Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Най-категоричната звезда на жанра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Сашо, ако всеки, който вземе готов сръбски хит, може да го направи хит и в България, както каза днес по повод "Нещо нетипично", това защо не се получи? Никога не съм твърдял за готов, сръбски хит, а конкретно твърдях ,че Диаманти беше голям хит в България и песента, като цяло е доста добра и при която и да беше попаднала, щеше да стане голям хит. Така, както Луда по теб е попаднала в Камелия. Просто има песни, които и на сръбски и на гръцки и на балгарски - все са си хитове. Толкова ли не ме разбра?! И пак ми даваш за пример дебютант. Как да се мери с Ивана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Симеонова,слушаме хитове на тази/този варненски/а принц/са За първи път го виждам това Смяла съм се със сълзи на това нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За първи път го виждам това Смяла съм се със сълзи на това нещо Аз така и не съм го гледал.Единствената пародия която съм гледал в последно време е на "Секс за ден" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Никога не съм твърдял за готов, сръбски хит, а конкретно твърдях ,че Диаманти беше голям хит в България и песента, като цяло е доста добра и при която и да беше попаднала, щеше да стане голям хит. Така, както Луда по теб е попаднала в Камелия. Просто има песни, които и на сръбски и на гръцки и на балгарски - все са си хитове. Толкова ли не ме разбра?! И пак ми даваш за пример дебютант. Как да се мери с Ивана? Борис Дали никакъв дебютант не беше тогава вече... А и имаше "Пиян" и цял албум зад гърба си. Беше и на турне лятото с това. Те и на Цеца "39.2" и "Забранени град" бяха големи хитове в България и са доста добри, но не помогнаха за кариерата на Валя особено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Най-категоричната звезда на жанра! 1 година по-късно - "както блесна така и угасна, 3:0 падаш от Прес, аматьорка" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 1 година по-късно - "както блесна така и угасна, 3:0 падаш от Прес, аматьорка" Този пък и той... Ивана и до днес изкарва песни като "Ало, мамо". Твоята там, която не е "аматьорка", за 14 години не изпя една свястна песен. Все леглото и междукрачието си възпява! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Този пък и той... Ивана и до днес изкарва песни като "Ало, мамо". Твоята там, която не е "аматьорка", за 14 години не изпя една свястна песен. Все леглото и междукрачието си възпява! Става дума, че пропадна като стой та гледай, ако ще и злато да изкарва Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Става дума, че пропадна като стой та гледай, ако ще и злато да изкарва Тоест няма значение какво пее дадена певица и как го пее?! Важни са класации и наградки? И гледания в ютуб... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тоест няма значение какво пее дадена певица и как го пее?! Важни са класации и наградки? И гледания в ютуб... Да, лелче ... е, през 2007 още никой не следеше Ютуб :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Да, лелче ... е, през 2007 още никой не следеше Ютуб :1000 (29): За сметка на това, сега го следиш много стриктно. Да не дава Бог, Пресито да отчете по-малко гледания от Галя или Ана, че тогава ще влезеш под душа с шепа хапчета, да завършиш тежкия ден! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За сметка на това, сега го следиш много стриктно. Да не дава Бог Пресито да отчете по-малко гледания от Галя или Ана, че тогава ще влезеш под душа с шепа хапчета, да завършиш тежкия ден! Все пак да сме верни на идолката, тя за един провален клип се нагълта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Борис Дали никакъв дебютант не беше тогава вече... А и имаше "Пиян" и цял албум зад гърба си. Беше и на турне лятото с това. Те и на Цеца "39.2" и "Забранени град" бяха големи хитове в България и са доста добри, но не помогнаха за кариерата на Валя особено! Е Борис Дали и Валя са били певци с 2 годишни кариери и с по 1 голям хит да онзи момент. Ивана - е била със 6-7 годишна кариера, титолована, като певицата на народа + певица на годината. Нали не ми сравняраш нейния успех с успеха на кавърите на имена, като Борис и Валя. Тя и Вераника и Есил са били на турне, но това нищо не значи. Говорим за силен кавър-хит, песен била хит и в двете страни и да се даде на силно име в жанра за да стане хит и нашия език. Ето ти примери с такива песни. Ивана - Нещо нетипично / Диаманти Ивана- Шампанско и сълзи / Лопов Камелия - Луда по тебе / Луда за тобом Весела - Палаво око / Феномено Теодора - Малка черна рокля / Теос Райна - Големи думи / Мисля, че беше Деспина На прима виста се сещам за тея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Калине, като стана дума, защо не си отчел, че Преслава е тоооолкова назад в Популярни клипове на Планета офишъл?! Каква е тая лидерка, като Фики, Галин, Галена, Анелия, че и Теди Александрова и Десислава, Емануела и Константин, Джена, Мария и Азис, са отчели повече и по-гледани клипове от кралица Преси? Нали това е важното?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Калине, като стана дума, защо не си отчел, че Преслава е тоооолкова назад в Популярни клипове на Планета офишъл?! Каква е тая лидерка, като Фики, Галин, Галена, Анелия, че и Теди Александрова и Десислава, Емануела и Константин, Джена, Мария и Азис, са отчели повече и по-гледани клипове от кралица Преси? Нали това е важното?! Не винаги случва на хитове горката Освен това, на Фики, Мария (подозирам че и на Александрова), са с купени гледания. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Е Борис Дали и Валя са били певци с 2 годишни кариери и с по 1 голям хит да онзи момент. Ивана - е била със 6-7 годишна кариера, титолована, като певицата на народа + певица на годината. Нали не ми сравняраш нейния успех с успеха на кавърите на имена, като Борис и Валя. Тя и Вераника и Есил са били на турне, но това нищо не значи. Говорим за силен кавър-хит, песен била хит и в двете страни и да се даде на силно име в жанра за да стане хит и нашия език. Ето ти примери с такива песни. Ивана - Нещо нетипично / Диаманти Ивана- Шампанско и сълзи / Лопов Камелия - Луда по тебе / Луда за тобом Весела - Палаво око / Феномено Теодора - Малка черна рокля / Теос Райна - Големи думи / Мисля, че беше Деспина На прима виста се сещам за тея. Че Весела пък колко песни е имала преди "Палаво око"?! И колко силно име в жанра да е била? Ето че няма значение стажът или името. Важното е как ще се изпее на български език, с какъв текст, аранжимент, клип и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Че Весела пък колко песни е имала преди "Палаво око"?! И колко силно име в жанра да е била? Ето че няма значение стажът или името. Важното е как ще се изпее на български език, с какъв текст, аранжимент, клип и т.н. Е добре де... може и така да е :1000 (29): : Имах предвид, че Диаманти при Камелия или Ивана , според мен все щеше да е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не винаги случва на хитове горката Освен това, на Фики, Мария (подозирам че и на Александрова), са с купени гледания. И така да е. На Анелия и Галена надали са. Значи Пресито както е блеснала, така е угаснала, та те са новите лидерки. Край, сега какво ще правим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Е добре де... може и така да е :1000 (29): : Значи най-после призна, че "Нещо нетипично" е хит заради интересния текст на Мариета и хубавото изпълнение на Ивана, а не защото който и да я е взел, все щеше да гръмне! Божееее, мога да легна спокойна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И така да е. На Анелия и Галена надали са. Значи Пресито както е блеснала, така е угаснала, та те са новите лидерки. Край, сега какво ще правим? При нея някои правила не важат, тя си е лидерка и без да има песни с 20 милиона (p.s. името и невероятният й глас участват в най-гледания клип в канала) Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Значи най-после призна, че "Нещо нетипично" е хит заради интересния текст на Мариета и хубавото изпълнение на Ивана, а не защото който и да я е взел, все щеше да гръмне! Божееее, мога да легна спокойна! С половин уста признавам. Рядко си признавам такива работи ей.. : D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Янева, ти явно отдавна не си влизала в този форум щом не знаеш, че от 2011 насам в този форум Преслава автоматично става номер 1, когато изкара един хит на година, пък другите ако ще ѝ 10 да имат, и с тройно повече гледания да са. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 С половин уста признавам. Рядко си признавам такива работи ей.. : D Еееее, призна и за любима Ванчина песен, което не е малко - "Късно е"! Добре, че съм аз във форума, та Сашо да каже добра дума за лелята на фолка! Рожден ден също честити! Янева, ти явно отдавна не си влизала в този форум щом не знаеш, че от 2011 насам в този форум Преслава автоматично става номер 1, когато изкара един хит на година, пък другите ако ще ѝ 10 да имат, и с тройно повече гледания да са. Тя Преслито има години и без тотални хитове, но да не навлизаме толкова надълбоко, че ще трябва да я отпишем и нея! Щото спокойно мога да реша да попитам кой е мега хитът на Преслава през 2016? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тя Преслито има години и без тотални хитове, но да не навлизаме толкова надълбоко, че ще трябва да я отпишем и нея! Кои са тези години? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Кои са тези години? Ами... Я дай да чуя нейния тотален хит за 2016, Калинчи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари