Cally-Pressyfan' Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 7 години от този невероятен хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 "Обратно в играта" все още е единствената Пайнерска песен с над 1k стриймове в Spotify. Наскоро е направила 2k. Кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На тая само гледания са и в главата. Голяма шматка Колко трябва да си тъпа да кажеш, че "Зле те чувам" е най-голямия ти хит. Дъното! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Повечето такива визии на Кама са изкопирани от Риана или Лейди Гага,а както знаем копията в много редки случаи са успешни. Хайде да не стигаме до крайности като пришем на сметката на Камелия неща, които са патент на Андреа. Става ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 На тая само гледания са и в главата. Голяма шматка Колко трябва да си тъпа да кажеш, че "Зле те чувам" е най-голямия ти хит. Дъното! Със сигурност е най-големият и хит в последните години. Преди това изреди 5-6 други, разбирам да е споменала само последната песен, за да я квалифицираш като тъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 "Обратно в играта" все още е единствената Пайнерска песен с над 1k стриймове в Spotify. Наскоро е направила 2k. Кралица. Трябва много повече да се покачат цифрите, Пайнер да вземат да си направят някаква по-мащабна реклама. От попа навъртат по няколкостотин хиляди стрийма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Трябва много повече да се покачат цифрите, Пайнер да вземат да си направят някаква по-мащабна реклама. От попа навъртат по няколкостотин хиляди стрийма. Някоя чалгарка да е извадила между 30 и 50 хиляди лева за реклама в подобни сайтове или в тубата? - не, не е, не смее и да си го помисли дори. Гери-Никол обаче го прави. Откъде пари? - това разбрахме от проституиращите в чалгата, които духат за кариера, че не е политкоректен въпрос. Но, едно малко курве от Варна трупяса чалгата с парите на мама и тате по подобие на Андреа (2008-2010) и в успеха на това начинание няма никакво съмнение. Добре дошли в епохата на интернет зомбитата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Трябва много повече да се покачат цифрите, Пайнер да вземат да си направят някаква по-мащабна реклама. От попа навъртат по няколкостотин хиляди стрийма. Ти кво очакваш? Спотифай не е точно известно като платформа за чалга, нормално. И споко, Митьо няма да се бръкне да рекламира точно това, така че тия цифра зася няма да станат по-различни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 И Vbox и YouTube отначало не бяха платформи за чалга, но... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Може би и надценявате аудиторията чалгарска. Колко потребители на тая музика, визирам мангали и прости селяци, свързват интернет с нещо повече от "фейса" и ютюб - даже ютюб им е много на някои. За поща и гугъл не са и чували според мен, камо ли за спотифай и подобни. Феновете на чалгата са преобладаващо неграмотни или, най-малкото, пословично мързеливи изчадия. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много е интересна подредбата и групирането на корицата на канала в Ютуб. Забележете двете страни. Преслава / Галена - вечните конкурентки и все още топ приоритети на фирмата Галин / Фики - силните на деня конкуренти Емануела / Анелия - топ имената откъм продукция и участия, но с малка фенска маса Емилия / Джена - тея, които имат силни песни през всички години /жени/, но не се бутат за награди Илиян / Константин - постоянното присъствие през годините /мъже/ Цура / Мярия - златните кокошки на фирмата Яница / Теди А. - и чак най-накрая куклите, будещи интерес по форумите Мисля, че подбора на изпълнители в 2те групи си симпатизират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много е интересна подредбата и групирането на корицата на канала в Ютуб. Забележете двете страни. Преслава / Галена - вечните конкурентки и все още топ приоритети на фирмата Галин / Фики - силните на деня конкуренти Емануела / Анелия - топ имената откъм продукция и участия, но с малка фенска маса Емилия / Джена - тея, които имат силни песни през всички години /жени/, но не се бутат за награди Илиян / Константин - постоянното присъствие през годините /мъже/ Цура / Мярия - златните кокошки на фирмата