Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Лелка каква е слаба и зелена още на това изпълнение на 'Исусе". Кой да предположи, че само година след тази 'Тракия фолк", ще отмъкне наградата за певица от тогавашната лидерка. А тук печели Дебют с "Вик"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 И ние сме ходили на ретро партита. На Преслава се пуска "Дяволско желание". Там властват Камелия и Десислава. Спрете да си измисляте! Десислава я пускат само с "Бели нощи" и "Две сърца", какво властване? Тук се измисля какво ли не, за да не се признаят успехите на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Милко кърти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Десислава я пускат само с "Бели нощи" и "Две сърца", какво властване? Тук се измисля какво ли не, за да не се признаят успехите на Преслава. Оооо, сигурно, да... А Преслава се пуска с ПОЛОВИНАТА си песни от периода 2005 - 2008! Не минава ретро парти без "Мъжете всичко искат", "Бели нощи", "Горещи страсти", "Две сърца", "Казваш, че ме обичаш" и "Думи две"! За Кама пък да не говорим, че при нея даже и "Истински мъж" се върти здраво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Десислава я пускат само с "Бели нощи" и "Две сърца", какво властване? Тук се измисля какво ли не, за да не се признаят успехите на Преслава. Пускат я и с Мъжете, До тук, Мистерия, да не говорим и какви хитове са Горещи страсти, дуетите с Руслан също. В периода, в който ходих активно на дискотеки, пускаха Деса дори с "Острието", "Мръсни поръчки", "Пусни го пак", "Моето друго аз" от самостоятелния период, какво остава пък за ретрото... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не сцепва ли с лайв Теодора, ме инт ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Александрова ако прави повече такива песни цена няма да има... тук наистина пее уникално. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Пускат я и с Мъжете, До тук, Мистерия, да не говорим и какви хитове са Горещи страсти, дуетите с Руслан също. В периода, в който ходих активно на дискотеки, пускаха Деса дори с "Острието", "Мръсни поръчки", "Пусни го пак", "Моето друго аз" от самостоятелния период, какво остава пък за ретрото... Вече не ходиш по дискотеки? Това ще го променим Ето едно ретро парти ще посетим да чуем на коя пускат повече от ретро хитовете. Аз също залагам на Деса и Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Явно живеем на различни планети. ДесиСлава доста време и трябваше дори СЛЕД като се върна в Пайнер да почнат да я пускат пак в клубовете. При нея преди при поръчка отказваха да я пуснат, какво остава да мачка в плейлистата... На ретро партита по мои наблюдения мога да кажа, че пускат най-много Камелия и Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Надуйте този хит мигом! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 При нея преди при поръчка отказваха да я пуснат, какво остава да мачка в плейлистата... Днес ще ме разсипеш... Пръскаха "Пусни го пак", "Мръсни поръчки" и "Моето друго аз", с която даже се откриваше чалгата едно лято. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Вече не ходиш по дискотеки? Това ще го променим Ето едно ретро парти ще посетим да чуем на коя пускат повече от ретро хитовете. Аз също залагам на Деса и Камелия. Ох, ами как да ти обясня... Нещо се наситих от периода в Студентски, а откакто прецакаха Син сити и Найт флайт, и по центъра не ходя. Спрях, защото пускат 5 песни на 5-ма певци и като дойде време за ретрото, все въртяха "Дар от съдбата" и 5-6 други втръснали и предпочитам на домашно вече да се веселя и по заведения. Едно от последните участия, на които бях, беше на Деса и бяхме даже с Тропчо - може да му пишеш да го питаш какъв шок беше хах. Деса в един кожен комбинезон, дето щеше да го сцепи... имаше и от нейните имитации на певиците, поръчвахме си песни ѝ показвахме на телефона. Направила беше един ужасен ремикс на "Мистерия". Хайде, ще идем някой път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Доста фенове на Преслава във времето са ги говорили. Но не сте всички под един знаменател, разбира се. Питах,защото освен днес не съм забелязвала някой Пресов да е говорил , че е по-голяма от Ивана,Глория,Камелия и Деси. Така и не разбрах защо в Пловдив пяха само последните си песни.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Ох, ами как да ти обясня... Нещо се наситих от периода в Студентски, а откакто прецакаха Син сити и Найт флайт, и по центъра не ходя. Спрях, защото пускат 5 песни на 5-ма певци и като дойде време за ретрото, все въртяха "Дар от съдбата" и 5-6 други втръснали и предпочитам на домашно вече да се веселя. Едно от последните участия, на които бях, беше на Деса и бяхме даже с Тропчо - може да му пишеш да го питаш какъв шок беше хах. Деса в един кожен комбинезон, дето щеше да го сцепи... имаше и от нейните имитации на певиците, поръчвахме си песни ѝ показвахме на телефона. Направила беше един ужасен ремикс на "Мистерия". Хайде, ще идем някой път. Напомни ми някой път да ти покажа една снимка от участие на Деса. Малко е странна с обличането и не го преценява много според фигурата си, но пък иначе пее брутално. И ако си пее най-хубавите песни ще е топ. Има дискография за пример. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Десислава почти никога не са спирали да я въртят по дискотеките, само при "Не го прави" и "Започваме на чисто" се правеха на интересни и не искаха да й ги пускат. Всичко останало в бързо темпо от Пайнерския период са го въртяли или още го въртят (И на всички като тебе, дуетите), а от преди това си имаше и "Мойто зайче", който си беше голям хит главно заради присъствието в клубовете. Аз не знам защо в този форум продължаваме толкова да държим на тия клубове сякаш това е най-важното. Да, важно е, също както са важни и гледанията, че и позициите в класации... но най-важното трябва да е това масата българи да знае дадено парче. Ако то е наложено като хит само на едно място и извън него повечето хора ще те изгледат странно като кажеш името му... какъв е смисълът? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Днес ще ме разсипеш... Пръскаха "Пусни го пак", "Мръсни поръчки" и "Моето друго аз", с която даже се откриваше чалгата едно лято. Как личи, че сме ходили :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Никога не е било да отида на дискотека и да не пуснат Деса. Зайчето дори ми беше втръснало от въртене. Да не говорим, че всеки път пускат "Две сърца". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Десислава почти никога не са спирали да я въртят по дискотеките, само при "Не го прави" и "Започваме на чисто" се правеха на интересни и не искаха да й ги пускат. Всичко останало в бързо темпо от Пайнерския период са го въртяли или още го въртят (И на всички като тебе, дуетите), а от преди това си имаше и "Мойто зайче", който си беше голям хит главно заради присъствието в клубовете. Аз не знам защо в този форум продължаваме толкова да държим на тия клубове сякаш това е най-важното. Да, важно е, също както са важни и гледанията, че и позициите в класации... но най-важното трябва да е това масата българи да знае дадено парче. Ако то е наложено като хит само на едно място и извън него повечето хора ще те изгледат странно като кажеш името му... какъв е смисълът? От тази "Моето зайче" ми беше писнало! А тук ми се пенявят, че Деса не я въртели, представи си... Как личи, че сме ходили :1000 (29): Моля ти се, даже имаше една повърня - "Забранен" май се казваше, Десина... И нея съм чувала, майтапът настрана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 От тази "Моето зайче" ми беше писнало! А тук ми се пенявят, че Деса не я въртели, представи си... Моля ти се, даже имаше една повърня - "Забранен" май се казваше, Десина... И нея съм чувала, майтапът настрана! Достъп забранен май се казваше... но е тъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не беше "Достъп забранен". Пееше се "Ей, не вдигай щом си с мен, сега си забранен"... Чувала съм я в Плаза и ми е дразнела слуха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 От тази "Моето зайче" ми беше писнало! А тук ми се пенявят, че Деса не я въртели, представи си... Моля ти се, даже имаше една повърня - "Забранен" май се казваше, Десина... И нея съм чувала, майтапът настрана! Сетих се и за "Пленница на любовта", дори "Прекали" с ония румънци я бях засичал. Много е яка. Реално, като се замисля сега, Деса не е излизала от клубовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не беше "Достъп забранен". Пееше се "Ей, не вдигай щом си с мен, сега си забранен"... Чувала съм я в Плаза и ми е дразнела слуха. Тази е нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Само "Забранен" се казваше. :1000 (29): О, сега се сещам и за кавърът на Au Se Eu Te Pego- Готова. Голям смях беше тогава, как песента уж беше записана за сватба на приятели, но някак си изтече и все, че стана популярна... Като се замисля, Десовите тогава трябваше да си присвоим правата над нея и да я изкараме голям хит, както Пресовите направиха с За да те забравя и Шушана. Реално, като се замисля сега, Деса не е излизала от клубовете. Да, дори и през 2015 като решиха да й правят бойкот покрай връщането в Пайнер, пак гърмеше в дискотеките с "В твоите очи" и "Смени паролата си", а и "Мойто зайче" от предната година. Радвам се, че и тази новата я въртят, макар че нещо забави темпото при гледанията... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Тази е нали? Да, същата. Аз не бих си я и пуснала у дома, та съм я чувала по студентски партита в Плаза и Плейхаус. Но всъщност ние нищо не разбираме и Преслава само се е въртяла по клубове последните десет години! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Да, същата. Аз не бих си я и пуснала у дома, та съм я чувала по студентски партита в Плаза и Плейхаус. Но всъщност ние нищо не разбираме и Преслава само се е въртяла по клубове последните десет години! :1000 (29): Аа аз пуснах само за секунди да се подсетя. Да му викаме вече Преславотека, вместо дискотека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари