Yaneva Публикувано на Януари 31 Report Share Публикувано на Януари 31 Разкошната ми лелка днес навършва 49! Да е здрава, все така хубава и талантлива, много да бачка тази година и да не ни разочарова! И да върнат "Твое копие"! А аз вече 19 години съм нейна почитателка и се надявам да пее още поне толкова! Защото може! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден на Ивана! Пожелавам ѝ да е жива и здрава, да има много, много хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден, Ивана. Жива и здрава и много творчески успехи занапред! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Вечна и велика песен! (Песен, от началото на кариерата на Ивана, в която ясно се вижда, как все още по-скоро подражава на Глория чисто визуално, което самата Ивана не отрича - точно Глориевата визия от 12 Диаманта) За статистиката - имаше клип на песента с около 2 000 000 гледания - вече го няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден на Ивана! Да бъде здрава, щастлива, още много хитове и винаги да бъде .... като на 17! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на прекрасната Ивана, да е жива, здрава, все така социално отговорна и близка до народа. Наздраве! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Вечна и велика песен! (Песен, от началото на кариерата на Ивана, в която ясно се вижда, как все още по-скоро подражава на Глория чисто визуално, което самата Ивана не отрича - точно Глориевата визия от 12 Диаманта) За статистиката - имаше клип на песента с около 2 000 000 гледания - вече го няма. Да се подчертае, че тази вечна и велика песен е авторска! Че нали тук разни умници ни натрапват, че кариерата на Ивана била сръбски кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на Ивана. Още една чудна авторска хитачка на лелята на всички времена! А Калин и Гадината да не ни занимават с треторазрядници като Вера и Живко Добрев на рождения ден на мегата, моля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 "Вик" ми е любимата песен на Ивана. Честит рожден ден на певицата с най-много хитове в жанра! Дано тази година успее да направи поне 1 тотален хит и да припомни коя е Ивана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Още една чудна авторска хитачка на лелята на всички времена! А Калин и Гадината да не ни занимават с треторазрядници като Вера и Живко Добрев на рождения ден на мегата, моля! :1000 (29): хаха топ си Янева ! Честит рожден ден на Ваня и от мен, жива и здрава! На мен пък това ми е любимата нейна песен - евър ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден на една от най-емблематичните певици в жанра! Дай боже да излезе от музикалната дупка в която е след ''Обяснения не давам'' и да зарадва публиката с жестоки песни! Поздрав със ''Скитам се''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 ЧРД Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на една от легендите на попфолка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 И щом ша си правим поздрави за ЧРД на леля Ванча с любите ни нейни песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Май никога не е имало толкова много честитки за рожден ден на певица. 2 страници ЧРД. Личи си коя е певицата на народа (и повелителка на Троя) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден на Ивана! Да е жива и здрава и всичко да е наред с любимите ѝ хора! И очаквам още много силни и смислени песни като тази класика от първите ѝ години! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на прекрасния човек Ивана и на певицата, която изпя най-любимите ми песни!!! Нека бъде жива и здрава, всичко друго може да постигне, защото е силна!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден на леля Вани Да е жива и здрава, тази година да е по-активна (и да ни върнат "Твое копие"). Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит рожден ден и от мен на единствената поп фолк певица, на която някога съм била и ще бъда фенка! Да е жива и здрава и много щастлива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 Честит Рожден Ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Януари 31 Report Share Публикувано Януари 31 На мен пък това ми е любимата нейна песен - евър ! И на мене тази ми е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 31 Author Report Share Публикувано Януари 31 :1000 (29): хаха топ си Янева ! Честит рожден ден на Ваня и от мен, жива и здрава! На мен пък това ми е любимата нейна песен - евър ! Много е хубава "Късно е", какче! Но аз тогава бях по-запалена по Деса и този албум малко съм го проспала. А и там са ми любими "Докосни" и "Вик". Честит рожден ден и от мен на единствената поп фолк певица, на която някога съм била и ще бъда фенка! Да е жива и здрава и много щастлива! И аз надали ще бъда вече фенка на друга, освен на лелче! Така и не е намери коя да я замести в сърцето ми! Сигурно и на пенсионирането си, ще въртя ханша под звуците на "Празник всеки ден". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари