Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Вредна съм за жени, ако ме дразнят От малка наградите на Преси за "Певица на годината" - да пипат мразя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Да поздравя и аз рожденничката с нещо любимо, макар и в споровете тука, да съм я хейтил, години наред ми беше любимка заедно с Камелия. И сега я харесвам де Да е жива и здрава !! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Да поздравя и аз рожденничката с нещо любимо, макар и в споровете тука, да съм я хейтил, години наред ми беше любимка заедно с Камелия. И сега я харесвам де Да е жива и здрава !! Страхотна и недооценена песен. Деси Слава тогава нямаше никого зад гърба си и медия, която да ротира проектите й, това допълнително спомогна, за незабелязването на такива шедьоври като този. Но дори и да се въртеше по Фен, тази песен конкретно не е за масовата аудитория и не смятам, че би се наложила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Най-сетне яка песен тази година и то не от кой да е, ами от Кали. Жив да не бях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 21 милиона за този мегахит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 21 милиона за този мегахит. Любимата ми песен за 2016-та, жалко, че след "Дай ми още" Анелия толкова драстично свали нивото. ;/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Любимата ми песен за 2016-та, жалко, че след "Дай ми още" Анелия толкова драстично свали нивото. ;/ Е тя реално като изключим дуетите и ft., единствения и проект с клип е "С тебе ми е най" и си е супер готина песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Е тя реално като изключим дуетите и ft., единствения и проект с клип е "С тебе ми е най" и си е супер готина песен. Така и не можах да я възприема, неритмична ми е и клиширана, тази ми е фаворитът от нея за цялата година. Никога не е било така - да не харесам няколко поредни проекта от Анелия: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Така и не можах да я възприема, неритмична ми е и клиширана, тази ми е фаворитът от нея за цялата година. Никога не е било така - да не харесам няколко поредни проекта от Анелия: Сега с "Зоопарк" и албума ще мачка като луда, само след седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 21 милиона за този мегахит. Песента на лято 2016! Интересното е , че най-големите хитове на Анелия са с по-забавено пеене,примерно “Дай ми още” не мога да си я представя в изпълнение на някой друг.Изключение от последните години може би е “Генерал”-много голям хит беше тогава,сещам се че постоянно я въртяха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Сега с "Зоопарк" и албума ще мачка като луда, само след седмица. Дано е як този "Зоопарк", имам големи очаквания .. да мачка като психопатка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Песента на лято 2016! Я сега реално кажи тогава "Не ме заслужаваш", "На Египет фараона" и "Няма да ти пиша" не бяха ли по големи хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Я сега реално кажи тогава "Не ме заслужаваш", "На Египет фараона" и "Няма да ти пиша" не бяха ли по големи хитове? Може би да са били наравно с "Гот ми е", но по големи не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Малинажът имала внучка, кръстена на нейно име! Честито и да е здрава! И да се завърне с хубава песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Я сега реално кажи тогава "Не ме заслужаваш", "На Египет фараона" и "Няма да ти пиша" не бяха ли по големи хитове? "Няма да ти пиша" е сто пъти по-слаба и като песен и като хит от "Гот ми е". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Анелия си позволи да закрие голям концерт с "Гот ми е" година и нещо след появата на парчето. Пресли никога не би рискувала сега с "Няма да ти пиша", защото много добре знае срока на годност на своята продукция. Пък и нали сте броячи на гледания - 21 000 000. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 И двата приема на "Гот ми е" бяха повече от плачевни, кел файда какъв хит е била, след като сега само Анелия я помни и я бута. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Анелия си позволи да закрие голям концерт с "Гот ми е" година и нещо след появата на парчето. Пресли никога не би рискувала сега с "Няма да ти пиша", защото много добре знае срока на годност на своята продукция. Пък и нали сте броячи на гледания - 21 000 000. Към днешна дата ''Гот ми е'' прави двойно повече гледания от ''Дай ми още'', но мисля, че е ясно, че втората е много по-голям хит. Факт е, че и ''Гот ми е'' е супер силна песен, но гледанията са ''пресилени'' защото все още се появява активно и генерира гледания. Нещо подобно ще се случи с ''Каква съм луда'' на Кали, която може би ще мине 90% от летните парчета, но това не я прави хита на лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Към днешна дата ''Гот ми е'' прави двойно повече гледания от ''Дай ми още'', но мисля, че е ясно, че втората е много по-голям хит. Факт е, че и ''Гот ми е'' е супер силна песен, но гледанията са ''пресилени'' защото все още се появява активно и генерира гледания. Нещо подобно ще се случи с ''Каква съм луда'' на Кали, която може би ще мине 90% от летните парчета, но това не я прави хита на лятото. Може и така да е. И все пак - Анчето тогава имаше по-голям хит от Преси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Към днешна дата ''Гот ми е'' прави двойно повече гледания от ''Дай ми още'', но мисля, че е ясно, че втората е много по-голям хит. Факт е, че и ''Гот ми е'' е супер силна песен, но гледанията са ''пресилени'' защото все още се появява активно и генерира гледания. Нещо подобно ще се случи с ''Каква съм луда'' на Кали, която може би ще мине 90% от летните парчета, но това не я прави хита на лятото. "Каква съм луда" тръгва директно след "Мотел" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Може и така да е. И все пак - Анчето тогава имаше по-голям хит от Преси. Така е, но Анелия към днешна дата няма фенска маса която да я подкрепя. Има хитове на инерция, но после няма кой да я подкрепя по класации. Вижда се, че и в социалните мрежи е слаба. Преслава има по-малко хитове, но като име предизвиква много повече интерес. Може би ако двете излезнат на една сцена и изпеят двете песни само защото е Преслава ''Няма да ти пиша'' ще се приеме по-добре. Чиста харизма. "Каква съм луда" тръгва директно след "Мотел" Ами и аз казвам точно това. ''Гот ми е'' все още се появява (т.е. тръгна директно след други песни) и заради това генерира супер много гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Така е, но Анелия към днешна дата няма фенска маса която да я подкрепя. Има хитове на инерция, но после няма кой да я подкрепя по класации. Вижда се, че и в социалните мрежи е слаба. Преслава има по-малко хитове, но като име предизвиква много повече интерес. Може би ако двете излезнат на една сцена и изпеят двете песни само защото е Преслава ''Няма да ти пиша'' ще се приеме по-добре. Чиста харизма. Ами и аз казвам точно това. ''Гот ми е'' все още се появява (т.е. тръгна директно след други песни) и заради това генерира супер много гледания. Преслава компенсира безхитието си през 2016-та с песните през 2017-та, а Анелия тотално затъна след "Дай ми още". Най-много ме дразни как все говори как мислела за проектите си, как имала план, как искала да остане във времето и в следващия момент излиза новата й песен - кючек с Тони Стораро, Кристали, Гринговци и разни - знайни и незнайни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Така е, но Анелия към днешна дата няма фенска маса която да я подкрепя. Има хитове на инерция, но после няма кой да я подкрепя по класации. Вижда се, че и в социалните мрежи е слаба. Преслава има по-малко хитове, но като име предизвиква много повече интерес. Може би ако двете излезнат на една сцена и изпеят двете песни само защото е Преслава ''Няма да ти пиша'' ще се приеме по-добре. Чиста харизма. Ами и аз казвам точно това. ''Гот ми е'' все още се появява (т.е. тръгна директно след други песни) и заради това генерира супер много гледания. Коментирай гледанията на хита “Зле те чувам”. Очакваме ли нов тотален хит през април? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Коментирай гледанията на хита “Зле те чувам”. Очакваме ли нов тотален хит през април? Според мен Райна не трябва да бърза с нова песен, в тази има още доста живот, предвид слабата продукция през 2018-та до момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 А Ана никога ли не е имала армия фенове? Помня, че имаше преди и за нея плакати по концерти... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари