Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мира & Румен Борилов БГ Талава утре 19 часа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Теди Александрова се очертава да е с провал. За третия ден е направила около 60 хиляди само. То не беше реване, че имала само еднотипни песни, а ся кат пусна нещо различно - провал било. Бахти и двойния стандарт. Дека е Яница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мира & Румен Борилов БГ Талава утре 19 часа Поредната мангалщина не ми трябва. Искам Яница, защооо не я пуснаха днес? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Пак ще има да чакаме за Яни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ох, некса няя мога да спя, ако не излезе Яница .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Пак ще има да чакаме за Яни Винаги така става с нейните клипове... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Поредната мангалщина не ми трябва. Искам Яница, защооо не я пуснаха днес? Ако не днес утре казаха ми че ще излезе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ох, некса няя мога да спя, ако не излезе Яница .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ако не днес утре казаха ми че ще излезе Ужас. Т. Ко прайм дотогава? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ох, некса няя мога да спя, ако не излезе Яница .... :girl_cry2: Ако не днес утре казаха ми че ще излезе А то днес се мина вече според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Само не можах да разбера фючеринга на Галена с кого ще е може да е тоя с Цветелина Янева незнам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 :girl_cry2: А то днес се мина вече според мен. Жалко. Ако и утре не излезе, спешно ще стане страшно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Само не можах да разбера фючеринга на Галена с кого ще е може да е тоя с Цветелина Янева незнам Галин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Галин Незнам ще видим защото разбрахме че уж на Галена и Янева ще е дует Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Жалко. Ако и утре не излезе, спешно ще стане страшно. Обади се на 112, имаме нужда от спешна помощ! Ако Яница не излезе утре предлагам масово самоубийство чрез сатанински ритуал с лампа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Обади се на 112, имаме нужда от спешна помощ! Ако Яница не излезе утре предлагам масово самоубийство чрез сатанински ритуал с лампа! Е чак пък самоубийство ... Мислех да се оплача на Фрау Меркел, че Пайнер издевателстват с нас, без лампа дори, и да им рипортна канала за сериозен абюз .... Ама утре в 5 ша им звънна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Мале, пак се почна с истеричното обсебване по Яница. То по Преслава и Галена няма такава еуфория както по нея. Явно в този живот не ми е писано да разбера защо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Незнам ще видим защото разбрахме че уж на Галена и Янева ще е дует Има проект и с Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Има проект и с Галин. Той Галин вече и без това работи и като композитор има нещо такова Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ако не днес утре казаха ми че ще излезе Уф хич да не ни беше пускал мухата, честно! Мале, пак се почна с истеричното обсебване по Яница. То по Преслава и Галена няма такава еуфория както по нея. Явно в този живот не ми е писано да разбера защо... Щото е ИМПЕРАТРИЦА, а Пепа и Галя - просто селянки от североизточна България. Чакаме ли да ни разбие утре? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Уф хич да не ни беше пускал мухата, честно! Щото е ИМПЕРАТРИЦА, а Пепа и Галя - просто селянки от североизточна България. Чакаме ли да ни разбие утре? Какво толкова се бунтувате ами ако е някоя боза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Бахахах, голям цирк в тоя форум. @Lelqtian, ще ти връча Оскар! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Какво толкова се бунтувате ами ако е някоя боза? Яни никога не пуска бози. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Какво толкова се бунтувате ами ако е някоя боза? ИМПЕРАТРИЦАТА бози не пуска! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Яни никога не пуска бози. Да се надяваме да е някое динамично парче защото не съм по баладите особенно а кой ли ще е композитора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари