gogo Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Е, вие никога няма да кажете, че Преси има лоша песен... Е не е така. "In control" е пример за песен, която не съм си пускал след първия път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Е, вие никога няма да кажете, че Преси има лоша песен... "Пада звезда" и "Нашето любов е" са ми отврат на мен, особено първата като почнеше и я сменях. От старите не знам дали има, дори и да не ми е харесвала някоя на времето, сега ми допада от сантимент... Докога се гласува за Десислава? Чакам Анелия. Тайно се надявам коя може да е песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 "Пада звезда" и "Нашето любов е" са ми отврат на мен, особено първата като почнеше и я сменях. От старите не знам дали има, дори и да не ми е харесвала някоя на времето, сега ми допада от сантимент... Докога се гласува за Десислава? Чакам Анелия. Тайно се надявам коя може да е песента. Чакам още някой да се отчете при Деса! Няколко човека ми писаха ЛС за Анелия, щастлива съм, че има интерес към темата! В момента слушам песента на Преса, която съм избрала... Жалко, че спря да работи с тази текстописка, получаваше им се! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 https://www.facebook.com/CocktailKanal3/vid...96416237347853/ Интервюта с чалгаджии от лайфстайл наградите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Чакам още някой да се отчете при Деса! Няколко човека ми писаха ЛС за Анелия, щастлива съм, че има интерес към темата! В момента слушам песента на Преса, която съм избрала... Жалко, че спря да работи с тази текстописка, получаваше им се! Виж как се активизираха веднага Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Виж как се активизираха веднага Още, още трябва! Пресовите, имате ли сред вас някой графикьор за новата обложка, със следващите 5 изпълнителки (силните на деня) в темата, че ми е неудобно пак да занимавам Пачо? И гласувайте за топ албум на лелката! Такава хубава дискография има женицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 https://www.facebook.com/CocktailKanal3/vid...96416237347853/ Интервюта с чалгаджии от лайфстайл наградите Жалка е засилила диалекта и изглежда плашещо в профил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Жалка е засилила диалекта и изглежда плашещо в профил Отблизо е голям гад От записа на канал 3 и цеца звучи леко странно така че очаквам по телевизията да звучат по годно Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Цък Ей това е истинска любов! Хейтърите да продължават. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Отблизо е голям гад Мани изгледа и пеенето. Тези дни следя изявите и, и стресна ме поведението и много, ама много повече. Ама тая е като психясала бе хора. Защо е такава неадекватна? Само маха някаде, раздава воздушни целувки без повод и тресе се и маха на ляво на дясно с рацете. Плача на 25:17 И тя вече не знае какво прави....... Насрала се е, знае че такъв концерт е голяма хапка за нейната уста, та място не може да си намери. Ами като се плашиш от мечките, не ходи у гората ма. Това ли ви е лидерката? Да си седи там при Добри, да си снима дрешките с хиляда обработки и да си прави клипчетата. За големи концерти с оркестър не ставаш мила.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Ами като се плашиш от мечките, не ходи у гората ма. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Истина е. Галена си е студиен изпълнител, в това число фотосесии, клипове и т.н. И клубен, ама на ниво изпростяване. Една Емилия също пеейки върху плейбека и без да изпада в цинизми и глупости, също може да си прави участията добри. А изобщо не говорим за Камелия например. А за концерти е пълна нула, ако няма декори и гост-изпълнители. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Мани изгледа и пеенето. Тези дни следя изявите и, и стресна ме поведението и много, ама много повече. Ама тая е като психясала бе хора. Защо е такава неадекватна? Само маха някаде, раздава воздушни целувки без повод и тресе се и маха на ляво на дясно с рацете. Плача на 25:17 И тя вече не знае какво прави....... Насрала се е, знае че такъв концерт е голяма хапка за нейната уста, та място не може да си намери. Ами като се плашиш от мечките, не ходи у гората ма. Това ли ви е лидерката? Да си седи там при Добри, да си снима дрешките с хиляда обработки и да си прави клипчетата. За големи концерти с оркестър не ставаш мила.... Много луда... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Как се чувствате след поредната лъжа от феновете на Галена по адрес на Преслава ?? Току-що качи боомеранг в инстаграм и не изглежда да бъде бита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Lyrics: Без теб, ме дразни всичко, ме дразни всичко, ле-ле-ле-лей, боли ме всичко, боли ме всичко, всичко, оууу, всичко, тежи ми всичко, всичко,ооооооууууу, не ми се ставаааа, всичкооуу, не ми се става, ооооууу, не ми минава ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Как се чувствате след поредната лъжа от феновете на Галена по адрес на Преслава ?? Току-що качи боомеранг в инстаграм и не изглежда да бъде бита. Айсберга ги пусна. А злобарите чакат подобни "новини"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 В "Нереализираните" има чудна песен на Анелия! Бихте могли и да гласувате в темата за десетилетието, предложете любимите си изпълнители и проекти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Преси пак е номер 1 в Тренда с новия си хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Преси пак е номер 1 в Тренда с новия си хит! Мен супер много ме зариби, покрай нея прослушах и "Не се изтриваш" със закъснение. Доста пренебрегнах Преса в последните години, сътвори някои компромиси като "Аматьорка", "Пада звезда", "Няма да ти пиша", "Нашето любов е", които се оказаха фейкове и като прием по концерти. От "На тебе не отказвам" насам не се бях кефил на нейни песни, но последните две парчета са доста добри. Поздрав: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Как се чувствате след поредната лъжа от феновете на Галена по адрес на Преслава ?? Току-що качи боомеранг в инстаграм и не изглежда да бъде бита. докажи, че не е стар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Малина работи ли въобще? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Малина работи ли въобще? Като прочете "стар" в горния пост ли се сети за нея? :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 докажи, че не е стар! А ти докажи, че Преслава е бита. Като прочете "стар" в горния пост ли се сети за нея? :1000 (6): :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 А ти докажи, че Преслава е бита. :roll1: не си е вадила медицинско Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 не си е вадила медицинско Ми тогава как го знаете и твърдите. Защо трябва да се подиграваме с такива неща Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Като прочете "стар" в горния пост ли се сети за нея? :1000 (6): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари