stereoto_ Публикувано на Януари 28 Report Share Публикувано на Януари 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Харесва ми песента! Видеото е подобно на последното на Мария. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xarax Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Wav Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Харесва ми песента! Видеото е подобно на последното на Мария. Да не кажа даже, че е идентично. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Песента е приятна, но Сека вече не е сила. Появата й буди повече досада, отколкото интерес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 1 Report Share Публикувано Февруари 1 Пръсна ги, песента е трепач. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Wav Благодаря за линка!Песента ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.