Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това сайтче Secret го държи администратора на страницата на Преслава. Вие какво очаквате да пише? Там я изкарваха и по-велика от Цеца. :1000 (29):

Миналата година имаше бъг и с минусите под "Мина ми" , но после го оправиха.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Галена нека си пазарува каквото иска , пак няма да спре рекорда на Преси. Поговорката си е такава “каквато е певицата - такива са и феновете” , после Преслинити са лошите , засрамете се!

Сподели в други сайтове

#Doketo каза:
Опаа!

:1000 (29):

При Галена е къде къде. Класа и стил! Но това е друг въпрос вече. "Една жена" e може би най хубавият бг клип през последните години.

Иначе на мен песента на Преслава ме зариби, определено ще е хит, но не по голям от "Не се изтриваш".

Сподели в други сайтове

petya1 каза:
Това сайтче Secret го държи администратора на страницата на Преслава. Вие какво очаквате да пише? Там я изкарваха и по-велика от Цеца. :1000 (29):

Пълна глупост. За кой админ говориш? Дори не съм сигурен дали има такъв към момента.

Сподели в други сайтове

petya1 каза:

Преслава няма администратор от няколко месеца.

Сподели в други сайтове

SG каза:
Да видим дали YouTube ще направят нещо с тези купени дислайкове, защото ако си останат нали се сещате, че броенето ни тук приключва и 90% от Бг музиката от последните години се сгромолясва брутално. :1000 (29):

Какво да направи? И Юнона пропищя, че някой е купил 1000 нехаресвания на последния й клип, защото до 5 минути от премиерата бяха точно толкова. После си останаха. Те купените гледания остават, та лайковете ли няма. Всичко е пародия.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Blueberry каза:
Това е най-забавната премиера изобщо. Може би само "Издислав" я конкурира. :1000 (29):

О, Издислав беше прекалено голям феномен, труден е за достигане. :1000 (29):

asylum каза:
Какво да направи? И Юнона пропищя, че някой е купил 1000 нехаресвания на последния й клип, защото до 5 минути от премиерата бяха точно толкова. После си останаха. Те купените гледания остават, та лайковете ли няма. Всичко е пародия.

Е, при име като Преслава такъв проблем би получил по-голяма гласност и според мен ще получи. Не знам, но ако тези дислайкове останат, достоверността на почти всичките милиони гледания, лайкове и т.н. в PlanetaOfficial и в други канали заминава на вятъра. А попринцип не ми се иска да стане така, защото и аз обичам да броя. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Минусите уж ще стоят 72 часа, после се махали.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Expand  

Сподели в други сайтове

#Doketo каза:
Опаа!

:1000 (29):

Само аз ли не намирам прилика, освен в масовката от мъже? Нито облеклото на певиците е сходно, нито обстановката, нито дори костюмите на танцьорите. :dontgetit: Според мен излишно търсите под вола теле. Клипове с официално облечени статисти колкото щеш.

Сподели в други сайтове

SG каза:
О, Издислав беше прекалено голям феномен, труден е за достигане. :1000 (29):

Е, при име като Преслава такъв проблем би получил по-голяма гласност и според мен ще получи. Не знам, но ако тези дислайкове останат, достоверността на почти всичките милиони гледания, лайкове и т.н. в PlanetaOfficial и в други канали заминава на вятъра. А попринцип не ми се иска да стане така, защото и аз обичам да броя. :1000 (29):

Ще заметат под килима. Всички купуват, Преслави, Юнони, Райни, Крисии... Която изкарва повече пари, просто купува повече.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Да не се окаже накрая че Пепе сама си ги е напазарувала за да се забележи "хита"?

Fast да си признае, че вместо лайкове се е объркал :1000 (29): Така по инерция, както е свикнал с Галена

Сподели в други сайтове

asylum каза:
Ще заметат под килима. Всички купуват, Преслави, Юнони, Райни, Крисии... Която изкарва повече пари, просто купува повече.

Мен лично много ме съмнява всяка певица поотделно да се занимава да си купува. :1000 (29): Ако въобще има купуване, според мен си има отговорници, които се занимават с това и контролират нещата в зависимост от договора на изпълнителя и от това дали се нрави на шефа в момента. :D

И все пак, не един случай е показвал, че големите цифри в Бг са напълно възможни, затова не ми се иска теорията за лесното купуване да се потвърди по такъв комичен начин.

Сподели в други сайтове

Lelqtian каза:
Оу, начи с 200 точки (а не гласа) не била голяма разлика, ама огромната разлика от 1 глас във форумните награди са феноменален успех все едно е взела три тира Грамита.

Как те не досрамя да го напишеш от лицемерие?

Кога съм изкарвала феноменален успехът на Преслава в наградите на Рамания?

Не съм влизала в спорове за обективността им,влязох в темата и изказах мнение.

Точно за лицемерие ти недей говори. :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Slavi каза:
Панаира стана. Отдавна не се беше случвало нищо интригуващо в чалгата. Пепе пръсна

Пхахаха...... :roll1:

lucas каза:
Хаха затова влизам от дъжд на вятър тук.Личи си на кого това му е разнообразието в сивия скучен видински ден.

Ко стана бе къде е хита на Гаргата??Прес и Дес ти бъркат яко...

2 дни останаха и после ще подсмърчаш тук до май месец..... :happyppl:

Сподели в други сайтове

Много ме кефи какво прави Преслава с посредствени песнички като "Не се изтриваш" и "Обратно в играта"... представям си, ако изкара нещо наистина МЕГА ТОП, каквото не е изкарвала от - да не казвам голяма дума, ама 10+ години насам... ("Лъжа е").

Ако имаше певица с късмета и харизмата на Преслава, сценичното поведение и визията на Камелия, таланта на Десислава и хъса на Галена, то щяхме да имаме световна звезда.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...