mitak_94 Публикувано на Януари 24 Report Share Публикувано на Януари 24 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тази осра една средно добра мелодия, на която Тони Стораро или Анелия (на която и без това и се вие пожелание) биха се справили страхотно. На това му се вика да си направиш як PR с личния си живот. Не ги знам какво ще обясняват на Хари(ета), но със сигурност 10К няма да събере на концерт самостоятелен в тоя живот. То цял Пайнер вече не може да ги събере, та тя ли. Освен ако публиката не е всички жители на квартали с име "столипиново". Ама входа трябва да е безплатен, че те не са свикнали да дават пари за такива работи. Или за каквито и да е въобще. Виждам, че цели да се заговори покрай нея, предполагам ще уцели някоя статия в kliuki, secret, hotarena... Няма лошо. Едно време го правеше Азис, сега да пробва тя. Не, че ще успее де. И какъв "тати', като тоя го познава от има-няма година?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 За какво се отнася, че не ми се занимава да я слушам? Интересно ми стана от коментара ти. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тази осра една средно добра мелодия, на която Тони Стораро или Анелия (на която и без това и се вие пожелание) биха се справили страхотно. На това му се вика да си направиш як PR с личния си живот. Не ги знам какво ще обясняват на Хари(ета), но със сигурност 10К няма да събере на концерт самостоятелен в тоя живот. То цял Пайнер вече не може да ги събере, та тя ли. Освен ако публиката не е всички жители на квартали с име "столипиново". Ама входа трябва да е безплатен, че те не са свикнали да дават пари за такива работи. Или за каквито и да е въобще. Виждам, че цели да се заговори покрай нея, предполагам ще уцели някоя статия в kliuki, secret, hotarena... Няма лошо. Едно време го правеше Азис, сега да пробва тя. Не, че ще успее де. И какъв "тати', като тоя го познава от има-няма година?! Тя има дете от новия си съпруг. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Petroff Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Много виене има, но не разбрах пак ли я зарязаха или е търсен ефект? Със Софка да се вземат двете, че с мъже не им върви хах Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Тя има дете от новия си съпруг. Има, но не това от клипа. Нескопосан PR. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Само като запее и ме заболява главата...опитах се да изгледам до половината, но без успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Е, то и аз стигнах до третата минута. Единствения вариант да изтраеш цяла нейна песен е ако е с продължителност 1 мин. Може и човек да се прежали. Ама почти 7 мин. да и гледам мангасарския напудрен лицемерен фейс ... а, не. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Линк към видеото? Нещо не работи. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 нов линк ????????/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 нов линк ????????/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Опитала се е да направи нещо, но всъщност изобщо не ми харесва цялостния проект! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Страйкната ли е бе, за какво я изтриха? Няма лошо, дано не я качат пак (макар да знам, че все ще се случи). То си личи, че е крадено турско, въпрос на време беше. Роксо, ходи си гледай нежното мъжле и спирай да ни занимаваш с жалките си опити за хит. И среден такъв няма да видиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kotaraka Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Нагло е да кавърдиса турската песен и да я пише авторска, мислейки си че никой нама да се усети. Сега орева и кара хората да агитират да и връщали клипа. То ако ставаше така.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Не я знаех конкретно тази песен, Алишан го слушах преди две години, но все стари албуми. Другите турци ще ме разберат на маса какво се слуша (турска). Но пък веднага цакнах, че е турски кавър, още с първите ноти. Няма какво да агитира, в тая фирма следят ли ги тия права, или верно е кой както иска да се оправя, тия плочки там на Планета и Пайнер за какво са, за престиж явно.. Не и е сефтето да краде, предния път окраде Leylim Ley ("Ти да си"), но тя се води като народна и е без права, въпреки, че първите записи сочат къде ibrahim tatlises, къде други. Но явно и те нямат права, щом не са я страйкнали досега. Факт е, че лесно не се кавърдисва от Турция, на Живко Добрев на времето му искаха 15 хил. долара за кавър на Serdar Ortac. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.