Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Подсети ме да гласувам, защото като нищо ще забравя. Ама не само за балада! И Фаст би било добре да гласува и в други категории, че много прозира това само с певица и певец... Важното е Пресито да е там! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Певица на десетилетието трябва да е Преслава на 1000% - хора, които го отричат, или нарочно не я номинират, са смешни Леличка, една идея за темата ти Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Певица на десетилетието трябва да е Преслава на 1000% - хора, които го отричат, или нарочно не я номинират, са смешни Аз съм я номинирала, при това първа! Едва ми се откъсна от сърцето! Ти кога ще гласуваш? Или пак само ще мрънкаме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аз съм я номинирала, при това първа! Едва ми се откъсна от сърцето! Ти кога ще гласуваш? Или пак само ще мрънкаме? В сряда Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 3 дни и за Сашо Тази вечер сте много груби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 В сряда Дотогава Галя да не я измести само... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Ама не само за балада! И Фаст би било добре да гласува и в други категории, че много прозира това само с певица и певец... Важното е Пресито да е там! Аааа не, как само за балада. За всички категории ще вотна. Имам да си мисля, защото избора е наистина труден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Аааа не, как само за балада. За всички категории ще вотна. Имам да си мисля, защото избора е наистина труден. Интересна стана темата! Има готини постове. Особено на аси... Нещо си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Обаче Преслава мяза на мангалка.Но пак си кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Интересна стана темата! Има готини постове. Особено на аси... Нещо си. Да, да.. видях и аз. Раздвижи се, аз нали ти казах. Иначе отлагам, защото ми е трудно да избера от толкова песни на кралиците, които все заслужават вот. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Някои пак се филмират,че Смядовица имала най-хубавите клипове.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Каква Преслава за Певица на това десетилетие? Това, че почти всяка година й даваха награда за Певица нищо не значи. Точно в този форум винаги сме били наясно дали е заслужавала или не. Ако десетилетието беше 2006-2015 щеше да е друго заради едноличния й връх от 2007, но за 2008-2017 си е Галена. Причините: През 2008 Галена застрашаваше Преслава за лидерското място и единствено това, че забременя, я раздели от шанса да я измести напълно още тогава. За 2009 номер 1 реално си беше Андреа, но хайде, да речем, че е била Преслава, защото тя винаги е имала по-голямо одобрение от българите. От 2010 натам обаче няма как да я бутаме за номер 1, защото тя повече не стъпи там, с изключение може би на отново колебливата й 2011. Всички знаем, че във въпросните години тя само отмъкваше статуетките на по-заслужилите колежки заради 1-2 хита на година и вманиачена фенска маса. Междувременно, Галена си беше еднолично на върха през 2010, 2013, 2015 и с някои условия 2014. Във всички останали години за въпросния период 2008-2017 не е излизала от ТОП 3, а Преслава излезе през 2016. Ако трябва да посочваме лидерка за това десетилетие, много добре знаем коя е тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Една страхотна балада на Алисия. Даже най-добрата нейна. Поздрав! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Каква Преслава за Певица на това десетилетие? Това, че почти всяка година й даваха награда за Певица нищо не значи. Точно в този форум винаги сме били наясно дали е заслужавала или не. Ако десетилетието беше 2006-2015 щеше да е друго заради едноличния й връх от 2007, но за 2008-2017 си е Галена. Причините: През 2008 Галена застрашаваше Преслава за лидерското място и единствено това, че забременя, я раздели от шанса да я измести напълно още тогава. За 2009 номер 1 реално си беше Андреа, но хайде, да речем, че е била Преслава, защото тя винаги е имала по-голямо одобрение от българите. От 2010 натам обаче няма как да я бутаме за номер 1, защото тя повече не стъпи там, с изключение може би на отново колебливата й 2011. Всички знаем, че във въпросните години тя само отмъкваше статуетките на по-заслужилите колежки заради 1-2 хита на година и вманиачена фенска маса. Междувременно, Галена си беше еднолично на върха през 2010, 2013, 2015 и с някои условия 2014. Във всички останали години за въпросния период 2008-2017 не е излизала от ТОП 3, а Преслава излезе през 2016. Ако трябва да посочваме лидерка за това десетилетие, много добре знаем коя е тя. Не съм напълно съгласен.От 2009 до есента на 2012 Андреа беше номер 1,а Преслава беше под нея.След това 2013 беше годината на Галена,а 2014 до пролетта на 2015 на върха беше Джена.След това от лятото на миналата година Емануела мачка,а Преслава се върти около върха с тези имена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Не съм напълно съгласен.От 2009 до есента на 2012 Андреа беше номер 1,а Преслава беше под нея.След това 2013 беше годината на Галена,а 2014 до пролетта на 2015 на върха беше Джена.След това от лятото на миналата година Емануела мачка,а Преслава се върти около върха с тези имена. Е, Андреа за този период беше над всички, освен Азис. :1000 (29): Проблемът й да не е призната е, че няма големи гласови възможности и че самите Пайнер си налагаха други имена, а Андреа си се налагаше сама. Но според мен най-силната й година от тези си остава 2009, затова я посочих само тогава като номер 1. После през 2010 конкретно за територията на България мисля, че Галена си се утвърди като лидер, а през 2011 главна конкуренция на Преслава беше Джена. Няма как тук да не подметна, че единствената, която е присъствала в жанра в целия период и е била ТОП 3 на някои години от двете десетилетия 1998-2007 и 2008-2007 е Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Е, Андреа за този период беше над всички, освен Азис. :1000 (29): Проблемът й да не е призната е, че няма големи гласови възможности и че самите Пайнер си налагаха други имена, а Андреа си се налагаше сама. Но според мен най-силната й година от тези си остава 2009, затова я посочих само тогава като номер 1. После през 2010 конкретно за територията на България мисля, че Галена си се утвърди като лидер, а през 2011 главна конкуренция на Преслава беше Джена. Няма как тук да не подметна, че единствената, която е присъствала в жанра в целия период и е била ТОП 3 на някои години от двете десетилетия 1998-2007 и 2008-2007 е Деси Слава. За мен 2009 за Андреа е била по слаба от 2010.През 2009 имаше само "Дай ми всичко" като по голям хит,а през 2010 има два тотални хита - "С теб да бъдем пак" и "Неблагодарен". Деска винаги е била в топа откакто е започнала,не знам как да го прави.Може би защото не е била бясно налагана и не е омръзнала на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Каква Преслава за Певица на това десетилетие? Това, че почти всяка година й даваха награда за Певица нищо не значи. Точно в този форум винаги сме били наясно дали е заслужавала или не. Ако десетилетието беше 2006-2015 щеше да е друго заради едноличния й връх от 2007, но за 2008-2017 си е Галена. Причините: През 2008 Галена застрашаваше Преслава за лидерското място и единствено това, че забременя, я раздели от шанса да я измести напълно още тогава. За 2009 номер 1 реално си беше Андреа, но хайде, да речем, че е била Преслава, защото тя винаги е имала по-голямо одобрение от българите. От 2010 натам обаче няма как да я бутаме за номер 1, защото тя повече не стъпи там, с изключение може би на отново колебливата й 2011. Всички знаем, че във въпросните години тя само отмъкваше статуетките на по-заслужилите колежки заради 1-2 хита на година и вманиачена фенска маса. Междувременно, Галена си беше еднолично на върха през 2010, 2013, 2015 и с някои условия 2014. Във всички останали години за въпросния период 2008-2017 не е излизала от ТОП 3, а Преслава излезе през 2016. Ако трябва да посочваме лидерка за това десетилетие, много добре знаем коя е тя. Каква лидерка? Галена беше такава през 2013 и 2015, преди това никой я не бръснеше за нищо. Това, че още по план от 2009 беше заложено някой да замести Преслава, за да спрат да й дават Певица на годината, не означава че Галена е била лидерка тогава. 2008 си пусни микса й от турнето - ми тя си е една дива селянка още, нито знае как да се държи на сцената, нито има някакво присъствие. Също така какви хитове имаше 2010, освен "Тихо ми пази"? Всичко останало мина и замина. Тогава още нямаше никаква тежест като име, репертоар и т.н. Една Андреа беше много по-хитова през въпросната година. Цветелина Янева също ... нещата не опират само до това коя колко пъти е ставала Певица на годината, а до хитове, приеми на концерти, фенска маса, мнение в обществото и т.н.,... за това десетилетие от грубо 20 концерта, Галена се е приела по-добре от Преслава на не повече от 3-4 (на 2 от тях заради "Кой"). И като имаш предвид колко излишни пари пръсна да краде клипове и да ходи на снима къде ли не само на Луната не отиде, а другата я комплексираше яко, нищо че снимаше клипове в мазето или направо пускаше слайдшоу. Та такива неща .. п.с. И реално за всички 10 години, Преслава имаше точно два кризисни периода - с русия период покрай "Скоро" и около "Без теб" през 2016, но бързо се съвзе. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 26 Report Share Публикувано Февруари 26 Каква лидерка? Галена беше такава през 2013 и 2015, преди това никой я не бръснеше за нищо. Това, че още по план от 2009 беше заложено някой да замести Преслава, за да спрат да й дават Певица на годината, не означава че Галена е била лидерка тогава. 2008 си пусни микса й от турнето - ми тя си е една дива селянка още, нито знае как да се държи на сцената, нито има някакво присъствие. Също така какви хитове имаше 2010, освен "Тихо ми пази"? Всичко останало мина и замина. Тогава още нямаше никаква тежест като име, репертоар и т.н. Една Андреа беше много по-хитова през въпросната година. Цветелина Янева също ... нещата не опират само до това коя колко пъти е ставала Певица на годината, а до хитове, приеми на концерти, фенска маса, мнение в обществото и т.н.,... за това десетилетие от грубо 20 концерта, Галена се е приела по-добре от Преслава на не повече от 3-4 (на 2 от тях заради "Кой"). И като имаш предвид колко излишни пари пръсна да краде клипове и да ходи на снима къде ли не само на Луната не отиде, а другата я комплексираше яко, нищо че снимаше клипове в мазето или направо пускаше слайдшоу. Та такива неща .. п.с. И реално за всички 10 години, Преслава имаше точно два кризисни периода - с русия период покрай "Скоро" и около "Без теб" през 2016, но бързо се съвзе. Ами явно и тук всичко е въпрос на гледна точка. Както казах- от 2010 натам Преслава е в ТОП-а главно по инерция и помпане. Тези години са несравними с годините ѝ от преди това, но то и целия жанр е несравним, де. В този период почти всичко, дори и повечето ѝ приеми, беше ясно напомпвано или от шефа, или от феновете, или от двете. Истинска лидерка не е била вече, което не може да се каже за Галена. Добре посочваш само 2013 и 2015 като нейни години на върха, но дори и само тях да отчетем- Преслава имала ли е толкова еднолично година на върха от 2008 натам, в която никой да не ѝ диша във врата, защото чисто и просто си е номер 1 и това е признато от всички? Ами не. На нея само 2007 и ѝ е такава година в цялата кариера, във всички останали все не е сигурно дали е еднолично на върха. Деска винаги е била в топа откакто е започнала,не знам как да го прави.Може би защото не е била бясно налагана и не е омръзнала на хората. Ами... просто си е Деси Слава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Ами явно и тук всичко е въпрос на гледна точка. Както казах- от 2010 натам Преслава е в ТОП-а главно по инерция и помпане. Тези години са несравними с годините ѝ от преди това, но то и целия жанр е несравним, де. В този период почти всичко, дори и повечето ѝ приеми, беше ясно напомпвано или от шефа, или от феновете, или от двете. Истинска лидерка не е била вече, което не може да се каже за Галена. Добре посочваш само 2013 и 2015 като нейни години на върха, но дори и само тях да отчетем- Преслава имала ли е толкова еднолично година на върха от 2008 натам, в която никой да не ѝ диша във врата, защото чисто и просто си е номер 1 и това е признато от всички? Ами не. На нея само 2007 и ѝ е такава година в цялата кариера, във всички останали все не е сигурно дали е еднолично на върха. Ами... просто си е Деси Слава. Дай Боже всекиму да е 8 години в топа по инерция :1000 (29): Защо при Глория и Ивана я нямаше тази инерция? Щяха до 2015 минимум да останат в топ 3 на най-актуалните :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Дай Боже всекиму да е 8 години в топа по инерция :1000 (29): Защо при Глория и Ивана я нямаше тази инерция? Щяха до 2015 минимум да останат в топ 3 на най-актуалните :1000 (29): Глория 1994-2004 хич не е в топа. Ивана от 2003 до 2006 поне кърти. За Тони Дачева и "Кристал" да не говорим. Въобще сравнимо ли е... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Глория 1994-2004 хич не е в топа. Ивана от 2003 до 2006 поне кърти. За Тони Дачева и "Кристал" да не говорим. Въобще сравнимо ли е... Не ме разбра. Те са си в топа там, то е ясно, става дума, че според въпросния фен, Преслава продължава да е топ по инерция и помпане, без едва ли не да прави нещо специално. Все едно след кралския период на Гло (да кажем 2003), да е останала още 8 години в топа п.с. а иначе топовите години на Преслава са 13 вече Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Сериозно ли има хора, които не признават, че Галена е най-успешният изпълнител в периода 2008-2017? :1000 (29): Лидер не се става от днес за утре. Това се гради понякога с години. Няма как да кажем, че например Джена е била лидер в две непоследователни години, защото е имала с 1 хит повече от Галена за съответнити години ( което дори не е вярно като сравним Да те бях ранила с Пак ли , Да те прежаля със Спри ме, Моли се да не почна с Хаваната) . Точно защото Галена едновременно с хитове, които може като брой и масово достигане до хората да са колкото на някой друг изпълнител, но тя държи това високо ниво и години преди това, прави разчупене песни, видеа на високо ниво, подобрява визията на продуктите, трупа още по-голяма фенска маса,участията като бройка растат. медиите отразяват продуктите й и други детайли, които правят 1 изпълнител лидер и се отличава от останалите.В този период, мисля че Галена е 'продала' и най-много кавъри в съседните държави. Не ми се ще да се повтарям, но тя в този период направи хитове с най-много композитори в жанра. Не се хвана за полата на един да го изтиска докрай,а търсеше разнообразие в репертоара си. А и като върна хронологията Галена дори през 2008 е мачкаха с хитове. 2008 - Нищо общо , Сама, Страст на кристали, След 12, Знам диагнозата. 2009 - Дяволът ме кара, Нещастница, Мой, Лоша ли съм, За последно( която предизвика тогава бум,когато Галена се завърна от майчинство, макар днес да не се помни особено). 2010- Тихо ми пази, За пари, Аларма, Блясък на кристали 2011 - АЗ и това е достатъчно. Песните от албума са едни от най-гледаните 'ретро' песни. Вече от 2012 с половин уста й признавате успехите и няма да изброявам. :1000 (29): За мен точно това лидер в пълния смисъл на думата. Галена в това десетилетие е била или с най-много хитове в някои години, или с равен брой с още някой ( Андреа, Джена, Емануела, Анелия, Преслава). Към това като добавим нещата, които съм изброила в началото и самата дума "лидер" се изпълва ясно. А иначе топ 3 за мен в този период са Галена , Преслава и се колебая между Анелия и Андреа, но по-скоро везните клонят към Анелия, която се задържа повече. Никой не твърди, че в Галена има по-успешна кариера от Преслава в общ план, защото лидерството на Преслава беше в златния период на жанра. Преслава от началото на кариерата си досега поддържа топ позиции, което заслужава уважение. Обаче нейните най-силни години бяха до 2008 или компромистно 2009 г. До 2010. обаче тя все още се смяташе за лидер от доста хора, защото притежаваше доста от тези неща, които написах в началото за Галена и заради силната инерция от предишни години. . Това, че слезе от върха не я прави по-малко успешен изпълнител в общ план, защото имам чувството,че някои така го приемате и затова упорствата толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Много от тия песни, които изброяваш никой не помни вече. И аз мога да ти посоча поне 50 сезонни хита на Преслава за този период, които са били актуални за 2-3 месеца, но към днешна дата най-много 10-15 вървят. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Пак го обръщате на сравнения между двете кокошки. Но уважавайте таланта повече от амбицията и претенциите. Преслава и Галена нямат база за сравнение. Преслава е най-харизматичната и успешна певица в историята на Пайнер. И това е. Галена е най-работливата и амбициозната. Но не е певица. Нали чухте на 25 години радио Веселина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 27 Report Share Публикувано Февруари 27 Не ме разбра. Те са си в топа там, то е ясно, става дума, че според въпросния фен, Преслава продължава да е топ по инерция и помпане, без едва ли не да прави нещо специално. Все едно след кралския период на Гло (да кажем 2003), да е останала още 8 години в топа п.с. а иначе топовите години на Преслава са 13 вече Глория и Ивана помпали ли са ги всяка години с награди след като са слезли от върха, та да знаем дали нямаше да са в ТОП-а повече? Но да, думата 'инерция' сама по себе си не е достатъчна, защото при Преслава не беше само инерция и фенски пристрастия, а и бясно налагане. Ако трябва да сме честни, това да се определи коя е Най за цяло десетилетие е невъзможно или най-малкото доста относително. Още от зората на чалгата едноличните лидери са такива за по-кратко време, после идват други. От 1990 до 1993 лидер се води Тони Дачева, поради липсата на конкуренция. 1994 еднолично е Глория, но и при нея в следващите години до 1999 идва конкуренция в лицето на Сашка Васева и Румяна. 2000 конкуренцията ѝ са Камелия и Деси Слава и пак е трудно да се определи категоричен лидер. 2001 отново е Глория, 2002 Десислава и Камелия на кантар, но по едно време надделява ДС и това се пренася в първите месеци на 2003. После от края на годината Ивана и до края на 2006 стабилно е тя. 2007 Преслава, после 2008 да речем пак Преслава, от 2009 да речем Андреа, 2010 Галена и натам пак никой не е еднолично лидер, като изключим 2013 и 2015 за Галена и може би 2012 Анелия Все пак за мен като за 2008-2017 най-голямата си е Галена и гласът ми ще е за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари