petya1 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 И мен ме е яд за нея, че нищо не се получи. Беше ми фаворитката от по-новите имена. А за Джулия си мисля, че най-големите успехи тепърва предстоят. Пайнер загряха чалга публиката за нея и е време да я поналожат и по-масово. За тази цел са нужни по-различни песни, де. Ако спре да работи с Пашев, може и да се отличи. С неговите едообразни парчета ще писне на хората преди да стане популярна. Аз лично не виждам голям потенциал в нея, но времето ще покаже дали съм права. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Припомни ми и пуснах си този клип ей сега. Е няма такава злоба мале. Още од тук е станала страшно агресивна. При Преса, през целия клип е като закачка и снимано на шега, а тази обратната захапка колкоз се вживява и колко е груба до болка, особено тук горе И как да я харесваш после. Отвратителна жена е тази. Толкова пошло и злобно създание. Преслава поне има глас и харизма, хората я обичат и без да прави много. А тази с последни сили се опитва да се надскочи с проектите с парите на мъжа ѝ и пак никой никога няма да я вземе за друго освен за жената, която показва какво може във...ваната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 stereoto_, или веднага отвори темата ми за наградите, и спри да затваряш нови теми в поп-фолк раздела за щяло и нещяло, или веднага си подай оставката като модератор. Аман от тебе! Много амбициозно толерираш нещо нови теми от определени лица, а от други - моментално с голямата ножица! И в същото време бучиш, че форума бил в застой и имало 2 актияни теми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Предлагам да се изтрият всички теми и да остане само тази - нови теми не се толерират така или иначе. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 3 милиона за кралица Преси Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 stereoto_, или веднага отвори темата ми за наградите, и спри да затваряш нови теми в поп-фолк раздела за щяло и нещяло, или веднага си подай оставката като модератор. Аман от тебе! Много амбициозно толерираш нещо нови теми от определени лица, а от други - моментално с голямата ножица! И в същото време бучиш, че форума бил в застой и имало 2 актияни теми! Прави си теми, но да са за друго. Няма нужда от тема за наградите, различна от тази на Yaneva. Даже сега ще ги изтрия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Прави си теми, но да са за друго. Няма нужда от тема за наградите, различна от тази на Yaneva. Даже сега ще ги изтрия. Мойта тема кво общо има с тая на Янева? Нямаш никакъв повод да я затваряш или още по-малко триеш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Иначе виждаме колко лицемерката е напуснала форума - темите и са заключени, но нито са свалени от "Важни", нито са изтрити. И това с модераторско съдействие от страна на stereoto. #ОСТАВКА! #ОСТАВКА! #ОСТАВКА! #ОСТАВКА! #ОСТАВКА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 3 милиона за кралица Преси She saves the Chalga, за пореден път! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 само 300к гледания и "Не се изтриваш" минава "Ме Густа", "Виновна" и "Моро му" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Niki Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Защо песента на Борис Дали и Ангел е 1:1 с тази на новия Арти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Прави си теми, но да са за друго. Няма нужда от тема за наградите, различна от тази на Yaneva. Даже сега ще ги изтрия. Че неговата идея е съвсем друга? Защо да не може да има няколко теми, свързани с награди, след като са различни? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 само 300к гледания и "Не се изтриваш" минава "Ме Густа", "Виновна" и "Моро му" И накрая идва Теди, с 1млн по-малко и минава всички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 За какво сте затворили Нереализираните, една от най-хубавите теми напоследък и малко напомни какво беше във форума преди. Все ще се заяждат някакви си, много просто поколение. Нормално и Yaneva да се обиди, постара се и пораздвижи темите и старите потребители се появиха, започнах да влизам пак във форума, но... Очевидно трябва да е едно и също, Преслава/Галена и колко гледания е натрупала еди коя си песен. Пълна идиотщина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 За какво сте затворили Нереализираните, една от най-хубавите теми напоследък и малко напомни какво беше във форума преди. Все ще се заяждат някакви си, много просто поколение. Нормално и Yaneva да се обиди, постара се и пораздвижи темите и старите потребители се появиха, започнах да влизам пак във форума, но... Очевидно трябва да е едно и също, Преслава/Галена и колко гледания е натрупала еди коя си песен. Пълна идиотщина! Янева е пожелала всичките й актуални теми да бъдат затворени! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Янева е пожелала всичките й актуални теми да бъдат затворени! Да, тъкмо четях в темата назад. Както казах вече, форумът отдавна е трагедия и се повтарят едни и същи глупости, 75% заяждане и детска градина, в която се учим как се брои. Пък после се очаква да можем да си уважаваме жанра и да искаме нещо повече от него, няма да стане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Пак са объркали годината Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какъв може да е проблема при мен със сайта на Сигнал.бг. Не мога да виждам ни отварям новите теми. Когато влезна от фейса и цъкна на темите им и това ми излиза. Това е от 8-ми, вчера па нататък..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
tedi_9108 Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Наистина не видях какъв беше проблема с Глория и Ивана в категорията за певица. Нито ще спечелят, нито са претендентки за нещо. Освен това са две от най - големите в жанра. Може да се каже, че имат винаги място в категорията певица, като абонамент им е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Наистина не видях какъв беше проблема с Глория и Ивана в категорията за певица. Нито ще спечелят, нито са претендентки за нещо. Освен това са две от най - големите в жанра. Може да се каже, че имат винаги място в категорията певица, като абонамент им е. Въпрос на принципи е. Има правила, които е разпоредила преди да се изяснят номинациите, и въпреки това ги нарушава, само и само любимката ѝ да влезе в номинираните. И като се повдигне като въпрос, се изкарва жертвата и напуска форума. На всеки се случват такива неща (включително и на мен последните награди с онзи удължен срок), но вместо да постъпи конструктивно, както направих аз, вдигна патардия и "напусна" форума. Жалко поведение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Вместо да качват новите песни в платените магазини качили унутамам на Анелия майко милоа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Много ми харесва как я изпълнява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Какъв може да е проблема при мен със сайта на Сигнал.бг. Не мога да виждам ни отварям новите теми. Когато влезна от фейса и цъкна на темите им и това ми излиза. Това е от 8-ми, вчера па нататък..... И при мен беше така вчера на две новини, днес е ОК. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Откакто обновиха Сигнала активността в сайта съвсем падна. Никой не коментира статиите. Там беше интересното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 9 Author Report Share Публикувано Март 9 Глория с нов албум през 2018 година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари