Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Нека не бъдем толкова негативно настроени един към друг , всяка една известна личност дори и в световен мащаб допуска и е допускала грешки в процеса на работа , това че е изкопирано нещо не прави песента по -слаба или по - незначителна . Уважайте и ценете труда на изспълнителите ,които за малкия пазар които имаме тук на наша територия правят проекти и се стремят към осъвършенстване на своята кариера и проекти . Нещата от страни изглеждат много простички и "розови" но всъщност зад обектива стои много отделено време ,труд , нерви , притеснения и финаси ! Просто Оцко е крал, както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Кости претопля манджите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Smith, възбужда ли те статутът на 34-годишна неомъжена и без деца, с един камион тенекиени подаръци от Планета и десетки комплексирани колежки с пръст в уста? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Smith, възбужда ли те статутът на 34-годишна неомъжена и без деца, с един камион тенекиени подаръци от Планета и десетки комплексирани колежки с пръст в уста? Разбира се, аз ще повторя нейната съдба! Поздрав с тази твоя любима песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Разбира се, аз ще повторя нейната съдба! Поздрав с тази твоя любима песен! Благодаря! Скандална личност! Прочу се като единствената девствена чалгарка и само два месеца по-късно забременя Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Благодаря! Скандална личност! Прочу се като единствената девствена чалгарка и само два месеца по-късно забременя Да се завърнат с Леночка и да мачкат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Да се завърнат с Леночка и да мачкат. Оф, имаше едни много големи недоразумения по това време... Боряна, Пресиян и една друга, Елена ли беше, Жулиета ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Оф, имаше едни много големи недоразумения по това време... Боряна, Пресиян и една друга, Елена ли беше, Жулиета ли... Боряна беше страхотна, какво недоразумение? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Оф, имаше едни много големи недоразумения по това време... Боряна, Пресиян и една друга, Елена ли беше, Жулиета ли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Кати липсва определено, както и сладкопойното й медено гласче! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Боряна беше страхотна, какво недоразумение? Тва го казваш, само щото е от Пазара и нищо друго. За сметка на което кръстения на породата котка на Мария Димитрова (дори не на самата животинка) Персиан беше някъв уникален потрес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тва го казваш, само щото е от Пазара и нищо друго. За сметка на което кръстения на породата котка на Мария Димитрова (дори не на самата животинка) Персиан беше някъв уникален потрес. Не е вярно Пусни си един концерт - 6 години Планета пее на живо и я приемат супер. Жулиета също имаше хубави песни. Не си много запознат с тях явно ... Недоразумения бяха такива като Виктор, Персиян и др. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тва го казваш, само щото е от Пазара и нищо друго. За сметка на което кръстения на породата котка на Мария Димитрова (дори не на самата животинка) Персиан беше някъв уникален потрес. Очаквам да коментираш този: :sp_ike На корицата дък фейс като на Тотка, а иначе голям мъжкар : Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Очаквам да коментираш този: :sp_ike На корицата дък фейс като на Тотка, а иначе голям мъжкар : Тоя поне е вкрала някви разголеми яки мацки в клипа, нали да ни разсейват от сексуалността му. И поне не изглежда като префтасалото недоопечено кюфте, което е Персиан, нали, има няква визия. Да, тя е на мазен мургав таксиджия, ама има. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тоя поне е вкрала някви разголеми яки мацки в клипа, нали да ни разсейват от сексуалността му. И поне не изглежда като префтасалото недоопечено кюфте, което е Персиан, нали, има няква визия. Да, тя е на мазен мургав таксиджия, ама има. Ами този, на Соня Немска мъжа й Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тоя поне е вкрала някви разголеми яки мацки в клипа, нали да ни разсейват от сексуалността му. И поне не изглежда като префтасалото недоопечено кюфте, което е Персиан, нали, има няква визия. Да, тя е на мазен мургав таксиджия, ама има. Виктор беше озвучител на Галена мисля .. в периода преди да се отърси от дивия си селски период Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Виктор беше озвучител на Галена мисля .. в периода преди да се отърси от дивия си селски период Ходят си с нея, като сестри близначки са. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не е вярно Пусни си един концерт - 6 години Планета пее на живо и я приемат супер. Жулиета също имаше хубави песни. Не си много запознат с тях явно ... Недоразумения бяха такива като Виктор, Персиян и др. Жулиета и Боряна ги помня кат заглавия, ма не и кво пеят. Нашта даже и помня и единия хит, ма и него кат заглавие само, другата и с толкоз не мое се похвали. Като цяло Боряна не успя (според мен) щото твърде много се опитваше да е Ванча, даже като маниер на пеене, ма с повече виене на умряло (тва сериозно, прави някви много гадни извивки) мина вяло като цяло и после незнам кво стана с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ходят си с нея, като сестри близначки са. :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ами този, на Соня Немска мъжа й Тва що го пускаш без да раздаваш предварително пликчета за драйф? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Като цяло Боряна не успя (според мен) щото твърде много се опитваше да е Ванча, даже като маниер на пеене, ма с повече виене на умряло (тва сериозно, прави някви много гадни извивки) мина вяло като цяло и после незнам кво стана с нея. Обеби се и млъкна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Келинка, душице златна, как ще коментираш, че този ретро хит на ретро Сисонка доста често го излъчват в рубриката а"Класика в жанра" по Планета. Страхотна балада, Сисонка определено липсва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Келинка, душице златна, как ще коментираш, че този ретро хит на ретро Сисонка доста често го излъчват в рубриката а"Класика в жанра" по Планета. Страхотна балада, Сисонка определено липсва! Не знам скъпа, не гледам Планета, мислех че са спрели да я излъчват. Но песента е един път! Както и "Да те забравя", "Нещо проверено" и "Както преди" - ТОП! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Само Сиана и Джена, от дебютиралите през 2007-ма направиха кариери. Помним ли как Сисонче остави този претендент за тотален хит на лято 2010 без клип, и после как изтече такъв, където Сисонче показва навлъхнала зърнена продукция? Скандална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Само Сиана и Джена, от дебютиралите през 2007-ма направиха кариери. Помним ли как Сисонче остави този претендент за тотален хит на лято 2010 без клип, и после как изтече такъв, където Сисонче показва навлъхнала зърнена продукция? Скандална! Нима оспорваш кариерата на богинята Юнона!? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари