Willy Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Към днешна дата обаче, Преслава изглежда мнооого по-добре от Андреа! Признай! Наградите нали са за десетилетие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Наградите нали са за десетилетие? По тази логика Деси Слава заслужава номинация Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Наградите нали са за десетилетие? Ами ок, но вкусът е нещо относително - според мен Преса започна да подобрява визията и да вкарва прилични визии още 2012 година! Така че влиза в този период. Аз не съм гласувала за нея, но на момчето може наистина да му харесва като жена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Относно изказването на Брена - точно, защото не е запозната с нашия жанр го казва това. Явно то е на преден план, но като чуе певиците ни хич не са еднакви. Освен това, техните звезди на компанията им Гранд нима не сложиха силикон? Всичките са с нови носове и нови зъби още на втората година от кариерите си. Имало е периоди, в които Брена и Весна са изглеждали също по един начин. През 90-те те също си имаха калъп, по който се водеха всичките топ имена от фолка им и доста еднаквееха. Защо не посочи имена тя? Защо не каза и един добър пример? Например Глория я е подгрявала, минимум за нея можеше да каже добра дума. Тотално незапозната е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Така им се пада на нашите чалгарки! Нека ги плюят чужденките! Бледи копия! П.С. Не харесвам Брена, знам й май две песни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Относно изказването на Брена - точно, защото не е запозната с нашия жанр го казва това. Явно то е на преден план, но като чуе певиците ни хич не са еднакви. Освен това, техните звезди на компанията им Гранд нима не сложиха силикон? Всичките са с нови носове и нови зъби още на втората година от кариерите си. Имало е периоди, в които Брена и Весна са изглеждали също по един начин. През 90-те те също си имаха калъп, по който се водеха всичките топ имена от фолка им и доста еднаквееха. Защо не посочи имена тя? Защо не каза и един добър пример? Например Глория я е подгрявала, минимум за нея можеше да каже добра дума. Тотално незапозната е. Щото така й изнася. Всичко знае тя. Ако не знаеше, нямаше Гранд да стане подобие на Пайнер като бизнес взаимоотношения. Рени каза, че Саша Попович е заимствал от този модел и изцеждането на младите таланти особено като машина за пари. А Брена специално са я подгрявали Рени, Азис, Глория, Андреа. Много стриктно ни следят даже и тайничко завиждат. Колко българо-сръбски дуета имаше... Камелия и Дуле, Глория и ”Луна”, Екстра Нина и Бобан, Галена и Андреа с Цвия и МС Стоян... Просто са горделив народ. Но то и така трябва, от една страна. Ние сме смотани и никой не ни е крив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 https://www.facebook.com/events/17240140005...519675547451124 Един от кофти страничните ефекти на мутризацията и чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Добавихме и "Балада на десетилетието" в наградите, по желание на няколко потребителя! Който не е вотнал, може да го направи до неделя! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Абе хора сега пуснаха една ретро песен по радиото в припева се пее нещо от тоя род : Ти не знаеш, ти не вярваш жената веднъж реши лиии... Пъчти сигурен съм, че гръцки кавър. Жена я пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Абе хора сега пуснаха една ретро песен по радиото в припева се пее нещо от тоя род : Ти не знаеш, ти не вярваш жената веднъж реши лиии... Пъчти сигурен съм, че гръцки кавър. Жена я пее Казва се Ева. Коцето я направи същата - "Ще те върна в първи клас". Сън не спи тя, ден не знае - обещае ли, ще отмъсти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Толкова да ми липсват тези момичета. Каква глътка свеж въздух бяха за жанра и колко добри парчета правеха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Защо никой не гласува за този клип на Галена, а за хаваната. Според мен е много по-як, но въпрос на вкус де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Толкова да ми липсват тези момичета. Каква глътка свеж въздух бяха за жанра и колко добри парчета правеха. Още един фен на 88? Наистина бяха много интересни За всички, които ги харесват : https://88music.alle.bg/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Мангасарче, Преса до скоро беше една от най-зле изглеждащите певици. Ту дебеля, ту анорексично слаба, невчесана и с увиснали до пъпа цици. Едва последните 2 3-4 години се приведе във вид, но да я нареждаме до секс символи, като Камелия, Галена, Андреа, че дори и Анелия е в пъти по-секси от Преса . Аман от пресини лумпени. Педалче , като никога не си бил с жена по-добре не давай мнение коя как изглежда. Преслава е една от най-добре изглеждащите и привличащи жени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Педалче , като никога не си бил с жена по-добре не давай мнение коя как изглежда. Преслава е една от най-добре изглеждащите и привличащи жени. Я го банвайте тоя истерик откачен. Аман от полюциите му. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Защо никой не гласува за този клип на Галена, а за хаваната. Според мен е много по-як, но въпрос на вкус де. Това за мен е най-добрият клип, който е правен някога в България. На мен също ми е чудно защо "Хавана Тропикана" се смята за най-добрият, като "Една жена" е класи над него като идея, визии, декори. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Я го банвайте тоя истерик откачен. Аман от полюциите му. Колко е хубаво така нали , не виждаш ли ,че той почна с обидите ,но не се учудвам като всички сте еднакви! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Калинда какви неща пускаше.... влезе в Пайнер и стана една от всичките. Там като идат попадат в някакво пълно неведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Добавихме и "Балада на десетилетието" в наградите, по желание на няколко потребителя! Който не е вотнал, може да го направи до неделя! Ох, как можа да я добавиш... Как сега ще избера от всички балади на Десислава, Ивана и Глория за този период? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Калинда какви неща пускаше.... влезе в Пайнер и стана една от всичките. Там като идат попадат в някакво пълно неведение. Факт! Всички песни на Джордан в "Ара" бяха топ! Сега са от боза нагоре! А "Фалшива" и "Нищо лично" на Кали... Ох, как можа да я добавиш... Как сега ще избера от всички балади на Десислава, Ивана и Глория за този период? :1000 (29): По една и на трите, плюс още две на други мадами, по твой избор! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Почивка за Фена на Пайнер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Казва се Ева. Коцето я направи същата - "Ще те върна в първи клас". Сън не спи тя, ден не знае - обещае ли, ще отмъсти... Лелее, брутална песен ! Музиката, че и изпяването къртят ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Добавихме и "Балада на десетилетието" в наградите, по желание на няколко потребителя! Който не е вотнал, може да го направи до неделя! Подсети ме да гласувам, защото като нищо ще забравя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари