Gadinata Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Златен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тази песен просто не омръзва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Т О П. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Т О П. Класа... най-добрата песен на Джена за всички времена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Я стига сте спорили за глупости :1000 (29): Има певици, които могат да пеят. От сърце и душа. И да не са най-красивите, с най-дългите крака и най-перфектните форми гласовете им рисуват около тях такава харизма, която с нищо не може да бъде сбъркана или купена :1000 (30): Има и други, които са адски секси, показват гърдите си. Я с лепенки, я без и са по-известни с дългите си крака и голите си снимки. Толкова е просто. Вторите обаче никога няма да успеят да докоснат истинските меломани и ценители на хубава музика. Те биват и бързо забравени, защото хората са се нагледали на секси форми доста повече, отколкото имат потребност. И те така. Поздрав с една песен, която ми изникна преди малко в главата след поредното парте :1000 (30): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Една година от този шедьовър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 по-тъпо скалъпено и от оная история със несъществуващата сватба за концерта на Цеца. Сватбата на годината! Дъщерята на Лютви Местан с венчавка за чудо и приказ в край на сметка къде са 10 бона за Цеца срещу 50 за всяка от сватбата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 10 години от този прекрасен хит! -А., помним ли танцовата стъпка? Паметно. Този трак не излезе ли малко след като нарече Иванина ''кучка'' в ефира на Нова Тв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Паметно. Този трак не излезе ли малко след като нарече Иванина ''кучка'' в ефира на Нова Тв? Да, точно тогава бяха скандалите с Денислав Като се замисля, 2008 беше доста силна година на С. Н. - тук са уникалните тракове "Първа в това" и "Някаква утеха", както и скандалния хит "Ту отгоре, ту отдолу" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Да, точно тогава бяха скандалите с Денислав Като се замисля, 2008 беше доста силна година на С. Н. - тук са уникалните тракове "Първа в това" и "Някаква утеха", както и скандалния хит "Ту отгоре, ту отдолу" 2008 беше добра година за бранша. Сега се сетих, че и тази песен е от 2008. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Да, точно тогава бяха скандалите с Денислав Като се замисля, 2008 беше доста силна година на С. Н. - тук са уникалните тракове "Първа в това" и "Някаква утеха", както и скандалния хит "Ту отгоре, ту отдолу" Калине, досега така и не си гласувал в "Нереализираните"! Ще чакаш до следащия кръг, когато Пресито ще се конкурира с Галя, или... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Калине, досега така и не си гласувал в "Нереализираните"! Ще чакаш до следащия кръг, когато Пресито ще се конкурира с Галя, или... Не ми харесват песните, които предлагаш. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Не ми харесват песните, които предлагаш. И Пресито ли няма да подкрепиш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И Пресито ли няма да подкрепиш! Предложи ДАНИЕЛА - Ти си хит в любовта Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 тоз Галин ли е ?????!! https://www.facebook.com/GalenaMusic/videos...55248356402765/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 гласувайте Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Предложи ДАНИЕЛА - Ти си хит в любовта Мислите ми четеш направо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Даниела направо е забравена вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 И Пресито ли няма да подкрепиш! Ще има ли Преси? Много внимавай там, това все пак е единствената певица, която има по-добри нереализирани песни от клипираните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ще има ли Преси? Много внимавай там, това все пак е единствената певица, която има по-добри нереализирани песни от клипираните Ще има, разбира се! В следващата петорка, Преси ще пребори сили с врагинята от Смядово, както и с други актуални имена. Сега са легендите! Песента е избрана, мелодична и хубава е, споко! И не е единствената певица, която има по-добри нереализирани песни от клипираните! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ще има, разбира се! В следващата петорка, Преси ще пребори сили с врагинята от Смядово, както и с други актуални имена. Сега са легендите! Песента е избрана, мелодична и хубава е, споко! И не е единствената певица, която има по-добри нереализирани песни от клипираните! Имам предвид цялостно, всяка има нещо супер добро, което е пренебрегнала за сметка на друго, но при Преслава за мен има повече добри песни без видео, отколкото добри песни с видео. Чакам с нетърпение значи. Галя и тя има хубави нереализирани песни особено преди 2011. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ще има, разбира се! В следващата петорка, Преси ще пребори сили с врагинята от Смядово, както и с други актуални имена. Сега са легендите! Песента е избрана, мелодична и хубава е, споко! И не е единствената певица, която има по-добри нереализирани песни от клипираните! Както я описа, веднага се сетих за "Другата жена". Една от любимите ми песни на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ами не е "Първа шпага", спокойно Преслита! :1000 (29): Миналия път вашата влезе в топ 10 с "Уморих се", но сега концепцията ми е да са съвсем нереализирани песни, а не просто хитове, останали без видеоклип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ами не е "Първа шпага", спокойно Преслита! :1000 (29): Миналия път вашата влезе в топ 10 с "Уморих се", но сега концепцията ми е да са съвсем нереализирани песни, а не просто хитове, останали без видеоклип. "Ти си падаш по жените, бройкаджия си нали.." За времето си е била добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 "Ти си падаш по жените, бройкаджия си нали.." За времето си е била добра. Е, вие никога няма да кажете, че Преси има лоша песен... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари