Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Анелия на 40 и близо 20 години кариера се прави на Гери-Никол в ''Зоопарк''. Някой да и каже, че е жалка и да се стегне. Казваме ли "добре дошла" на Преси? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Анелия на 40 и близо 20 години кариера се прави на Гери-Никол в ''Зоопарк''. Някой да и каже, че е жалка и да се стегне. Плюс това и в двете нови има по някоя реплика завършваща с роботизиран, компютърен глас в стил Галин. "Страхотен" албум: в половината песни го раздава ромка, в другата половина - рапЕрка. Да не говорим, че в другата нова песен да ти писне от това "тук ли си, луд си си" почти през цялото време - страшна боза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Прекалено тъпотии излязоха тази година. Надявам се Яница и Галена да оправят положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Diamond. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Днес ли излиза Анелия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Какво пак съскате и сте недоволни, я излезте малко от тоя форум и вижте как ще се избухва на "Зоопарк", пък вие тук си слушайте у вас Яници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Анелия малко закъсня за рап вълната, но парчето все пак е по-добро от онези миналата година. Пък и не е изцяло рап, добра комбинация с чалга се е получила. И защо да не пуска такива парчета на 35? Добре е един изпълнител от комерсиалния жанр да е разчупен и разнообразен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Много е добра Зоопарк, сто процента ще е хит. Другата също не е лоша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Не става, Анелия няма да разбере намека. Ако и се каже директно, ще го приеме за комплимент. Галактиката "Анелия" има свой собствен живот.... Не знам как може да е толкова проста а да пуска такива хитове. Сама си казва, че е голяма късметлийка. При нея проблема е, че загуби фенската маса. Напомня ми на Алисия, но с по-големи хитове. Казваме ли "добре дошла" на Преси? Добре, че Преслава за толкова години не изневери на себе си. Може всякаква да е, но още не сме я видяли да се прави на Гери-Никол и Тита. Знае, че е чалгарка а не поп певица. Иначе гледам, че ''Обратно'' като за ''провал'' има доста гледания. Плюс това и в двете нови има по някоя реплика завършваща с роботизиран, компютърен глас в стил Галин. "Страхотен" албум: в половината песни го раздава ромка, в другата половина - рапЕрка. Да не говорим, че в другата нова песен да ти писне от това "тук ли си, луд си си" почти през цялото време - страшна боза. Да. Като цяло има 3-4 наистина добри песни в този албум и всичко друго е шит. Жалко, че не заложи на ''Вярвай ми'', но Анелия на песни които не вървят в дискотеките вече не залага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Прекалено тъпотии излязоха тази година. Надявам се Яница и Галена да оправят положението. Очаквам тази седмица вече да я пуснат, но пак ще я прецакат защото ще излиза Галин, Анелия и други и няма да се добере до началната. Какво пак съскате и сте недоволни, я излезте малко от тоя форум и вижте как ще се избухва на "Зоопарк", пък вие тук си слушайте у вас Яници. Ами нека се избухва. Обаче после като трябва да се гласува за изпълнителите по разни класации (награди на планета, сигнал) Яница размазва Анелия с вот. Какво като има такива големи хитове като тя самата вече не буди интерес ? Да не говорим, че преди години беше една от изпълнителките с най-силна фенска маса. Между другото да атакуваш Яница само за да подразниш доказва, че съм прав за Анелия. Да не говорим, че за 2017 Анелия със сигурност има повече провали от Яница. Все пак участва в 11-12 песни. Броихме ги, но забравих. Анелия малко закъсня за рап вълната, но парчето все пак е по-добро от онези миналата година. Пък и не е изцяло рап, добра комбинация с чалга се е получила. И защо да не пуска такива парчета на 35? Добре е един изпълнител от комерсиалния жанр да е разчупен и разнообразен. Анелия с нищо не е закъсняла. От няколко години следи какво става хит и се харесва и върви по течението. Но можеше да направи 1-2 различни песни за тези хора които години наред са я харесвали. Сега ще раздава покани защото няма кой да си купи билет за концерта. Жалко е за изпълнител като нея. Много е добра Зоопарк, сто процента ще е хит. Другата също не е лоша. На нея всичко и става хит. Тази със сигурност ще бъде, но т'ва не променя факта, че е изпълнителката която най-много се промени за да е актуална. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Промените са хубаво нещо, но трябва мярка. Защото..... вече сме свидетели на затрити кариери както заради промени, така и заради липса на такива. Специално за Анелия бих казал, че прекали с промените, защото.... никога не е имала свой собствен почерк. Промените и спасиха кариерата, за разлика от тези при легенди от първата генерация, които закъсняха с десетилетие. И все пак, всеки от първата генерация има нещо, което му е запазена марка. Дали в пеенето, в клипирането, в имиджа, в текстовете, но всеки си има своя магистрала, от която не мърда, за да не загуби и тези последователи, които е събрал през годините. Анелия не само не събра свои такива, но и няма нещо, с което да я свързваме днес, с началото на кариерата и. Или поне аз не се сещам. Ако греша, някой да ме поправи.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Промените са хубаво нещо, но трябва мярка. Защото..... вече сме свидетели на затрити кариери както заради промени, така и заради липса на такива. Специално за Анелия бих казал, че прекали с промените, защото.... никога не е имала свой собствен почерк. Промените и спасиха кариерата, за разлика от тези при легенди от първата генерация, които закъсняха с десетилетие. И все пак, всеки от първата генерация има нещо, което му е запазена марка. Дали в пеенето, в клипирането, в имиджа, в текстовете, но всеки си има своя магистрала, от която не мърда, за да не загуби и тези последователи, които е събрал през годините. Анелия не само не събра свои такива, но и няма нещо, с което да я свързваме днес, с началото на кариерата и. Или поне аз не се сещам. Ако греша, някой да ме поправи.... Всеки, или поне феновете на 20+ я помнят с визията с кецовете, потниците и смъкнатите панталони .. наистина се отличаваше на фона на останалите, които рядко сменяха балните рокли. И оттам, изведнъж в другия край избяга - да се прави на поредната к*рва и кифла. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Всеки, или поне феновете на 20+ я помнят с визията с кецовете, потниците и смъкнатите панталони .. наистина се отличаваше на фона на останалите, които рядко сменяха балните рокли. И оттам, изведнъж в другия край избяга - да се прави на поредната к*рва и кифла. До дуета с Миро през 2007. Там за последно имаше някакъв собствен стил и беше своеобразен връх в кариерата. След това и тя не знаеше какво иска и какво да прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 До дуета с Миро през 2007. Там за последно имаше някакъв собствен стил и беше своеобразен връх в кариерата. След това и тя не знаеше какво иска и какво да прави. Дуетът й с Миро беше и единственият й голям хит за въпросната година, всички помним "Дъх" и "Щом си до мен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 До дуета с Миро през 2007. Там за последно имаше някакъв собствен стил и беше своеобразен връх в кариерата. След това и тя не знаеше какво иска и какво да прави. Бих удължил периода до "Все едно ми е" и "Продължавам". Тогава вече сложи роклите и токчетата и започна с някои изцепки като "Поръчай пак" и "Трети път". п.с. Сенуж говориш глупости - "Единствен ти" е най-големият й хит през 2007. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Бих удължил периода до "Все едно ми е" и "Продължавам". Тогава вече сложи роклите и токчетата и започна с някои изцепки като "Поръчай пак" и "Трети път". п.с. Сенуж говориш глупости - "Единствен ти" е най-големият й хит през 2007. "Продължавам" е след "Поръчай пак" и "Трети път", вторите две са от есента и лятото на 2008-ма, а третата от зимата на 2009-та. Тук, през пролетта на 2009-та, пак беше себе си: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 п.с. Сенуж говориш глупости - "Единствен ти" е най-големият й хит през 2007. Забравих я Тя и дуета с Миро й бяха хитовете тогава, всичко останало, барабар с "Ти си слънцето в мен" - леш и покруса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 "Продължавам" е след "Поръчай пак" и "Трети път", вторите две са от есента и лятото на 2008-ма, а третата от зимата на 2009-та. Тук, през пролетта на 2009-та, пак беше себе си: Знам как са, това казвам, че 2008 беше на ръба между себе си и комерса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 И все пак, не е хубаво в деня, когато излиза албума на Анелия новината да е, че Камелия се завръща с гръм и трясък в "Планета Пайнер клубовете". :1000 (29): Нека и Ана има своите 5 минутки слава, че оная "чипровската" е обсебила и ефира и клубовете и още дълго ще е там.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Забравих я Тя и дуета с Миро й бяха хитовете тогава, всичко останало, барабар с "Ти си слънцето в мен" - леш и покруса. Коментирай виковете в номинациите Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Коментирай виковете в номинациите "Водка с утеха" защо не беше номинирана за 2008-ма? Как стабилно викат на Анелия, а на Преслава гърмят, на Кокаин също много викат. Чува се скандиране "Прес-ла-ва" Ох, тогава, както и сега, беше масова любимка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 "Водка с утеха" защо не беше номинирана за 2008-ма? Как стабилно викат на Анелия, а на Преслава гърмят, на Кокаин също много викат. Чува се скандиране "Прес-ла-ва" Ох, тогава, както и сега, беше масова любимка. Защото нямаше клип и "Новата ти" заслужаваше номинация. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Защото нямаше клип и "Новата ти" заслужаваше номинация. Да бяха номинирали и двете, и без клип - беше национален хит, който и до днес се помни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кали ще снима два клипа в Бразилия и Аржентина. Ето, че можело да се мръдне от мазето в Пайнер и без голям финансов гръб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кали ще снима два клипа в Бразилия и Аржентина. Ето, че можело да се мръдне от мазето в Пайнер и без голям финансов гръб. Тази пак ли ще бълва? Аман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кали ще снима два клипа в Бразилия и Аржентина. Ето, че можело да се мръдне от мазето в Пайнер и без голям финансов гръб. Това не е много сигурно, като я знаем каква е мъжемелачка .. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари