Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ще ви помоля да преместите личните си спорове в чат мания или на лични съобщения. Не е тук мястото.Считайте се за устно предупредени! Благодаря! Преместих коментарите в чата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Продуктово позициониране Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 ДесиСлава с още 2 нови номинации от няква медия Фолк идол на годината Майка на годината Само тя може да си позволи с 2 проекта и едно участие в капките да бере такива плодове. Някои по 4-5 проекта пускат и не успяват да се откроят. На други им е писано да са велики Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Защо ли си мисля, че Анелия ще гръмне яко? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Защо ли си мисля, че Анелия ще гръмне яко? И аз мисля че ше се постарае да гръмне този път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Защо ли си мисля, че Анелия ще гръмне яко? Време и е да гръмне определено. С последните 2 песни не се получи. Не са толкова лоши, но не са като за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не съм я спрял цял ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Днес гледах клип от някакъв цигански рожден ден, на който Теди Александрова пее 'Направи ми го анално, ти ми пасваш идеално", в чест на ЕДНОГОДИШНИЯ РОЖДЕНИК, докато го държи в ръцете си, а до нея са прилепени две шест годишни момиченца, които пляскат и се радват... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Днес гледах клип от някакъв цигански рожден ден, на който Теди Александрова пее 'Направи ми го анално, ти ми пасваш идеално", в чест на ЕДНОГОДИШНИЯ РОЖДЕНИК, докато го държи в ръцете си, а до нея са прилепени две шест годишни момиченца, които пляскат и се радват... :flowers: Дори няма да те помоля да го постнеш тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Днес гледах клип от някакъв цигански рожден ден, на който Теди Александрова пее 'Направи ми го анално, ти ми пасваш идеално", в чест на ЕДНОГОДИШНИЯ РОЖДЕНИК, докато го държи в ръцете си, а до нея са прилепени две шест годишни момиченца, които пляскат и се радват... Камито прокара тази мода още от едно време с "Помня казваше ти, че отзад не боли" Троянския кон в чалгата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Камито прокара тази мода още от едно време с "Помня казваше ти, че отзад не боли" Троянския кон в чалгата. Да не забравяме и "само за секс мисля аз, а ти си гаден педераст". Абсолютна простачка. Иначе е голямата работа според някои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 :flowers: Дори няма да те помоля да го постнеш тук. Няма да го поствам, но го има в нета. Пее с Илиян на този "празник" и е просто скандално гадно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Да не забравяме и "само за секс мисля аз, а ти си гаден педераст". Абсолютна простачка. Иначе е голямата работа според някои. В реда на нещата е някоя мастия да продължи завета на камче :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много яка песен на Камчилия, жалко че не беше голям хит. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много яка песен на Камчилия, жалко че не беше голям хит. Най-хубава е в този клип от всичките и' клипове. Ванча тогава е взела Диамантите на Неда а на Кама бутнали дебитантската песен на Танчето Савич. #МиткосПолитикос пс. Харесва ми песента и на СРБ и на БГ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Естествено, че Ванча ще вземе "Диаманти"-те! Камелия кога щеше да я направи такъв хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Най-хубава е в този клип от всичките и' клипове. Ванча тогава е взела Диамантите на Неда а на Кама бутнали дебитантската песен на Танчето Савич. #МиткосПолитикос пс. Харесва ми песента и на СРБ и на БГ. Ама кварталната кръчма и до днес си остана хит. А едно време направи бум направо, беше химна на кръчмите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ама кварталната кръчма и до днес си остана хит. А едно време направи бум направо, беше химна на кръчмите Да, и в МК чувам че някои бендови версията на Ивана я изпълняват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Камито прокара тази мода още от едно време с "Помня казваше ти, че отзад не боли" Троянския кон в чалгата. При Камелия никога не е било толкова брутално. Чак пък троянски кон.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Да те събуди известието за лайфа на Преслава във Фейсбук, да го цъкнеш , да се разсъниш, да ти каже: "Ауу, пада ми батерията, извинявайте! Лека!" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Естествено, че Ванча ще вземе "Диаманти"-те! Камелия кога щеше да я направи такъв хит? Много намясто! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Да те събуди известието за лайфа на Преслава във Фейсбук, да го цъкнеш , да се разсъниш, да ти каже: "Ауу, пада ми батерията, извинявайте! Лека!" Гадничко от нейна страна, кралицаа хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Много сантиментален концерт! Някъде в нета има ли го целия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Всички изпълнения със сигурност ги имаше по едно време, но целия концерт като такъв не съм срещал. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 ВИЖТЕ ОПРАВДАНИЯТА НА БИВШАТА ФОЛК ДИВА, ВЕЧЕ АДВОКАТКА, ВЗЕЛА ЧУЖДО ДЕТЕ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари