Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Аз ги харесвам триото, като се прибера ще я чуя песента. Явно за Яни ще си почакаме доста пак. Бе и аз ги харесвам, ама чакаме Яница все пак, а накрая ... това. Не е лоша песента иначе, ама ми се вижда постна като за тях, друг път отнасят с гласищата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Междудругото се сърдя на някой. Баннахте зайка и тя съвсем спря да влиза. Ся кой ша ни уведомява Рики спал ли е добре, мъжо му завивали го и прочее. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Междудругото се сърдя на някой. Баннахте зайка и тя съвсем спря да влиза. Ся кой ша ни уведомява Рики спал ли е добре, мъжо му завивали го и прочее. Още ли ми се сърдиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Още ли ми се сърдиш? Ти ли беше? Не, ама спрете да и раздавате ненужни банове, като я няма е скучно. Голяма работа че бърка чата с темата за Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ти ли беше? Не, ама спрете да и раздавате ненужни банове, като я няма е скучно. Голяма работа че бърка чата с темата за Рики. Ако пишеше за НИКИ щеше да е по-интересно, ама спама за Рики идва в повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Ти ли беше? Не, ама спрете да и раздавате ненужни банове, като я няма е скучно. Голяма работа че бърка чата с темата за Рики. Аз бях, но бана и отдавна изтече. Ако иска да влиза. На теб ти е скучно, но тук масово хората се дразнят от писаниците за Рики. Лелче, чакаме ли Яни днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 В някаква детска градина са пускали Шушана на Преслава и са карали децата да учат песента наизуст. :1000 (29): Национална звезда и музикална Богиня е Преси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Стига си трил! Какво като е женен с дете? Да не ти дреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Моля Smith да бъде променено на SenuzhaPureykina69 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Моля Smith да бъде променено на SenuzhaPureykina69 Много дълго, няма да се показва, иначе и аз мисля за нов никнейм и малко освежаване! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Ако пишеше за НИКИ щеше да е по-интересно, ама спама за Рики идва в повече. За съжаление едното върви с другото. Аз бях, но бана и отдавна изтече. Ако иска да влиза. На теб ти е скучно, но тук масово хората се дразнят от писаниците за Рики. Лелче, чакаме ли Яни днес? Ама аз искам да влиза! Не ми е съвсем скучко, и ми дреме за Рики, ма даже още не е казала де е почнала работа. Иначе чаках, а накрая кво - Сопрано са притоплили известно танго. Тва тряяше да е бонус към Яни. Нищо, още 20на дена до края на месеца. Кефи, Бандерас обаче ме зариби повече. Много дълго, няма да се показва, иначе и аз мисля за нов никнейм и малко освежаване! И аз искам нов ник! Последно мислех за zaichetolelqtiriki ма мн дълго и се отказах. Отворен съм за предложения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 За съжаление едното върви с другото. Ама аз искам да влиза! Не ми е съвсем скучко, и ми дреме за Рики, ма даже още не е казала де е почнала работа. Иначе чаках, а накрая кво - Сопрано са притоплили известно танго. Тва тряяше да е бонус към Яни. Нищо, още 20на дена до края на месеца. Кефи, Бандерас обаче ме зариби повече. И аз искам нов ник! Последно мислех за zaichetolelqtiriki ма мн дълго и се отказах. Отворен съм за предложения. YANITSA FAN Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 YANITSA FAN ММмм .... zaichetolelqtirikiyanitsafan става още по-дълго ... незнам незнам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 ММмм .... zaichetolelqtirikiyanitsafan става още по-дълго ... незнам незнам Няма ли да скандализираш с някоя иконка на Яни как се самозадоволява с лампата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Няма ли да скандализираш с някоя иконка на Яни как се самозадоволява с лампата? Засега чакам новия клип, може нещо по-интересно да мине покрай набитото око на Митю пайнера Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Съседите на heartless в Добрич през вечер подават оплакване в полицията, че от апартамента й всяка нощ през последните 2-3 седмици кънти "Шампанско и сълзииииииии е живота ниии". В блока пък навсякъде били разлепени плакати на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Моля Фиклена да ми отговори веднага! Или ще стане лошо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Леле, чата тотално умря.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Леле, чата тотално умря.. Няма го Кондомчо да ти се обяснява в любов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Няма я зайка да ни обяснява за Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 И за вълка говорим ... . Какво нещо- Рики с новия си клип #Fiebre e бил номер 5 в Испания миналата седмица, а тази седмица Рики се изкачва директно на номер 1 и мести от върха Банята на Енрике Иглесиас ������ Продължава обаче да се цупи и да не ще да влиза ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари