Mes` Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Анелия няма ли да избухва? Why they say the sky is the limit? When I've seen the footprints on the moon. And I know the sky might be HIGH... But baby it ain't really that high. Let's reach for the stars... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 НЕ ПОМНЕХ КАК СЕ ФЛИРТУВА ЗАБРАВИХ ЧЕ СЪМ КРАСИВА КЪСМЕТЪТ ПАК МЕ ЦЕЛУВА ЖИВА СЪМ И ОЩЕ МЕ БИВА :yoji: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Аз измръзнах да чакам пред твойта врата, отвори ми моля те, нямаш ли душа? Отвори ми поне и ме изгони. Зашлеви ме, убий ме, напсувай ме, пробуди ме, увикай, изритай ме, но моля те поне изслушай ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Анелия няма ли да избухва? Сигурно другата седмица ще избухне и то мощно. Усещам, че кралицата ще властва с новия проект и албума. Коментирайте, че почти 6 месеца няма издаден проект с видеоклип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Сигурно другата седмица ще избухне и то мощно. Усещам, че кралицата ще властва с новия проект и албума. Коментирайте, че почти 6 месеца няма издаден проект с видеоклип. Да компенсира, че преди това в рамките на 6 месеца, пусна 17 клипа :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 новият тъпкач на Емилия Любов,време е!!! Ръката,която никога няма да пусна!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Днес Яница ще избухне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 НЕ ПОМНЕХ КАК СЕ ФЛИРТУВА ЗАБРАВИХ ЧЕ СЪМ КРАСИВА КЪСМЕТЪТ ПАК МЕ ЦЕЛУВА ЖИВА СЪМ И ОЩЕ МЕ БИВА :yoji: Пиян ела ме прибирай, не тръгвам се тебе, умирай - Кулотово! Коментирай факта,че все още въртят "Не се изтриваш" по 2 пъти наравно с "Обратно в играта" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Днес Яница ще избухне. Днес ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NICK. Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Абе да попитам, Добре дошъл на Глория авторска ли се води? Щото това на Ели Кокино супер много наподобява на Глориевата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Абе да попитам, Добре дошъл на Глория авторска ли се води? Щото това на Ели Кокино супер много наподобява на Глориевата песен. УНГ незабавно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Кой, кого е крал не знам. Но и на Деси и Тони Стораро, направо си бие на Добре дошъл. Особено това -" И моя радост и моя болка" е 1:1 с " И все ме парят и все ме парят" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Тая луда ли е?! Да си направиш сам кавър?! Това е Besame, при това с мазни отсвири, крадени пак не се сещам откъде... И тоя щял да прави нови песни за BG пазара? Не, не. Безсмилено е. Кости е тоя, който наложи модата сам да се крадеш и една песен да я продадеш поне 3-4 пъти. Ама не и на един и съш изпълнител, това вече е хем смешно, хем жалко. Mania е песен, която трябваше да излезе преди Zvuk от 2015 и изобщо не беше от Кости. Само заглавието е останало. Доколкото се сещам след Pozovi me нещо се бяха скарали с тия и затова не излезе. Тая сама си разстрелва кариерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Днес ли? https://www.instagram.com/p/Bfy18P2HmvI/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 https://www.instagram.com/p/Bfy18P2HmvI/ Малко се съмнявам. И друг път ни е лъгал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Само Емануела и Азис са в топ 10 на най-гледаните изпълнители през февруари. Всичко друго е отредено на попа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 + как удобно пропускаш ФИКИ Само Емануела и Азис са в топ 10 на най-гледаните изпълнители през февруари. Всичко друго е отредено на попа. ами Гига,Ултра,Хипер ХИТА на Преслава ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 хайде да скандализира пак ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 хайде да скандализира пак ! Шефа не дава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 хайде да скандализира пак ! Предишната снимка, която сложи ми е любимата от клипа. Песента е топ хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Предишната снимка, която сложи ми е любимата от клипа. Песента е топ хит! последно какво е това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 последно какво е това ? Това си ти преди да влезнеш в майка ти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари