Сашо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Като мен тази вечер. Тук ли се хилеше на Татяна за чаршафа? А дали само се прави на такава... Да, хахаха и на Оцко. Кърти в това интервю. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 За гледанията от Индия и Китай не казваше ли също? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Специален поздрав за Стела Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тематично Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Янева с един пост генерира поне 2-3 страници. Така се прави. Да не говорим, че винаги едни и същи хора са недоволни. Всички виждаме как гласувате и че конкуренцията за певица е между Галена и Преслава. А симбола си е за Камелия. Не е открила Америка като сподели тази информация. 300 хиляди за хита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Слушаме ли новата ТОП! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Янева, коментирай как леля сменяше шапка със звезда, леопардови шалове, наметала с рози и се преобличаше зад червена завеса на сцената - кралица! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Янева, коментирай как леля сменяше шапка със звезда, леопардови шалове, наметала с рози и се преобличаше зад червена завеса на сцената - кралица! Паметно турне! Кали, кога очакваме кралица Ванча да смаже с нова песен? Да броим ли дните и ние, или да правим залагане кога ше излезе? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Паметно турне! Кали, кога очакваме кралица Ванча да смаже с нова песен? Да броим ли дните и ние, или да правим залагане кога ше излезе? Не вярвам да е по-рано от лятото. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Започваме да броим дните до лятото тогава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Започваме да броим дните до лятото тогава! Помня, че тогава въведе модата всички да ходят с мокра коса Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Помня, че тогава въведе модата всички да ходят с мокра коса Модна диктаторка и икона! :1000 (29): Треперим ли дали Пресли ще се окичи с награда за десетилетието? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Модна диктаторка и икона! :1000 (29): Треперим ли дали Пресли ще се окичи с награда за десетилетието? Текст в бяло: Знам, че не в основната категория - пълен позор! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Текст в бяло: Знам, че не в основната категория - пълен позор! Не е късно да извърти нещата и да е обратно в играта лиска Преска! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Последната песен на "88". Слушали ли сте я? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Стигнахме 9 милиона и все още правим по 20-30 хиляди на ден... Това ще вземе да излезе не само Баладата, ами и Дуета на 2017 откъм дълготрайност... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Като общ брой гледания има ли друг бг изпълнител, който да е по-слушан в ю туб от нея? Азис прави доста рядко песни, затова не знам дали е с цифрите на Галя, въпреки "Мотел" и "Хабиби". За периода 2013/17 имам тези от преди месец: Галена: 267,000,000 Преслава: 149,000,000 Галин:195,000,000 Фики:237,000,000 Анелия:156,000,000 След като добавим и старите им песни, Галена и Преслава имат по 55,000,000 отгоре. Преслава я води само милион на старите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 За периода 2013/17 имам тези от преди месец: Галена: 267,000,000 Преслава: 149,000,000 Галин:195,000,000 Фики:237,000,000 Анелия:156,000,000 След като добавим и старите им песни, Галена и Преслава имат по 55,000,000 отгоре. Преслава я води само милион на старите песни. Теди Александрова 155,000,000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ама какво ги броите тези гледания? Андреа и Азис и сигурно Преслава са най-гледаните чалгари.Пришитото лице и по този критерии не е лидер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ама какво ги броите тези гледания? Андреа и Азис и сигурно Преслава са най-гледаните чалгари.Пришитото лице и по този критерии не е лидер. Преслава не е в топ 10, лидер ми я гласи той. Докато пришитото лице е #1 в България! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 24 Author Report Share Публикувано Март 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава не е в топ по гледания, лидер ми я гласи той. Докато пришитото лице е #1 в Смядово! Така е по-добре. Пиклите Тита и Гери-Никол я размазаха с последните си песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари