Сашо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 В петък в дискотеката чух тази песен, голям хит е. Поне три пъти я пуснаха. Коя е тази девойка? Топ е ! И тук я пускаха, отначало си мислех, че е Теда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 На последните снимки от рождения й ден, които гледах във фейса, изглеждаше драстично отслабнала. Това означава ли, че се е справила със здравословните проблеми, или е минала на някаква чудодейна диета, или е фотошоп, знаеш ли? В интервю за Уикенд след появата на "Твое копие" казва, че отслабването се дължи на овладяване на проблем с щитовидната жлеза- хашимото. Това си е доста сериозно заболяване, което, ако не се следи и лекува може да доведе до най-различни проблеми- най-малкият от тях е с килограмите. Затова, да ни е жива и здрава и да си гледа здравето. Другото го е постигнала в годините! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пайнер много затихнаха с теа премиери миналата седмица ни една а май само на оня Арти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Пайнер много затихнаха с теа премиери миналата седмица ни една а май само на оня Арти! Той пък една премиера.... по-добре без такива :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Той пък една премиера.... по-добре без такива :1000 (29): Дори е много силно за дебют. Малките му се радват. Но той не пее точно чалга а комерсиален поп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Яница май е снимала нов клип? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Дори е много силно за дебют. Малките му се радват. Но той не пее точно чалга а комерсиален поп Колко пък да е силно... не е заради стила, просто не ми харесва. Самото пеене и глас са ми слаби много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Яница и тя като Андреа, май харесва и следи Камелия... - 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тази визия на Кама ми напомня... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тази визия на Кама ми напомня... Нямат нищо общо! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Тази визия на Кама ми напомня... Наистина и според мен нямат нищо общо. Яница никога не е копирала Камелия точно. Друга е дето си взимаше идеи от Кама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Парчето на Арти наистина върви добре, мен дори ме зариби. Половин милион в YouTube и Топ 10 в Трендинг- аз не знам откога дебютна песен в поп-фолка не е тръгвала толкова добре без подбутване от имена като Галена, Тони Стораро, Гергана... Може би от Цветелина Янева през 2008? Да не говорим колко по-добре върви парчето му в чалга канала, отколкото предните в поп канала. Иначе за мен песента си е поп музика с чалга елементи т.е поп-фолк. Ако попът не беше придобил чалга вид никой нямаше да го води поп, а разнообразно парче от Пайнерски изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 А Цветелина Янева мисли ли да пуска нова продукция хич я няма загуби се като старите пари жената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Говори се че тази година ще има много албуми самостоятелни ама само се говори Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Говори се че тази година ще има много албуми самостоятелни ама само се говори Отдавна се изгуби тръпката от очакването на нов албум. Повечето изпълнители вече рядко издават такива. Но интереса се загуби, защото пускат албуми с по 1-2 нови песни вътре и всички други са вече познати. Като се сетя преди години как сме чакали за нов албум и вътре почти само непознати песни, беше си доста вълнуващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Брутални са... 😂😂😂😂😂😂 -Х: Ето я и първата звезда на червеният килим -Х: Добър вечер, Анелия -А: Добър ден -Х: Мисля, че вечер вече.. -А: Много мислиш, навън не се е стъмнило. -Х: Като се стъмни тогава ли е вечер? -А: Не ми задавай трудни въпроси.. давай лесните -Х: Анче, какво ново около теб? Чувам, че феновете ти скандират името ти.. явно нямат търпение да видят какво си им подготвила -А: Както винаги съм казвала... музиката е усещане и много съм емоционирана днес. Подготвям грандиозно шоу за мойте фенове и почитатели -Х: Пак ли ще падат екстейшъни на сцената? -А: Искаш да ти падне косата ли? Така и така говорим за екстеншъни.. на мен много ми харесва косата на Луна от Биг Брадър. мисля да я поканя и да направим невероятно шоу с екстеншъни на следващия концерт -Х: Подготвяш ли нова песен поп фолк песен ? Има слухове, че ще пускаш втора песен на турски.. вярно ли е? -А: Последните ми песни са всичко друго, но не и поп фолк -Х: Така ли? ( смее се ) Ще потвърдиш ли слуховете за втора песен на турски? -А: Да. Готова е, но я бавим, защото избираме подходящи локации за видеото и мислим да изненадаме почитателите за 15-тата ми годишнина на сцената. -Х: За какво ще пееш този път? -А: Пея за нещо, но не знам за какво пея... Има принципно смисъл, но не знам какъв.. -Х: Какви награди очакваш да грабнеш днес? -А: Държа да подчертая, че тази година си изиграх добре картите. Както винаги съм казвала, аз съм много реална и много естествена и ако трябва да бъда честна.. трябва да взема всички награди ( смее се ) -Х: Не мислиш ли, че и колегите ти си изиграха добре картите и заслужават награди? -П: Чух, че някой говори за награди ( смее се ) -Х: Ето я и колежката ти Преслава.. няма ли да се поздравите? -А: Коя? Аааа Преслава.. Здравей, Преси. Как си? -П: Здравей, Ани.. добре съм, а ти как си? Изглеждаш невероятно -А: Ток и жица съм.. давам насила едно интервю тука.. искаш ли да се снимаме за всички наши фенове тук пред камерата на тези? -П: Хайде.. -А: Чакай да извадя телефона -Х: Ето и едно звездно селфи пред нашата камера -Х: Прегърнете се, нацупете джуки. нали е модерно -А: Мен.. Ивонче ме учи на това, но нещо не може да ме научи, не знам защо... -П: Аз не правя такива неща, но ги умея -Х: Започват да се снимат -А: Еее.. чакай малко ся - прекъсна ми главата и врата -П: Моля? -П: Чакай, че не съм излезнала хубаво -А: Хубава си, ма.. ай -П: Хайде.. до после, Анче, че съм много изморена, защото вчера заспах в четири нула нула -А: Добре, че се махна.. не мога да я понасям.. ( смее се ) -Х: (смее се ) -Х: Нов албум тази година ще има ли? -А: Няма да се ангажирам със срокове, дали тази, дали следващата - не знам.. -Х: Но нали каза, че правиш 15 години на сцена и затова.. -А: Аууу много интересно като каза... Ивче ( ПР-ката ), нии кога праим 15 години? -Х: Да оставим това за после. На какво се дължи успеха на последният ти сингъл, които има и версия и на турски език? -А: Ние с екипа създал сингъла и клипа към него, просто си свършихме добре работата, от там нататък всичко е енергия и късмет, а аз съм родена с късмет и енергия. -Х: Не мислиш ли, че ти е време за голям и мащабен проект? -А: Оооо аз подготвям един голям проект.. проекта е много мащабен, не държа да наблягам обаче на тва, щот' аз съм от хората, които.... (кратка пауза) искам да подчертая, че за мен е важно да прая хубави песни... -Х: Мисля, че трябва да те оставям да продължиш към сцената и да представиш грандиозно шоу.. -А: Колкото и тревиално да звуча, аз винаги правя грандиозно шоу.. като файтун съм.. чаооо колеги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Отдавна се изгуби тръпката от очакването на нов албум. Повечето изпълнители вече рядко издават такива. Но интереса се загуби, защото пускат албуми с по 1-2 нови песни вътре и всички други са вече познати. Като се сетя преди години как сме чакали за нов албум и вътре почти само непознати песни, беше си доста вълнуващо. То ако има една две пак добре ама то целия албум с клипирани песни и въопще се губи смисъла и интереса Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 То ако има една две пак добре ама то целия албум с клипирани песни и въопще се губи смисъла и интереса Последно май Галена пусна изцяло нови песни в "Аз". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Последно май Галена пусна изцяло нови песни в "Аз". Ама и там ги клипира повечето спомням си само и единствено имам спомен от албума на Камелия - Нещо горещо че беше пълен с нови и непознати песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Ама и там ги клипира повечето спомням си само и единствено имам спомен от албума на Камелия - Нещо горещо че беше пълен с нови и непознати песни Е клипира ги, но излязоха в последния момент, а не месеци и години преди албума и вече да са ни писнали. Има разлика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Е клипира ги, но излязоха в последния момент, а не месеци и години преди албума и вече да са ни писнали. Има разлика. Любимата ми песен от албума Тоя става там и като визия е много красива Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Клипира песните, но с излизането на албума, т.е. пак си бяха нови, не клипирани в рамките на 2-3 години подред. Има разлика, да. Стораро също изкара преди две години троен албум, единия диск беше с чисто нови ... гръцки кавъри Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Клипира песните, но с излизането на албума, т.е. пак си бяха нови, не клипирани в рамките на 2-3 години подред. Има разлика, да. Стораро също изкара преди две години троен албум, единия диск беше с чисто нови ... гръцки кавъри Е как ... Тони кавъра е все пак Искам нови песни от него. Няма ли да пуска нещо, но да не са цигании Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари