Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Искам да чуя нейното мнение. Аз съм обсебен по нея. Горчиви спомени и Безразлична по-големи хитове от Диагнозата? Та те дори не са звучали в дискотека. Е как балади ще звучат в дискотека, наравно с тупса хит? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И за какво трябва пак да се подиграваме, че Галена влагала усилия и идеи в кариерата си, но не получавала обичта на Преслава? Старае ли се повече за кариерата си? Старае се. Това е то изпълнител за пример. Преслава беше такъв изпълнител последно по времето, по което летвата при сценичните представяния и видеоклиповете не беше толкова високо вдигната и само единици като Камелия правеха нещо по-различно. Но точно за конкретното десетилетие западът зверски повлия на Бг музиката и подобни неща станаха препоръчителни за изпълнител, който държи да е ТОП. Галена го прави и радва феновете си и хората като мен, които просто я харесват, процентът на които, между другото, съвсем не е толкова малък, че да го водим, че народът не я отразявал като голяма или не знам си какво. От няколко години всички в България свързват чалгата с Галена също толкова, колкото с Преслава, а според мен след 2015 първата дори има преднина в това отношение. През тази година всъщност беше последният период на Преслава с някаква изпъкваща звездност- покрай Вип Брадър. 2016 и 2017 и тя се затвори в дискотеките и не можете да ме убедите, че дори и страхотни проекти като "Не се изтриваш" са станали популярни и сред по-зрелите хора. Да не говорим, че в този период стана пълноценна плейбек певица- и на това ли трябва да се радваме само защото в следващия момент ще ни се усмихне и ще ни привлече с харизмата си? Има само един единствен минус на Галена пред Преслава за това десетилетие и той е, че гласът й не е чак толкова силен. Но въпреки това тя е показвала, че може да пее сравнително добре и не се притеснява да го прави почти всяка вечер по участията си, за разлика от от конкурентката си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Знам диагнозата" беше наравно с "Нова ти" през 2008. Не мога да преценя коя от двете беше по-голям хит, но двете бяха хитове-мастодонти. Няма как комерсиално и дискотечно тупса-тупса да се мери с шлагер като "Шампанско и сълзи" или рок песен като "Лъжа е". Но Галена я пя няколко пъти на концерти в последните години и не е като да се беше забравила, както ти казваш. Кои са петте неклипирани мегахита на Преслава, които могат да се меря с "Диагнозата" според теб? "Нямаш сърце", "Горчиви спомени", "Уморих се", "Водка с утеха", "Моето слабо място". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Пресови действате браво!! Откъде се взеха последните два фейка дето са гласували? Нали беше над 200 коментара? Само са копирали други гласове даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Айде последните 2 гласа да не бъдат зачитани. Денис се изяде от яд както се вижда, че тръгна да гласува и от другите си фейкове. Колко много злоба има в някои хора, ако се ухапят по езика биха се отровили! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Пълни глупости! "Знам диагнозата" никога не е била хит, какъвто я изкарвате. Просто това беше най-силният ви коз до преди "Кой". Дори като сравняваме по любимия ви критерий - виж гледанията на двете към днешна дата. Аха, ти тогава си бил на 9-10 години. Със сигурност впечатленията ти са по-обстойни от моите. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Айде последните 2 гласа да не бъдат зачитани. Денис се изяде от яд както се вижда, че тръгна да гласува и от другите си фейкове. Нямам фейкове аз!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Между другото ТВ версия на "Безразлична" в канала на Планета има два пъти повече гледания от клипа на "Знам диагнозата", а "Новата ти" - 10 пъти повече Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тея пък се дерат за някакви фен награди, все едно трябва да дадат животоспасяващо хапче на роднина! Баси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И за какво трябва пак да се подиграваме, че Галена влагала усилия и идеи в кариерата си, но не получавала обичта на Преслава? Старае ли се повече за кариерата си? Старае се. Това е то изпълнител за пример. Преслава беше такъв изпълнител последно по времето, по което летвата при сценичните представяния и видеоклиповете не беше толкова високо вдигната и само единици като Камелия правеха нещо по-различно. Но точно за конкретното десетилетие западът зверски повлия на Бг музиката и подобни неща станаха препоръчителни за изпълнител, който държи да е ТОП. Галена го прави и радва феновете си и хората като мен, които просто я харесват, процентът на които, между другото, съвсем не е толкова малък, че да го водим, че народът не я отразявал като голяма или не знам си какво. От няколко години всички в България свързват чалгата с Галена също толкова, колкото с Преслава, а според мен след 2015 първата дори има преднина в това отношение. През тази година всъщност беше последният период на Преслава с някаква изпъкваща звездност- покрай Вип Брадър. 2016 и 2017 и тя се затвори в дискотеките и не можете да ме убедите, че дори и страхотни проекти като "Не се изтриваш" са станали популярни и сред по-зрелите хора. Да не говорим, че в този период стана пълноценна плейбек певица- и на това ли трябва да се радваме само защото в следващия момент ще ни се усмихне и ще ни привлече с харизмата си? Има само един единствен минус на Галена пред Преслава за това десетилетие и той е, че гласът й не е чак толкова силен. Но въпреки това тя е показвала показвала, че може да пее сравнително добре и не се притеснява да го прави почти всяка вечер по участията си, за разлика от от конкурентката си. Всички знаем с какво първоначално свързват Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тея пък се дерат за някакви фен награди, все едно трябва да дадат животоспасяващо хапче на роднина! Баси! А после, темите ми не били интересни и нужни на форума... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Да, ако бяха за Ванча нямаше да питаш! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Зачети ги, да няма настрадали пресови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Разбира се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Да! Всеки има право на глас, колкото повече - толкова повече обективност! Щях да ги подкрепя, дори да бяха за Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Нямам фейкове аз!! Да, и Андреа е слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Нали ти водиш наградите? Тя определяш критериите! И обикновено те не се сменят в движение според настроенията на други хора. Ако не бъдат зачетени, защото някой си мисли, че са фейк, тогава да се проверят всички гласували по IP, за да е най-честно. : ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Какви са хонорарите на сръбските изпълнители? Някой знае ли, че ми е любопитно? Цеца, Драгана, Миле, Бая, Стоя... СЛЕД ТОЧНО ЕДНА ГОДИНА ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА ПРЕСЛАВА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да, ако бяха за Ванча нямаше да питаш! Напротив - щях да попитам, защото за първи път чета техни постове във форума. А и има сигнали, че са фейкове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Да! Да, и Андреа е слаба. Поне може да надърви партньора си. Галето и тва не успява да прави като хората, а и там се раздаваше на макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 СЛЕД ТОЧНО ЕДНА ГОДИНА ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА ПРЕСЛАВА Айде, стига, ти все едно не ги правеше същите, имаш хиляда профила да цъкаш негативни вотове в анкети и в Ютуб Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Знам диагнозата" имаше един клип с 800К от фен канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 СЛЕД ТОЧНО ЕДНА ГОДИНА ВЛИЗА ВЪВ ФОРУМА ЗА ДА ГЛАСУВА ЗА ПРЕСЛАВА В рамките на две минути са и двата гласове. Единия напълно копиран. Има си правила дето трябва да се спазват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 "Знам диагнозата" имаше един клип с 800К от фен канал. То и Преслава имаше клипове с близо милион на доста песни от промоцията и "Пази се от приятелки", ама.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари