Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Много е стара вече. За съжаление, легендите са на доизживяване - я им остават още 5-6 активни години, я не, вече доста редуцираха новата продукция. Я не се халосвай! Лелка тази година ще мачка след "Твое копие"! Кама изглежда по-добре от 20 годишните! Глория има най-вярната фенска аудитория и също е страшна убавица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Последният припев е убийствен! Само заради него слушам песента. Започна да ме кефи повече и от “Не се изтриваш” ! Уникална е тази Преслава - толкова години не спря да мачка конкуренцията! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Охх,принцеса Андреа-Откривателката мачка с номинации.Оргазмирам! Хитът на Лято 2012, а и като цяло един от хитовете на годината - не присъства никъде. Но Андреа тук е заклеймявана заради голотата си, липсват ми много нейни проекти - "Само мой" за дует, "Пробвай се" за дует, "Предай се" и "Хайде, опа" за клип. Andrea deserves more! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Я не се халосвай! Лелка тази година ще мачка след "Твое копие"! Кама изглежда по-добре от 20 годишните! Глория има най-вярната фенска аудитория и също е страшна убавица! Не казвам, че не се стараят, но годините се трупат и е неизбежно - вече са подгонили 50-те, а някои ги минаха. Как ги виждаш на 60 още да пеят, че се топят като кубче от лед или за Ролекса? Евентуално ще се прехвърлят към фолклора, но някои по-бездарни като Малина, не ги виждам България не ти е САЩ или Сърбия, където "бабите" се котират Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не казвам, че не се стараят, но годините се трупат и е неизбежно - вече са подгонили 50-те, а някои ги минаха. Как ги виждаш на 60 още да пеят, че се топят като кубче от лед или за Ролекса? Евентуално ще се прехвърлят към фолклора, но някои по-бездарни като Малина, не ги виждам България не ти е САЩ или Сърбия, където "бабите" се котират Хайде спри се вече с това кубче от лед. Като захапете една фраза, спирка няма. Голям проблем. Другите нямат такива изрази все едно. И песента си е много модерна. Ако беше на Преса, щеше да припадаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хайде спри се вече с това кубче от лед. Като захапете една фраза, спирка няма. Голям проблем. Другите нямат такива изрази все едно. И песента си е много модерна. Ако беше на Преса, щеше да припадаш. Проблемът е, че при Глория не е само тази фраза, да не цитирам други, че текстовете на денс песните й са по-голямо клише и от на Преслава. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не казвам, че не се стараят, но годините се трупат и е неизбежно - вече са подгонили 50-те, а някои ги минаха. Как ги виждаш на 60 още да пеят, че се топят като кубче от лед или за Ролекса? Евентуално ще се прехвърлят към фолклора, но някои по-бездарни като Малина, не ги виждам България не ти е САЩ или Сърбия, където "бабите" се котират Че кой иска от тях да се събличат и да пеят еротични намеци... Те ще си правят в свой стил разни неща, ще си държат позиции. Ако още не си, веднага вот за леля Ваня Калудова в Сигнал! Жената дели мегдан там с толкова възхваляваното тук джудже Яница и твойта Пресли! Нищо, че гони 50-те! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Че кой иска от тях да се събличат и да пеят еротични намеци... Те ще си правят в свой стил разни неща, ще си държат позиции. Ако още не си, веднага вот за леля Ваня Калудова в Сигнал! Жената дели мегдан там с толкова възхваляваното джудже Яница и твойта Пресли! Нищо, че гони 50-те! Сложих я на трето място след Пресли и Яни Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Сложих я на трето място след Пресли и Яни Надупченото лице Яна с два албума за 15 години, пред Мега звездата на две десетилетия чалга?! Ти си за публичен побой! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Хитът на Лято 2012, а и като цяло един от хитовете на годината - не присъства никъде. Но Андреа тук е заклеймявана заради голотата си, липсват ми много нейни проекти - "Само мой" за дует, "Пробвай се" за дует, "Предай се" и "Хайде, опа" за клип. Andrea deserves more! Важно е,че я има,че като знам чий са повечето агитки тук нищо чудно всичко да беше само Галена. Коментирай,че бях баннат безпричинно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Надупченото лице Яна с два албума за 15 години, пред Мега звездата на две десетилетия чалга?! Ти си за публичен побой! Наградата е за тази година, а не за по принцип. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Наградата е за тази година, а не за по принцип. Сигурно искаш да се наточиш със заешко костюмче, като в клипа на мега хита "Главната"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Сигурно искаш да се наточиш със заешко костюмче, като в клипа на мега хита "Главната"... Не, но с удоволствие бих пял с Яни на сцената хита "Няма да ме купиш" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не, но с удоволствие бих пял с Яни на сцената хита "Няма да ме купиш" В Галин ли ще се ВЪОБРАЗИШ? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Важно е,че я има,че като знам чий са повечето агитки тук нищо чудно всичко да беше само Галена. Коментирай,че бях баннат безпричинно. Как да коментирам като моят беше тримесечен без да съм нарушил нито едно правило. Това, което направих не е било забранено или ако е, не е вписано в темата "Правила". Както и да е, минало - заминало, дай да гледаме напред, а не да се връщаме назад. Това, което ми прави впечатление, че днес Андреа, въпреки че вади четворно по-малко продукция като количество спрямо преди, отново е новатор и някакъв фактор в жанра, макар и само за колегите си. Ето например клипът на "Витамин" след като се появи получи одобрение, няколко месеца след това Галин пусна "Ме густа" с клип със същите лампи и напомнящ този на Андреа, след това Мария комбинира една от сцените във "Витамин" и "В друг живот" на Деси за свой проект, след това Сека Алексис ( не знам дали така се произняса фамилията й) дословно изкопира клипа на Марче. Искам Андреа да се засили пак с топ поп-фолк проекти, там й е силата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Как да коментирам като моят беше тримесечен без да съм нарушил нито едно правило. Това, което направих не е било забранено или ако е, не е вписано в темата "Правила". Както и да е, минало - заминало, дай да гледаме напред, а не да се връщаме назад. Това, което ми прави впечатление, че днес Андреа, въпреки че вади четворно по-малко продукция като количество спрямо преди, отново е новатор и някакъв фактор в жанра, макар и само за колегите си. Ето например клипът на "Витамин" след като се появи получи одобрение, няколко месеца след това Галин пусна "Ме густа" с клип със същите лампи и напомнящ този на Андреа, след това Мария комбинира една от сцените във "Витамин" и "В друг живот" на Деси за свой проект, след това Сека Алексис ( не знам дали така се произняса фамилията й) дословно изкопира клипа на Марче. Искам Андреа да се засили пак с топ поп-фолк проекти, там й е силата. Реших да си замълча днес,че нали утре жените имат празник. Андреа все още мачка макар че няма голяма реклама.Витамин стана най-гледаната самостоятелна англоезична песен.Тези дни като гледах имаше почти 5 милиона.Както казах по-горе на Андреа пак и трябва силен ПР и по-честа продукция и ще си държи едно добро ниво,но уви тя продължава да хвърля пари на вятъра с безсмислената си румънска кариера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Слушаме ли рожденичката днес? Като излезе този клип бях на 11 и си мислех, че ще се оженя за нея някой ден :1000 (29): Не е късно или невъзможно, сегашното й гадже е доказателство, че мечтите се сбъдват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аз сигурно съм единственият, който се кефи повече на англоезичните денс песни на Андреа от българските ѝ. Супер са добри, макар и да не са хитове. Витамин ми е любимата, а дуета с Шаги - I wanna, остава вечен Топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Проблемът е, че при Глория не е само тази фраза, да не цитирам други, че текстовете на денс песните й са по-голямо клише и от на Преслава. Знам аз проблемите при Глория. Съвсем не са й брилянтни някои текстове, но поне не са цинични. И можем да й ги простим заради текстове като ”Утре ще е по-добре”, ”Давай, за да получаваш”, ”Можеш ли да ме обичаш”, „Вярвам в любовта”, ”Двойна игра”, ”До последната сълза”, дуетите със Симона. На фона на тия текстове да ми цитираш само това пусто кубче... Виж си твоята с Аматьорките и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Мен Mine и Champagne ме кефеха доста. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аз сигурно съм единственият, който се кефи повече на англоезичните денс песни на Андреа от българските ѝ. Супер са добри, макар и да не са хитове. Витамин ми е любимата, а дуета с Шаги - I wanna, остава вечен Топ! И аз страшно много харесвам "Витамин" и "Страст" с Отилия е страхотна, последните две-три чалга парчета на Андреа не ме докосват така, както посочените от мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Знам аз проблемите при Глория. Съвсем не са й брилянтни някои текстове, но поне не са цинични. И можем да й ги простим заради текстове като ”Утре ще е по-добре”, ”Давай, за да получаваш”, ”Можеш ли да ме обичаш”, „Вярвам в любовта”, ”Двойна игра”, ”До последната сълза”, дуетите със Симона. На фона на тия текстове да ми цитираш само това пусто кубче... Виж си твоята с Аматьорките и т.н. Какво й има на "Аматьорка" - симпатична песен, която макар и с музика и арнажимент от Оцко, пак съдържа музика като комерсечтата от преди 7-8-10 години. Просто промяната във визията на Преслава тогава ни попречи правилно и трезво да оценим песента и да я посочим като провал. А далеч не е такава, стана си сезонен хит и към днешна дата гони 7 милиона, което за провал е абсолютно невъзможно. Доста сексапилна, провокативна и разчупена в онзи клип е Преслава, отива й да е кучката, да е лошата, трябва повече да ни показва този си образ. Определено има хляб в нея, актьорски хляб, колкото и самата тя да отрича, че й се отдава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Знам аз проблемите при Глория. Съвсем не са й брилянтни някои текстове, но поне не са цинични. И можем да й ги простим заради текстове като ”Утре ще е по-добре”, ”Давай, за да получаваш”, ”Можеш ли да ме обичаш”, „Вярвам в любовта”, ”Двойна игра”, ”До последната сълза”, дуетите със Симона. На фона на тия текстове да ми цитираш само това пусто кубче... Виж си твоята с Аматьорките и т.н. В "Аматьорка" не виждам нищо цинично, за да я даваш като пример Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Знам аз проблемите при Глория. Съвсем не са й брилянтни някои текстове, но поне не са цинични. И можем да й ги простим заради текстове като ”Утре ще е по-добре”, ”Давай, за да получаваш”, ”Можеш ли да ме обичаш”, „Вярвам в любовта”, ”Двойна игра”, ”До последната сълза”, дуетите със Симона. На фона на тия текстове да ми цитираш само това пусто кубче... Виж си твоята с Аматьорките и т.н. Казвала ли съм ти, че "Спомен като талисман" ми е един от любимите текстове? Плюс "Пясъчни кули". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари