Willy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Значи, ако "Обратно в играта" направи само 300К за 24 часа, то ще имаме неопревержимо доказателство, че в първите дни на "Не се изтриваш" е имало купени гледания. То е нереално просто и ще противоречи на всякаква логика. Добре дошъл! :1000 (30): Пайнер яко и засилват последните 3 премиери, с цел замазване на очите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По тази логика, защо пък на тази песен също не си купи? Спомням си, че като излезе песента на Криско с Павел и Венци, направи 100К за 3 часа, дори беше отбелязано тук. Но за 24 не направи повече от 350К, та сигурно и той за Базука е купувал. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 По тази логика, защо пък на тази песен също не си купи? Спомням си, че като излезе песента на Криско с Павел и Венци, направи 100К за 3 часа, дори беше отбелязано тук. Но за 24 не направи повече от 350К, та сигурно и той за Базука е купувал. Получат ли още един Страйк. Край с ПайнерОфишъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Цък Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Цък Имам една забележка към клипа на Прес - трябваше с визията, която е на аватара ти, да има кадри как гарвана й стои на рамото - щеше да смаже Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Песента ще е абсолютен хит, а за предишните й песни-може да са забравили у вас. Снощи не изпя нито една чужда песен, а излиза два пъти. Дори на "Без теб" всичко живо избухваше. На"Кажи, здравей" и "От мен питието", които от тук си мислех, че никой не помни, хората крещяха. Накрая като закри с "Лъжа е"... Пак беше плейбек повечето, честно казано не ми пука. Тя, Галена и Камелия си пеят всичко, не като останалите с един актуален хит по пет пъти, защото не си вярват. Тъй че тъпите коментари тук и разни класации дооооста замъгляват очите. Зле е жанра в медиите и по концерти, но в дискотеките няма кой да ги бутне. Абсолютно от тук нататък не чета глупости, нищо общо няма с реалността. Да ти кажа честно като съм ходила на участия и от сторита на приятели поп терминаторките като Гери и Тита пеят предимно на плейбек и го надвикват от време на време..Гери даже има записани лайв записи на песни на Риана..Нормално е след като имат толкова участия месечно да не пеят от-до на живо,но пък за това отиват хората за да ги чуят.Радвам се,че Преслава се спря с участията с пълен плейбек,има песни,които изцяло си изпълнява на живо-например МСМ и става супер голяма истерия по нея.Сега забелязвам,че Емануела е на тази практика(пълен плейбек),явно когато си натоварен с най-много участия това е нормално за тях.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Момиче, горе главата, ставай от земята! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 След 2 дни тук започваме да говорим само за Камелия и така чак до баловете. И понеже в Пайнер депресията ще е масова натиснаха Преслава да пусне поредната боза, с поредният еднакъв с предишния клип, с поредните мъже в костюми, с поредната разкроена рокличка, с която поне да топли чикиджиите, които са и фенчета. Щото в музикален план това си е гнусен кавър, на който след 6 месеца и името няма да се помни, а безпомощността на Пайнер да направят каквото и да е срещу Камелия води до този плачевен резултат, за най-бутаната и толерирана тяхна изпълнителка (не певица, тя отдавна не е певеца). И ако ще да се брои до второ пришествие, в неделя като брояча на GRAB закове на 1,5 милиона зрители, от броенето няма да има никакъв смисъл. Те това са простите неща в чалгата днес. Ще говорим за Камелия и нейните хитове или просто за жури в някво предаване.Т.е като няма хитове се показваме по Тв да не не ни забравят . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ще говорим за Камелия и нейните хитове или просто за жури в някво предаване.Т.е като няма хитове се показваме по Тв да не не ни забравят . Ти да нямаш инсталиран радар за Фокси. Той, като пише и се оказваш тук и ти, да му отговаряш. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Ти да нямаш инсталиран радар за Фокси. Той, като пише и се оказваш тук и ти, да му отговаряш. :1000 (29): Хаха не .Сега ставам и викам да видя кво става и то пак писало романи за забравената. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Честно казано отдавна приех, че тази музика няма да види турнетата и големи концертни зали, но след пет дни работа снощи ми беше дадено това, за което си бях платил - забавление.И Галена ми дава същото в дискотеката, просто има няколко, които знаят как се прави. Минах и възрастта да ми пука коя е идол, певица или да броя гледания. Но щом ми пее 20 песни и на всички ми се иска да не свършва, смея се и се разбиваме с приятели, то жената си е свършила работата. Новото парче е поредното добро. Така по може. За новото парче - просто е добро, ужким можеше повече, ама явно е крайно време да се примирим, че толкова може и това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какво става с аватарите от новия клип на Преска.....нито един не ми се показва, па нито моя.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Какво става с аватарите от новия клип на Преска.....нито един не ми се показва, па нито моя.... И на мен ми изчезнаха...и подписа даже Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И на мен ми изчезнаха...и подписа даже Повиквам Jouey да се яви и да разясни тази неловка ситуация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Галена хакна хостинг сайта... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Обратно в играта,добре дошла кажи мии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Камелия: Аз съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирахте ли, че Жалка прозвънява на разни влогъри като дадат негативна оценка на ПростоШоу, за да свалят клиповете с реакциите си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Коментирахте ли, че Жалка прозвънява на разни влогъри като дадат негативна оценка на ПростоШоу, за да свалят клиповете с реакциите си? Линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Линк? Chad & Jamal. Дадоха негативно ревю, споделяйки че е твърде обикновена, даже скучна песен. Клипът им се видя тъп. И само няколко часа по-късно реакцията изчезна. Например, реакцията за песента на РАйна седи (песента я определят за не лоша, но твърде обикновена)... но на Жалка изчезна безследно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Повиквам Jouey да се яви и да разясни тази неловка ситуация Да се яви в изповедалнята веднага! :1000 (29): Само такива неща се случват покрай тази песен, нещо е прокълната :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Камелия: Аз съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо в 14:12 | 1 Камелия винаги успява да изненадва публиката с оригинална визия във видеата и в стайлинга си. Фолк звездата признава, че обича да се променя, а за идеята как да изглежда и какво да се случва в нейното сценично шоу или клип, разказва пред "Монитор":"Много обичам да се променям. Нямам трудна метаморфоза, имам моменти, в които изразявам състоянието си по различен визуален начин. Когато реших да си боядисам косата червена, фризьорът ми се хвана за главата, казах му: “Така се усещам, прави го“. После заснех клипа към „Еротика“ с гола глава, естествено, не се подстригах, беше театрален грим. Бях по лепенки на гърдите и когато се появих пред Цветин в пълния ми блясък с тоалета и късата руса перука, няма да забравя изражението му. Пита ме: “Ние не прекалихме ли? Как се чувстваш?“, казах му „Убийствено добре!“, и той „Добре, върви да се забавляваш тогава.“ И отидох на концерта в София, който беше част от турне. За мен е важно аз да се чувствам добре и да изразя себе си и на това ме научи Цветин през годините – като искаш това, направи го, без да мислиш за реакциите на другите. Пълно щастие или хейт с това, което правиш, никога няма да има, така че постави себе си на първо място".Не крие, че сценичният й образ е твърде различен от това, което е Камелия в ежедневието си."Щастлива съм от факта, че нямам псевдоним, който някак си да ме раздвои. Името ми е Камелия и на сцената съм артист, който уважава публиката си с пеене на живо и послание в това, което прави. В ежедневието ходя с вързана коса, много неглиже, не слагам грим. Не изгубих човека Камелия през годините и това е може би най-голямото ми постижение" - подчертава тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Само такива неща се случват покрай тази песен, нещо е прокълната :1000 (29): Наистина всичко е странно около тази песен. От 2000 минуси за 2 минути, до бъгване на графиките и саботаж на гледанята.. Снощи седях до доста късно, някаде към 3 по наше - 4 по ваше време, имах работа на компа и тази новата спуквах от вртене. Повярвай, може би скоро час гледанята не се помериха от 121 хиляди и нещо беше. Ако всички са спали, барем Youtube моите да бе регистрирал....ама не.......... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Да се яви в изповедалнята веднага! :1000 (29): Само такива неща се случват покрай тази песен, нещо е прокълната :1000 (29): Много се извинявам на всички останали без графики... тъй като не само тези на Преслава не зареждат. Има някакъв проблем със сайта, в който ги качвам, дано го оправят. В момента нямам възможност да кача на Преслава иконките наново, а пък за по-старите да не говорим, защото не ги паза дори... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Наистина всичко е странно около тази песен. От 2000 минуси за 2 минути, до бъгване на графиките и саботаж на гледанята.. Снощи седях до доста късно, някаде към 3 по наше - 4 по ваше време, имах работа на компа и тази новата спуквах от вртене. Повярвай, може би скоро час гледанята не се помериха от 121 хиляди и нещо беше. Ако всички са спали, барем Youtube моите да бе регистрирал....ама не.......... В YouTube гледаемостта се отчислява по доста странни начини не само в Бг. Ако е пусната в обичайното време за Пайнер- 18:00-19:00- в първите 2-3 часа от премиерата натрупва някакви гледания, после зацикля и привечер около 12 системата започва да отчита като луда и гледанията скачат. По някое време през нощта отново спират и стоят така с леки покачвания до към следобед на следващия ден т.е в момента. Това ако гледаме българското време. Така че на Преслава сега започват да й скачат цифрите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари