Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Галена: Мина ми Moro mou #TheBo$$ Изневериш ли ми #JustShow Преслава: Пада звезда Тук жена му пази Не се изтриваш Има повече хитове, да не говорим за клипове. Но, определено са топ 3 за 2017 заедно с Емануела. "Просто шоу" за 9 дни не показа кой знае какво, за да го броим за успех през 2017-та, по-скоро трябва да се брои за тазгодишен такъв. "Изневериш ли ми" започна силно като гледаемост и после се срина. "Мина ми" беше сезонен хит, който така и не намери силна конкуренция, защото през Януари миналата година освен бозата на Емануела с Мария Цвеклова за друго излязло от хитово име не се сещам. И остават големият хит "Моро му" и малко повече от сезонен "Бос" срещу трите на Преслава, които са големи хитове, включително и "Пада звезда", която макар с конкуренция от " Мотел", "Бос", " Коя", "Виновна" и други си ев топ 5 за лятото. От тръгнала от 2,4 за месец, стигна до 7 за 3-4 месеца, така че хич не е за подценяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Изневериш ли ми е най-големият флоп на Галена след Да ти олекне. И купените гледания от страна на Фики не помогнаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 2010 Толкова хубава песен, а тук дори не я номинирахте за "Песен на десетилетието". Ироничното е, че Галена е пръснала толкова пари за реализацията на " Аз", а там няма хит, който да се доближава и наполовина до "Тихо ми пази", който е с най-евтиния, същевременно и ефектен, клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Изневериш ли ми е най-големият флоп на Галена след Да ти олекне. И купените гледания от страна на Фики не помогнаха. Тя Галена няма нито една силна балада. Нито има приятен глас за такива песни, нито влага чувство и като добавим изкуствените гнусни рибешки физиономии - зеро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 2010 беше последния истински пик в чалгата. Тогава всеки имаше мегахит, даже Марчела. Мария мачкаше стабилно до дуета с Цвета, той се оказа преломен момент и за кариерите на двете, след това и Кости не им помогна - за справка пролетните им предложения от 2011-та. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Мария мачкаше стабилно до дуета с Цвета, той се оказа преломен момент и за кариерите на двете, след това и Кости не им помогна - за справка пролетните им предложения от 2011-та. Марче до 2013 правеше страшни песни. Цура си е била дъно винаги, просто гръмна за половин година и залезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Анелия си имаше много фенове, да не говорим че и доста хора които не слушаха поп-фолк я харесваха, което навремето можеше да се каже за много малко изпълнители от жанра. Може би след "Раздялата" част от аудиторията и се разочарова. Този проект се оказа преломен за кариерата и, според мен. Всеки изпълнител има нужда от някаква промяна (всеки образ омръзва рано или късно), но нейната беше от един полюс в съвсем друг. Съгласен съм, "Поръчай пак" според мен беше първата стъпка, където Анелия започна да губи фенска маса, а "Игри за напреднали" - финалната. Да не забравяюе и гюбеците "Добрата-лошата" и "Четири секунди", някъде в онзи период лъсна и по дамска превръзка - голям шок беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Марче до 2013 правеше страшни песни. Цура си е била дъно винаги, просто гръмна за половин година и залезе. После имаше и "Мога пак" през 2012-та като един от големите хитове на годината, тук, колкото и да е недолюбвана - 2 месеца беше по върха на класацията на Рамания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 В толкова силни години за Ютуб, още няма чалгарка която да мине рекордите на "Употребена" и "Хайде, опа". Големите ви звезди. Ако тея песни бяха хитове през 2018, щяха да мачкат с двойно гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Пълни смешници са тия от Пайнер. Вместо да пускат новите тракове старите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Тя Галена няма нито една силна балада. Нито има приятен глас за такива песни, нито влага чувство и като добавим изкуствените гнусни рибешки физиономии - зеро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Казах балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Наистина, те си бяха хит на времето, но дори и преди това Райна си беше тийн идол, пък и беше харесвана и сред по-възрастните заради фолклора. В периода 2001-2007 се изпяха толкова красиви песни, и не случайно чалгата беше в своя пик. Жалко, че към днешна дата всичко е толкова покварено и извратено. Райна винаги е била универсален изпълнител - може да ти изпее и песен като "Като летен грип" и песен като "Как". Тия новите са бутафорни и залагат само на младия таргет, в златните години имаше по нещо за всеки - и кючек, и поп, и умерена песен, и балада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Хубава песен, но изпяването куца. Галена ми звучи еднакво и в баладите, и в бързите си песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Райна винаги е била универсален изпълнител - може да ти изпее и песен като "Като летен грип" и песен като "Как". Тия новите са бутафорни и залагат само на младия таргет, в златните години имаше по нещо за всеки - и кючек, и поп, и умерена песен, и балада. Липсваше ми нормалната и цивилизована дискусия с теб. Продължавай в същия дух. Коментирай кошмарния период на Райна през 2011-2012? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Липсваше ми нормалната и цивилизована дискусия с теб. Продължавай в същия дух. Коментирай кошмарния период на Райна през 2011-2012? Ще си станем май дружки пак. "Монахини будни няма" е култова Много харесвам "Кажи й, че съм ти сестра", а и беше хит, онази с Експоуз есента също се хареса, дуетът с Димана също, но това не беше Райна, Райна е момичето, което пее невероятната " Пълна промяна", а не разни странни и немелодични песни като "Нищо лично". Много харесвам и " Вътре в мен". Представяш ли си дует между нея и Преслава? Би било интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Тази песен имаше потенциала да стане визитна картичка на Галена, а тя я заряза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Вместо да пускат новите тракове старите! Надявам се другата седмица да избухнат пак с 50 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Съгласен съм, "Поръчай пак" според мен беше първата стъпка, където Анелия започна да губи фенска маса, а "Игри за напреднали" - финалната. Да не забравяюе и гюбеците "Добрата-лошата" и "Четири секунди", някъде в онзи период лъсна и по дамска превръзка - голям шок беше. Да не забравяме и този скандален клип. Въпреки всичко на мен ми харесваха песните и тогава, включително и тази. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 До 2007 към всеки в чалгата имаше в малка или голяма степен истерия .. даже пълнежите по турнета и концерти, имаха свои фенове, но тогава правеха и много хубави песни - например "Есен" на Милица и "Жар върху лед" на Биляна :1000 (29): На турнето през 2008 блесна една катастрофа - знайни и незнайни певици на сцената и само мангали в публиката, от тогава започна спадът. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Галена има само една читава балада, но я имаше точно когато трябва, за концерта, на който най-много и трябваше хит в цялата кариера. И въпреки, че е кавър, това е хит #3 за цялата и кариера. Бих казал, че "Утешителна награда" е онова, което и спаси амбициите. Защото на онзи РД бе изтръпнала както никога в живота си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Галена има само една читава балада, но я имаше точно когато трябва, за концерта, на който най-много и трябваше хит в цялата кариера. И въпреки, че е кавър, това е хит #3 за цялата и кариера. Бих казал, че "Утешителна награда" е онова, което и спаси амбициите. Защото на онзи РД бе изтръпнала както никога в живота си. ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 ? Първата поява на концерт след клипчето от ваната.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари