Jump to content

Препоръчани коментари

Ааа виждаме колко е предпочитана и слушана. Едвам изкара 10 години на сцена...

Провала на Андрю "Всичко ми взе" и бозавите й англоезични песнички правят повече гледания от "метахита" "Куклите" и подобни.Андреа също така прави много повече лайкове на снимки в ИГ където надминава 10к,а Кама дори на провокативните си снимки няма 5к.

Коментирай факта,че според твоята прогноза "Дразни ме" щеше да има 10 милиона до края на 2017,а вече ¼ от 2018 мина,а тя не може да направи и 9м.

Ти на мен музикални вкусове няма да ми обясняваш. Слушам всякаква музика от лятото на 1984 година и съм видял какво ли не. Та нещо за лепенките на Камелия щеше да ме открехваш. Дай да видим от коя световна звезда ги е взела, та да не сме голословни. Щото с разни еднодневки като Тита, които ги слуша само 8-годишната ми дъщеря няма да стане....

Лепенките на зърната са мода, която на 100% не е въвела в световен мащаб точно Камелия.

Ти на мен музикални вкусове няма да ми обясняваш. Слушам всякаква музика от лятото на 1984 година и съм видял какво ли не. Та нещо за лепенките на Камелия щеше да ме открехваш. Дай да видим от коя световна звезда ги е взела, та да не сме голословни. Щото с разни еднодневки като Тита, които ги слуша само 8-годишната ми дъщеря няма да стане....

По-добре 8 годишни деца отколкото пияндурници по селски събори и задимени дискотеки.Като толкова ти е вътре това за лепенките се поразрови ти,аз такова време нямам,а и нали си полицай може да проведеш някоя спец акция на тема "лепенките на Камелия"

Провала на Андрю "Всичко ми взе" и бозавите й англоезични песнички правят повече гледания от "метахита" "Куклите" и подобни.Андреа също така прави много повече лайкове на снимки в ИГ където надминава 10к,а Кама дори на провокативните си снимки няма 5к.

Коментирай факта,че според твоята прогноза "Дразни ме" щеше да има 10 милиона до края на 2017,а вече ¼ от 2018 мина,а тя не може да направи и 9м.

Ще ги направи, така или иначе. Като гледам още прави по 15к на ден. Така, че...

Коментирай, че Камелия на 20тата година от кариерата си ще направи 10 млн. в нейния канал, а Андреа на чалга песните си последните години едвам стига 5-6. Налага й се да плаща на Отилия и Кости да я измъкнат от блатото, но като гледам и това не помага.

Куклите е 2017 , Всичко ми взе - 2016. Със сигурност ще я надмине по гледания.

Ако Андреа не си фотошопира снимките сигурно и 1000 лайка няма да събере. На Камелия не и се налага да се прави на восъчна фигура, нито пък да не дава на фотографите по дискотеките да я снимат .

Лепенките на зърната са мода, която на 100% не е въвела в световен мащаб точно Камелия.

Не е, разбира се. Всичко това в световен мащаб го е въвела Мадона, но аз чаках да го каже и да ми покаже въпросният фен на Тита, а не да го научава от мен. Но пък в български мащаб има едни певици и манекенки, моделки и плеймейтки, които така много обичат да се правят на много модни и лачени, а всъщност тайничко гледат какво прави кака Камс, та да се облекат и те в нещо атрактивно, че да ги забележат и тях....

9285961q.jpg

Ще ги направи, така или иначе. Като гледам още прави по 15к на ден. Така, че...

Коментирай, че Камелия на 20тата година от кариерата си ще направи 10 млн. в нейния канал, а Андреа на чалга песните си последните години едвам стига 5-6. Налага й се да плаща на Отилия и Кости да я измъкнат от блатото, но като гледам и това не помага.

Куклите е 2017 , Всичко ми взе - 2016. Със сигурност ще я надмине по гледания.

Ако Андреа не си фотошопира снимките сигурно и 1000 лайка няма да събере. На Камелия не и се налага да се прави на восъчна фигура, нито пък да не дава на фотографите по дискотеките да я снимат .

По ред на номерата:

Андреа все още има най-гледаните клипове на жена в чалгата за справка "Употребена" и "Хайде опа".Последната й песен със Сузанита също щеше да има над 10 милиона ако не беше спряла да се показва отстрани."Всичко ми взе" не е направила кой знае колко гледания от 2016 може би около 200к,така че пак си е имала повече от "Куклите".

Андреа дори и на снимки,на които от фотошопиране прилича на блъсната крава събира над 10к,така че дори без обработка щеше да прави повече от кака й Кама.

Риана е с лепенки през декември 2009 във видеото на Hard, а Камелия през септември 2006 на Мура Мега - три години преди Риана.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/03/22/...582_306x423.jpg

Андрейчето от друга страна е откраднала скица на тоалет за турне на Гага на Джорджо Армани. Вили и Маури даже сами си признават, че са крали. https://sportal.bg/news.php?id=252289

Риана е с лепенки през декември 2009 във видеото на Hard, а Камелия през септември 2006 на Мура Мега - три години преди Риана.

Андрейчето от друга страна е откраднала скица на тоалет за турне на Гага на Джорджо Армани. Вили и Маури даже сами си признават, че са крали. https://sportal.bg/news.php?id=252289

Изобщо не говорех за Хард,а мисля че беше на някакви награди,пък и там беше само с лепенки и палто,а не още някаква дреха върху тях.

Втората статия няма какво да я коментирам.Сам си написал,че Вили и Маури са копирали,така че Андреа няма нищо общо.

По ред на номерата:

Андреа все още има най-гледаните клипове на жена в чалгата за справка "Употребена" и "Хайде опа".Последната й песен със Сузанита също щеше да има над 10 милиона ако не беше спряла да се показва отстрани."Всичко ми взе" не е направила кой знае колко гледания от 2016 може би около 200к,така че пак си е имала повече от "Куклите".

Андреа дори и на снимки,на които от фотошопиране прилича на блъсната крава събира над 10к,така че дори без обработка щеше да прави повече от кака й Кама.

По тая логика Минута живот, която е от 2016 мачка Всичко ми взе.

Айде да си пусне една снимка по шкембе и увиснали ръце и да видим колко лайка ще събере. Тя на снимки се прави на модер от Виктория Сикретс, извинявай.. Просто образа й не е реален, това е някакво 3Д анимяция, не реален човек.

И всичко добре, ама защо няма изяви? Нито участия, нито актуални хитове... зя 10 години само толкова ли?

Айде да си пусне една снимка по шкембе и увиснали ръце и да видим колко лайка ще събере. Тя на снимки се прави на модер от Виктория Сикретс, извинявай.. Просто образа й не е реален, това е някакво 3Д анимяция, не реален човек.

И всичко добре, ама защо няма изяви? Нито участия, нито актуални хитове... зя 10 години само толкова ли?

Камелия не овисна ли точно около 10тата си година? Тя от златните си 3-4 години нататък хит не е видяла, а яко пиар. Да не говорим че от 2011 до "Дразни ме" нямаше един хит.

Андреа била се добарала до Отилия, а "Дразни ме" не стана ли хит заради Гъмзата? Що следващата й едвам направи милион? Нещо двойни стандарти.

И тва цялото с копирането е такава простотия. Всяко нещо на Андреа беше заклеймявано, че е взето от Камелия. Аз ако тръгна така, веднага се сещам че през 2013 в "Никой друг" Андреа беше с един черен парцал, а следващата година същото имаше Камелия в "Престъпно е". Това копиране ли е? Много ви се иска някой да приема Кама на сериозно, ама йок.

Андреа била се добарала до Отилия, а "Дразни ме" не стана ли хит заради Гъмзата? Що следващата й едвам направи милион? Нещо двойни стандарти.

Естествено. :roll1: :roll1:

Ти направо уби всичко детско у фена на Тита. А той е така амбициран, че сега дири ли дири, ама нема.... :1000 (29): И все пак, фолкът е музика за гледане от много години. Кога днес ще видите на страниците на в."24 часа" чалга? А бяха времена, когато на Камелия даваха няколко страници. Като че ли имаше защо... :1000 (19):

ЦЪК

ЦЪК

ЦЪК

"Минута живот" имаше реклама навсякъде поне 1-2 седмици и в описанието й е написано "хитът на 2016" или нещо подобно,нормално е да привлече малко повече интерес-евтина ПР стратегия + това имаше реклама и в Шоуто на Слави,а "Всичко ми взе" имаше само реклама в фейсбук за 2-3 дни.

Андреа в момента има други важни неща като например - кариерата в Румъния,така че едва ли й се занимава да пее пред пияници,а и със сигурност няма финансови проблеми като я гледам.Теодора може да е напълняла малко,но в лице пак излъчва повече от секс отколкото Кама,която в лице мяза на Елза Парини.

ПП: Наскоро беше качила снимки каква опашка има пред едно нейно участие,може да провериш и да не се обаждаш така голословно.

Камелия не овисна ли точно около 10тата си година? Тя от златните си 3-4 години нататък хит не е видяла, а яко пиар. Да не говорим че от 2011 до "Дразни ме" нямаше един хит.

И тва цялото с копирането е такава простотия. Всяко нещо на Андреа беше заклеймявано, че е взето от Камелия. Аз ако тръгна така, веднага се сещам че през 2013 в "Никой друг" Андреа беше с един черен парцал, а следващата година същото имаше Камелия в "Престъпно е". Това копиране ли е? Много ви се иска някой да приема Кама на сериозно, ама йок.

Е то се вижда от снимките дали копира. Викаш всичко е случайно.

Камелия на 10тата година от кариерата си беше на поредното турне, къдета винаги е била с топ прием. Беше корица на Плейбой и цяла БГ говореше за нея, беше рекламно лице на какво ли не. Вземаше награди за клиповете си през въпросната година. Пускаше по 3-4 песни на година. Всяка от която се забелязваше. Това е на 10тата година. Същото неможем да кажем за Андреа, която но 6тата вече се беше изконсумирала на макс.

Да не говорим, че 21 години по късно, още е сред най-търсените чалгарки за участия, вади си актуална продукция и има БТВ зад гърба си, които явно са видяли нещо в нея, за да я канят във всяко едно тяхно предаване последните 2 години.

Кариерата в Румъния и нея нещо хич я няма.

От декември е записала суун, суун, то вече сме Април.

Харесвам Андреа, но за мое съжаление от амбицията и хъса й от преди години не е останало нищо..

Докато Камелия държи фронта и като участия, и като интерес, и като продукция.

Теодора може да е напълняла малко,но в лице пак излъчва повече от секс отколкото Кама,която в лице мяза на Елза Парини.

Като сме на темата, ето откъде тръгнаха нещата едно време. Та въпросът, който изниква след каченият тогава и изтрит, след това пост на Андра, който все пак стигна до медиите е: - Абе нещо за липса на хитове говори? Що не ни каже нещо по въпроса днес, когато вече е направила стажа на кака Камс, към онзи момент? :whistling:

9285978s.jpg

Те тия явно са решили да възраждат спор от 2009, само и само по някое време да вметнат че видиш ли Камелия била в Планета Пайнер. Жалко е.

Като сме на темата, ето откъде тръгнаха нещата едно време. Та въпросът, който изниква след каченият тогава и изтрит, след това пост на Андра, който все пак стигна до медиите е: - Абе нещо за липса на хитове говори? Що не ни каже нещо по въпроса днес, когато вече е направила стажа на кака Камс, към онзи момент? :whistling:

9285978s.jpg

Песента й със Сузанита стана много по-голям хит от този на Кама,който стана хит поради липсата на силни песни в Пайнер.Мелодията на "Куклите" е със същата структура като на "Дразни ме",но се видя че нищо не стана от нея.Не знам даже дали е направила и милион.

Как вървят скандалите , ще имаме ли нов видео клип от планета? :whistling:

9285978s.jpg

Леле хахахах, това го бях забрявил. Типично в нейн стил, така през нета тропаше и Николета и Валериева, после им ближеше гъзовете и ги канеше в клиповете си.

Същата история и тук, псува я, нарежда я, после й пишеше мили коментари под снимките. Няма лошо, хубавото е,че Андреа израстна и не е като преди. Дано се мобилизира повечко, че наистина губи яко позиции. А беше наравно с Галена преди...

Те тия явно са решили да възраждат спор от 2009, само и само по някое време да вметнат че видиш ли Камелия била в Планета Пайнер. Жалко е.

Много ме дразни как тръгваш да спориш за очевидни неща в желанието си да защитиш бездарницата. Какво ти е направила, душата ли ти е поробила. Супер умно момче си, а тая ти самоотвержена любов към Андра е с феноменални размери, чак бие на детинщина. И хаплив чак ставаш. Андреа единственото, което може да й се признае са големите хитове, които направи в даден период, които секнаха преди няколко години.

Това не е спор от днес, а просто говорят архивите на чичо Фокс. :1000 (29): Горе на страницата си пише 21-27 януари 2010 година.... :1000 (19):

Песента й със Сузанита стана много по-голям хит от този на Кама

Стана - дренки! Пълна боза, която се забрави за 2 седмици, а на Камелия песента ще удря 10 млн. и се пускаше в клубовете половин година, след като излезе, даже може и още да се пуска.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...