Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много готини годинки бяха. Всичко беше естествено, а 90-те са били още по-готини. Жалко че не съм бил тогава на 20. Сто про сега да съм напушено хипи с 5 деца. Много голяма песен на много голяма певица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Вече започнах да си решавам листовките с резултат "ДА" по-често Сега да видим шофирането как ще протече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Нова двойка на годината ли се очертава тук? Вече сме двойка Стела и палачинките :1000 (29): :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 :3fdb8960598fa63e: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 :3fdb8960598fa63e: Как си, любов? Защо не спиш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Как си, любов? Защо не спиш ? Не мога да заспя без теб, чаках те. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не мога да заспя без теб, чаках те. Това е истинска любов! Искаш ли пак да си готвим нещо, но без палачинки :1000 (29): П.С. Честит празник! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Честит празник! Някой гледа ли Hell's Kitchen? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Това е истинска любов! Искаш ли пак да си готвим нещо, но без палачинки :1000 (29): П.С. Честит празник! Благодаря! Вече като чуя за палачинки и ще се сещам за теб. Какво да си сготвим този път? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Честит празник! Някой гледа ли Hell's Kitchen? :1000 (29): Кремииии Помниш ли ме? Благодаря! Вече като чуя за палачинки и ще се сещам за теб. Какво да си сготвим този път? Или когато баба ти пита дали искаш нещо "печенко" на фурна Значи ако пак напусна ще се сещаш за мен с палачинки Не знам.. Предложения? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Значи ако пак напусна ще се сещаш за мен с палачинки Не знам.. Предложения? Не, няма да напускаш пак! Не те пускам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не, няма да напускаш пак! Не те пускам! Ако ми родиш дете ще остана тук! Ще хейтим чалгарки цял ден и ще го гледаме от време на време (учим се от Янева ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Ако ми родиш дете ще остана тук! Ще хейтим чалгарки цял ден и ще го гледаме от време на време (учим се от Янева ) Колко интересен живот ще имаме, замечтах се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Колко интересен живот ще имаме, замечтах се Трябва да я държим децата си далеч от Сенуж, защото ще вербува дъщеря ни и ще я направи вървежна Сенужка ( китайска проститука ) в Китай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Трябва да я държим децата си далеч от Сенуж, защото ще вербува дъщеря ни и ще я направи вървежна Сенужка ( китайска проститука ) в Китай Аааа ще си я пазим от форума, че тук са опасни всички :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аааа ще си я пазим от форума, че тук са опасни всички :1000 (29): Какво ще готвим? Червата ми къркорят, а корема стърже като вибрация на телефон Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Какво ще готвим? Червата ми къркорят, а корема стърже като вибрация на телефон Кекс? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Кекс? :roll1: :roll1: :roll1: Кекс-а е вреден, но сега е полезен.. Навит съм за второтo Ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Дали Яни няма да ни направи един подарък за празника и да пусне песента днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Дали Яни няма да ни направи един подарък за празника и да пусне песента днес. Това е всеки път с нейните песни... предреждат ли я другите не знам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 :roll1: :roll1: Кекс-а е вреден, но сега е полезен.. Навит съм за второтo Ти? Разбира се, навита съм :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Честит празник на всички дами във форума! На чувстващите се такива - също! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Дали Яни няма да ни направи един подарък за празника и да пусне песента днес. Явно не, неска са Трио Сопрано. , И ся нимоа да преценя обективно как е, щото първичната ми реакция е да ги мразя от дъното на душата си щото не е Яни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Явно не, неска са Трио Сопрано. , И ся нимоа да преценя обективно как е, щото първичната ми реакция е да ги мразя от дъното на душата си щото не е Яни Аз ги харесвам триото, като се прибера ще я чуя песента. Явно за Яни ще си почакаме доста пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари