. Класната идваше в кафето, в което висяхме по цял ден, и ми носеше списък с имената на съучениците ми и за кои дати им трябват бележки. Веднъж занесох истинска бележка от личната, тъй като се опитаха да затегнат положението. Трябваше първо мед сестрата да ги прегледа и да потвърди, че са изрядни и чак тогава извиняваха отсъствията. Оная патка се заяде, че е фалшива и приключих с тия глупости. Даже в края на годината написахме една бележка за целия клас с дати от първия до последния учебен ден и диагноза ОВИ. Класната за малко да я прибере с останалите и да стане голяма издънка. Накрая бяхме класа с най-висок успех и на матурите гръмнахме с 20тина пълни 6тици и цялостен успех доста над 5.5. Не се хвали, че кюфтетата ще бъдат недоволни от това, че се хвалиш с фалшивите бележки Ти още ли си модераторка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Февруари 28 Report Share Публикувано Февруари 28 Каквато певицата, такива и феновете Все влизат в форма и все формата е СФЕРА. Защо да се надявам да ми отговориш?? Нима не казах, че 100-килограмови не искам да ме цитират? Твоето е елементарна провокация след като влизаш в 2 през нощта в чалга форум уж да честитиш празник, а започваш с заяждане?! Ще се окаже, че на теб живота ти е чалга след като цял ден разглеждаш чалга форум Аз съм се замислял доста и всеки ден губя надежда, че нещата в България ще се оправят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Не съм те цитирал, спокойно. Нито съм се заяждал. Просто не толерирам хора, които плюят по собствената си държава. Каквато и да е, това е родината ти. ПО-добре е да се опитваш да виждаш хубавите и позитивни неща, които също съществуват. И където и да отидеш никога няма да имаш друга родина. За това по-добре да я обичаш, а не да си поредния мрънкалник. Това е мнението ми. И ако съм малко рязък, то е заради липсата на уважение, която абсолютно не толерирам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Какво съм плюл?! Ти чуваш ли се какви ги говориш? Не мисля, че точно ти трябва да ми казваш каквото и да е било за мен, страната ми, дали я обичам, и дали съм мрънкалник Избивай комплексите си другаде, а не да се заяждаш с мен за някакви малоумни неща дето не съм казал или ти си разбрал много грешно, защото си много "умен" и много 'мислиш' Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Author Report Share Публикувано Март 1 Все още чакам плащане в натура или снимки :1000 (29): Какви снимки, че нещо това го пропуснах ? И аз си взех от графиките ти, не се стърпях просто. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честита Баба Марта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Дано наистина не се надяваш, че бих отговорил на подобна елементарна провокация. Но го направи, нали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Честита Баба Марта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Help!!! Направих си регистрация в онлайн игра.Трябва да си потвърдя имейла за да ползвам и други функции на играта. Пиша си имейла изпращам , дава че писмото е изпратено,но кутията ми е празна.Някой може ли да ми помогне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Help!!! Направих си регистрация в онлайн игра.Трябва да си потвърдя имейла за да ползвам и други функции на играта. Пиша си имейла изпращам , дава че писмото е изпратено,но кутията ми е празна.Някой може ли да ми помогне Понякога сървърите с отговора се бавят! Чакане му е майката! П.п. Честита баба Марта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Има промяна в новия клип на Рики- вече не започва със залеза, а с надпис Puerto Vallarta. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Понякога сървърите с отговора се бавят! Чакане му е майката! Ама аз чакам 2 седмици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари