Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защото ме 'нахрани' доста стабилно. Била съм искала да ме е*е един наш съфорумец, но той бил с него и така. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защото ме 'нахрани' доста стабилно. Била съм искала да ме е*е един наш съфорумец, но той бил с него и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защото ме 'нахрани' доста стабилно. Била съм искала да ме е*е един наш съфорумец, но той бил с него и така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защото ме 'нахрани' доста стабилно. Била съм искала да ме е*е един наш съфорумец, но той бил с него и така. Полудявам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тук е като "Дързост и красота". Не знаех, че има хора, които го ползват като сайт за запознанства! Сигурна съм, че не си сред тях! Голям филм - разхождам си кучето и ми цъка месинджъра. Гледам някъв непознат ми писал, че щял да ме размаже, разкатае, от къде това самочувствие, била съм ку*ва и прочие. След което ми се обяснява, че съм искала едикой си да ме на*бе, но нямало да стане, защото той бил с него. Болни хора. Аз с въпросното момче не съм водила никакв диалог никога дори тук във форума, какво остава - извън него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Голям филм - разхождам си кучето и ми цъка месинджъра. Гледам някъв непознат ми писал, че щял да ме размаже, разкатае, от къде това самочувствие, била съм ку*ва и прочие. След което ми се обяснява, че съм искала едикой си да ме на*бе, но нямало да стане, защото той бил с него. Болни хора. Аз с въпросното момче не съм водила никакв диалог никога дори тук във форума, какво остава - извън него. Сашо ли е въпросното момче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Голям филм - разхождам си кучето и ми цъка месинджъра. Гледам някъв непознат ми писал, че щял да ме размаже, разкатае, от къде това самочувствие, била съм ку*ва и прочие. След което ми се обяснява, че съм искала едикой си да ме на*бе, но нямало да стане, защото той бил с него. Болни хора. Аз с въпросното момче не съм водила никакв диалог никога дори тук във форума, какво остава - извън него. Добре, към "Дързост и красота" ще добавим и "Психо" - елементи... А той как те е намерил този ревнивият? Неееее, как Сашо?! И Сашо ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Да. Това е някой, който следи нещата от доста време, и гледал как си гласувала за наградите на Рамания. Ти беше гласувала за него за "Най-сексапилен потребител". А и той е един от малкото хетеро тук. Някой си прави базик с теб. Помисли кой ти има зъб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 А и той е един от малкото хетеро тук. Отдъхнах си! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Отдъхнах си! Знам, че си му наточена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Знам, че си му наточена. Ако можеше и да не харесва Кама... Щеше да е 10-ка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Знам, че си му наточена. Иллл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тва илл камъни в моята градина ли бяха? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Ако можеше и да не харесва Кама... Щеше да е 10-ка! Това не е единствения проблем. Другото стряскащо за теб е, че 5-6 години аз му бях най-близкия човек от форума. Но сега пътищата ни се разделиха. Можеш да атакуваш. :1000 (29): Няма да има кой да му говори против теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тва илл камъни в моята градина ли бяха? При положение, че не съм те виждал дори няма как да знам дали си "Или" Не беше за теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Това не е единствения проблем. Другото стряскащо за теб е, че 5-6 години аз му бях най-близкия човек от форума. Но сега пътищата ни се разделиха. Можеш да атакуваш. :1000 (29): Няма да има кой да му говори против теб. Това ме разтревожи повече дори и от Камейсън... Всъщност, ти винаги ли си бил с този ник? Нямам изобщо спомени за теб от момента в който се регнах и бях активна тук? После дори не съм влизала да чета, ако си бил по-активен след мен, имах много промени в личния живот и не ми беше до чалга. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Това ме разтревожи повече дори и от Камейсън... Всъщност, ти винаги ли си бил с този ник? Нямам изобщо спомени за теб от момента в който се регнах и бях активна тук? Преди това бях HUNTER. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Верно тук е Дързост и красота.След Зайка-Ники-на Ники пацуланата/жена му/ имаме нова сюжетна линия Христина-Сашо-на Сашо приятеля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Преди това бях HUNTER. По-познато ми звучи като име, но не сме влизали тогава май в диалог. Моят таргет бяха предимно кралските. :1000 (29): Беше голямо мерене Глория - Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Защото ме 'нахрани' доста стабилно. Била съм искала да ме е*е един наш съфорумец, но той бил с него и така. Изперка народа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Брук-Рич-На Рич любовника Ник😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 По-познато ми звучи като име, но не сме влизали тогава май в диалог. Моят таргет бяха предимно кралските. :1000 (29): Беше голямо мерене Глория - Ивана. Аз те помня много добре. Мен ме кефеше, че нареждаш яко по един по-уличен и хашлашки начин, ти си и била по-малка де. Сега обаче не ми харесваш толкова. Обясняваш се след всяко мнение, което е различно от твоето и звучиш нападателно и изнервено. Сякаш ако някой каже нещо, с което не си съгласна, го приемаш като лична заплаха към самата теб и се чувстваш длъжна да се впуснеш в словестна битка. Изморително е това и не е здравословно. Да се надяваме, че е временно явление. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз те помня много добре. Мен ме кефеше, че нареждаш яко по един по-уличен и хашлашки начин, ти си и била по-малка де. Сега обаче не ми харесваш толкова. Обясняваш се след всяко мнение, което е различно от твоето и звучиш нападателно и изнервено. Сякаш ако някой каже нещо, с което не си съгласна, го приемаш като лична заплаха към самата теб и се чувстваш длъжна да се впуснеш в словестна битка. Изморително е това и не е здравословно. Да се надяваме, че е временно явление. Смятам, че тогава съм била много по-нападателна и изнервена. Още повече, че сега мога да слушам и Глория, че и Камелия, които не харесвах грам допреди няколко години и много държах да го изразя, за сметка на успехите и приимуществата на Ивана и Деса - вечните им опонентки. Пък и нямам за цел да ти се харесам. На мен също много неща не ми допадат, особено вечното недоволство, когато някой се опита да направи нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 На мен също много неща не ми допадат, особено вечното недоволство, когато някой се опита да направи нещо. Вечното? Един път дръзнах да изразя мнение, че според мен (а и според всички световни музикални организации) награди за десетилетие се дават от 1990-1999, 2000-2009, тоест че почват на кръгла година, и веднага стана ВЕЧНОТО недоволство. Иначе аз съм ЗА да се правят нови теми и да има раздвижване във форума с активни потребители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Вечното? Един път дръзнах да изразя мнение, че според мен (а и според всички световни музикални организации) награди за десетилетие се дават от 1990-1999, 2000-2009, тоест че почват на кръгла година, и веднага стана ВЕЧНОТО недоволство. Иначе аз съм ЗА да се правят нови теми и да има раздвижване във форума с активни потребители. Аз казах "много от нещата, които не харесвам", без да конкретизирам /ставаше дума за голям брой потребители/. Извинявай, но някой да даде оценка 1 на "Закъснях"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари