GSimeonova Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Гала:Други твърдят,че клипът ти прилича на такъв на Деси Слава Емануела:Като цяло за това нещо е виновен режисьорът , аз не мога да гледам всички клипове на всички певици :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Само Деса ли може да се снима в наводнена стая? Голяма работа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Гала:Други твърдят,че клипът ти прилича на такъв на Деси Слава Емануела:Като цяло за това нещо е виновен режисьорът , аз не мога да гледам всички клипове на всички певици :1000 (29): Длъжна е да го прави, за да не стават такива неща. Тя сигурно не слуша и песните им, затова пуска такива еднообразни парчета. Анелия е същата. Тя също е казвала, че не следи кой какво пуска. Оцко и Пашев затова ги правят на маймуни и им пробутват еднакви парчета. Не конкретно на тях, а като цяло. Как да се отличиш от другите, ако дори не знаеш те какво правят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Какво очаквате, те явно се чувстват като някакви посредствени служителки на фирмата и някой трябва да им показва вечно пътя.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Длъжна е да го прави, за да не стават такива неща. Тя сигурно не слуша и песните им, затова пуска такива еднообразни парчета. Анелия е същата. Тя също е казвала, че не следи кой какво пуска. Оцко и Пашев затова ги правят на маймуни и им пробутват еднакви парчета. Не конкретно на тях, а като цяло. Как да се отличиш от другите, ако дори не знаеш те какво правят. +1 Емануела е като машина, каквото и дадът тя такво вземе и пусне - дали ще е хит дали не, дали и' харесва песента или не - това не я късае, разчита на късмета. Ана като певица е по-уважавана от Емануела но и при нея всичко е късмет. Направи един мега хит и сега слушаме подобни верзии, дано нещо умно и силно пусне, стига копии на "Дай ми още". #foreverfavesssssss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Само Деса ли може да се снима в наводнена стая? Голяма работа... Дам , неин патент си е Деси го направи доста по класно. Емица пак е снимала в мазата и клипа и евтинее. Не го прави ми е страшно любим проект Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 "Не го прави" дори не беше в номинациите за видео на 2015 година, а заслужаваше! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Дълго време се чудих от къде ми е позната частта на Азис в дуета му с Мария "Чуваш ли ме.....чуй на теб говоря". Гениален инструментал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Слушаме ли величествени изпълнения? :1000 (30): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 "Не го прави" дори не беше в номинациите за видео на 2015 година, а заслужаваше! Еми май В твоите очи беше в номинация тогава. Спечелиха Янева и Килата с провала си. На дали е имала най много точки Но за всеки по нещо. ЗнаеМ политиката им )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Деса по-перфектен проект от "Не го прави" не е имала, според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Еми май В твоите очи беше в номинация тогава. Спечелиха Янева и Килата с провала си. На дали е имала най много точки Но за всеки по нещо. ЗнаеМ политиката им )) Номинацията трябваше да е за "Не го прави". Парчето с Галя си беше за дует, както и спечели, де. Иначе видеото на Янева и Килата си беше гъзарско. Деса по-перфектен проект от "Не го прави" не е имала, според мен. Да - страхотно звучене от Драганински, тя е изпяла всичко много нахъсано в припева и приятно в куплетите, видеото е топ. Особено с оранжевото пуловерче е ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Андреа ще участва в новия епизод на "Столичани в повече" през март. Като Мис Пиги гледам от снимката .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Аз не съм жена ти,обърка ме,друга е била на повикване в любовта! В леглото ти с кого не спах,да ти върна всичко не успях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Аз не съм жена ти,обърка ме,друга е била на повикване в любовта! В леглото ти с кого не спах,да ти върна всичко не успях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ти си ми късал дрехите,а аз ти късам нервите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Ти си ми късал дрехите,а аз ти късам нервите. Толкова коментирана песен във Випа,когато участваше Емануела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Толкова коментирана песен във Випа,когато участваше Емануела Една от първите чалгии които слушах. Но е доста описателна за нас към хората тук. Таралежчета сме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Една от първите чалгии които слушах. Но е доста описателна за нас към хората тук. Таралежчета сме. Хахаха Много любима! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Хахаха Много любима! И на мен,но ми поомръзна в последно време.Но да се придържаме към темата,че сега ще долети кака Стела и ще ни натряска бановете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Оцени се от Драгана Миркович. :1000 (29): Music: A. Kobac Крадлива шумадийска свиня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хора, някой помни ли кога за последно е излизал албум в тоя жанр с повече от 1-2 непознати песни? Трагедията е голяма. Тони Стораро пусна двоен преди няколко години, имаше 10-на нови песни, хахаха Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ще ви помоля да преместите личните си спорове в чат мания или на лични съобщения. Не е тук мястото.Считайте се за устно предупредени! Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Анелия е снимала ново видео с участието на Роси Иванова и Мари Вачева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари