Western Публикувано на Януари 26 Report Share Публикувано на Януари 26 01. #MeGusta - 71 062 02. Не се изтриваш - 52 097 03. От София до Банско - 51 861 04. Пате - 51 477 05. 5,6,7,8 - Емануела и Галин - 51 105 06. Moro mou (Бебето ми) - 50 556 07. Мороко - 43 824 08. #TheBo$$ - 42 701 09. Виновна - 40 226 10. Подгряващи звездички - 39 975 11. Още те обичам - 38 584 12. Как да изтрезнея - 38 182 13. Коя - 37, 438 14. Ангелите плачат - 37 255 15. Тук жена му пази - 36 827 16. Изневериш ли ми- 35 423 17. Без чувства - 34, 325 18. Аз бях тук - 34 187 19. Хиляда пъти - 33, 785 19. Пада звезда - 30 548 20. Просто шоу - 30 277 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Някой спомена, че Галин не бил фактор, но това показва друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Виновна с харесвания като за песен с 8-9млн гледания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 5 песни преди Моро му. Отново съм прав, че не е в топ 3,а в топ 10. ДЕНИС има много лайкове и малко милиони. Галин има твърде малко милиони за лайковете, които е събрат и той. Ето , че той е пример , че песните му могат да се конкурират с тези на Тита и Гери Никол и като стил и като успех, а лидерката ви с галоши, я оправдавате с това, че тя е фолкаджийка, а песните и твърде модерни. За Галин подобни тъпи клишета не вървят. Не съм му фен,но с Мегуста личи прогрес, а при Галена е налице дегрес :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 5 песни преди Моро му. Отново съм прав, че не е в топ 3,а в топ 10. дегрес Отново не си прав. :1000 (29): Moro mou вече се показва в страничвата лента и гледанията/лайковете скочиха с много. Потребителите в интернет и зрителите на телевизиите “Планета” и “Планета HD” дадоха своя вот за най-харесваните видеоклипове през 2017-а. С палец нагоре зрителите на PlanetaOfficial показват одобрението си за видеото, което гледат и така подкрепят проектите на своите любими изпълнители. Така на пето място, според like-овете, застава лентата “Пате” на Фики. Четвъртата позиция е за Преслава и “Не се изтриваш”, а на трето място е Галена с видеоклипа “Moro mou”, появил се през февруари преди една година. Оказва се, че най-харесвани от зрителите през 2017 г. са клиповете на Галин – 2-ра позиция за “5, 6, 7, 8” – в дует с Емануела и лидерското 1-во място за #MeGusta, чиято премиера бе през есента на миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Отново не си прав. :1000 (29): Moro mou вече се показва в страничвата лента и гледанията/лайковете скочиха с много. Потребителите в интернет и зрителите на телевизиите “Планета” и “Планета HD” дадоха своя вот за най-харесваните видеоклипове през 2017-а. С палец нагоре зрителите на PlanetaOfficial показват одобрението си за видеото, което гледат и така подкрепят проектите на своите любими изпълнители. Така на пето място, според like-овете, застава лентата “Пате” на Фики. Четвъртата позиция е за Преслава и “Не се изтриваш”, а на трето място е Галена с видеоклипа “Moro mou”, появил се през февруари преди една година. Оказва се, че най-харесвани от зрителите през 2017 г. са клиповете на Галин – 2-ра позиция за “5, 6, 7, 8” – в дует с Емануела и лидерското 1-во място за #MeGusta, чиято премиера бе през есента на миналата година. Оле, густоу, Гальочка трета! Не била в топ 5, а? :1000 (29): Не само в топ 5, ами и в топ 3. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво значение има каква е класацията, която Планета публикуват като всеки може да провери лайковете и да види, че и Пате и От София до Бургас и Не се изтриваш са с повече лайкове, а са излезли последните 3 месеца. Моро м у е на година. Ако проверим лайковете в края на 2018 за песните от 2017, Моро му няма и в десетката да попадне вероятно. Унижени сте след като 3 месеца го гласихте за хита на годината, а никъде не получи подобни оценки освен в главите ви Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Какво значение има каква е класацията, която Планета публикуват като всеки може да провери лайковете и да види, че и Пате и От София до Бургас и Не се изтриваш са с повече лайкове, а са излезли последните 3 месеца. Моро м у е на година. Ако проверим лайковете в края на 2018 за песните от 2017, Моро му няма и в десетката да попадне вероятно. Унижени сте след като 3 месеца го гласихте за хита на годината, а никъде не получи подобни оценки освен в главите ви Ма, мълчи, ма кюпек! Аз вярвам на Планета!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Януари 30 Author Report Share Публикувано Януари 30 "От София до Банско" вече е по-харесвана от "Не се изтриваш" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 30 Report Share Публикувано Януари 30 Момента в който обсъждаме момента извадка на нещо, което си продължава. След 2 седмици може да се окаже че София до Банско е номер 1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.