stereoto_ Публикувано на Януари 25 Report Share Публикувано на Януари 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Сякаш можеше по-добре да стане видеото, но е добро все пак. Тия фрази и Динко са готина идея. Песента е готина, нека продължава. "Силна" все пак ми остана любима за момента, не само от нейните, а и като цяло. Харесва ми, само напред Дебора. В колата това ще звучи определено, както сега звучат "Силна" и най-любимата ми "Любовни белези". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Ами много е добре! Отново е направила хубава и интересна песен и готино видео. На мен фаворит винаги ми е била "Код червено" от нейните и "Любовни белези", те просто нямат стигане за момента, но Дебора определено върви добре с последните си песни. Успех за напред! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 "Силна" е по-силна, но и тази не е лоша. Има си го нейния почерг от старите хитчета. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Определено "Любовни белези" и е най-добрата песен, "Код червено" също беше хит, "По същество" доста я слушах. Има си го нейния почерк, нека продължава с Пашев. Следващия път очаквам и още по-силно видео, и такъв смел, донякъде и забавен текст. Добро попадение е песента, няма да се оцени предполагам, но това не означава, че снощи не съм я надувал в колата. Даже и текста запомних. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Много кефи, и като песен, и като клип ми харесва повече от предните - браво! :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Не ми харесва. Трябваше да изчака още след "Силна". Тази песен е провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.