adorable Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 На мен ми допада идеята за такава песен, само да не бе толкова банален текстът и слаб припевът. Куплетите са яки. Можеше да мине и без Стораро. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Затова Емилия винаги ще е синоним на качествена дискография. Просто не я е страх да пуска такива песни. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Но, поне в моите очи, Емилия е в голяма творческа дупка още от 2016 насам. Съгласен съм. И аз го усещам, че Емилия е в нещо като творческа дупка. За мен последната й истински силна песен беше "Калифорния". "Специално за всяка" не беше лоша, но така и не можах да проумея как се добра до толкова много гледания (почти 10 млн.) След това нещата издишат. Опитва се, но все нещо не й достига, за да направи песен като "Смелите" и "Да бях от гадните", които за мен са емблеми на жанра за последното десетилетие. Може нещата в личен план да й са се отразили до някаква степен. Паник атаки, бременостти, раздели с Коко... Дано сега, след като е намерила нова любов, да си върне вдъхновението и да почне пак да прави песни-шедьоври. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Харесва ми! Обичам по-разчупено пеене и ми харесва, че Емилия и в този аспект се е постарала. Не е моята песен, но я оценявам високо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Единствената качествена песен сред всички комерс бози, които пуснаха в последните дни. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.