Яница / Теди А. - и чак най-накрая куклите, будещи интерес по форумите Мисля, че подбора на изпълнители в 2те групи си симпатизират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Може би и надценявате аудиторията чалгарска. Колко потребители на тая музика, визирам мангали и прости селяци, свързват интернет с нещо повече от "фейса" и ютюб - даже ютюб им е много на някои. За поща и гугъл не са и чували според мен, камо ли за спотифай и подобни. Феновете на чалгата са преобладаващо неграмотни или, най-малкото, пословично мързеливи изчадия. Има нещо вярно. Има голяма маса хора, които слушат чалга, и далеч не всички са минали средната възраст, а хич не са на ти с нови технологии, дето имат по 10 фейсбука, щото като забраат паролата, е най-лесно да се направи нов, нали. Чакай тия да ползват спотифай. Много е интересна подредбата и групирането на корицата на канала в Ютуб. Забележете двете страни. Преслава / Галена - вечните конкурентки и все още топ приоритети на фирмата Галин / Фики - силните на деня конкуренти Емануела / Анелия - топ имената откъм продукция и участия, но с малка фенска маса Емилия / Джена - тея, които имат силни песни през всички години /жени/, но не се бутат за награди Илиян / Константин - постоянното присъствие през годините /мъже/ Цура / Мярия - златните кокошки на фирмата Яница / Теди А. - и чак най-накрая куклите, будещи интерес по форумите Мисля, че подбора на изпълнители в 2те групи си симпатизират. Аз мисля, че се опитват да ни дават тон в живота кои точно да антигонизираме и как да водим спорове - почваме с класиката Преса/Галя, минаваме през по-новата и далеч по безинтересна съпоставка мазен циганин или селянин, и продължаваме с новите двубои, въпреки че честно казано не виждам под какъв знаменател ша им ги мерим по точно тия двойки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Много е интересна подредбата и групирането на корицата на канала в Ютуб. Забележете двете страни. Преслава / Галена - вечните конкурентки и все още топ приоритети на фирмата Галин / Фики - силните на деня конкуренти Емануела / Анелия - топ имената откъм продукция и участия, но с малка фенска маса Емилия / Джена - тея, които имат силни песни през всички години /жени/, но не се бутат за награди Илиян / Константин - постоянното присъствие през годините /мъже/ Цура / Мярия - златните кокошки на фирмата Яница / Теди А. - и чак най-накрая куклите, будещи интерес по форумите Мисля, че подбора на изпълнители в 2те групи си симпатизират. Анелия - Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Хайде да не стигаме до крайности като пришем на сметката на Камелия неща, които са патент на Андреа. Става ли? Камелия първа започна да копира Гага и Риана,а чак след това Андреа.Не ме карай да търся статията от която се разбра от кого се е вдъхновила Кама за лепенките по циците.Става ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Камелия първа започна да копира Гага и Риана,а чак след това Андреа.Не ме карай да търся статията от която се разбра от кого се е вдъхновила Кама за лепенките по циците.Става ли? Карам те! Намери от кой се е вдъхновила Камелия с лепенките върху зърната. Забравил съм да ти кажа и е добре да ми припомнят. Но имам перфектен спомен откъде се появиха лепенки върху зърната на Андреа и това е заради манията и да се прави на Камелия. Не на някой по света, а направо да пунтира Камелия. Защото ние тук прекрасно знаем защо го правеше и кой бе вдъхновителя на тази нейна мания - Митко Трендафилов Димитров - Пайнера.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Камелия първа започна да копира Гага и Риана,а чак след това Андреа.Не ме карай да търся статията от която се разбра от кого се е вдъхновила Кама за лепенките по циците.Става ли? Камелия се вдъхновява от световни звезди. Не от колежки от фирмата. За сметка на това Андрейче окраде де що има ефектна визия на Кама. Даже не я чакаше да мине време, а веднага след нея. Жалка история беше. Помня, като излезе Оргазъм и хоп 2 месеца след това, Андреа извикала Росица Иванова да се мляска с нея в Мен си търсил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Карам те! Намери от кой се е вдъхновила Камелия с лепенките върху зърната. Забравил съм да ти кажа и е добре да ми припомнят. Но имам перфектен спомен откъде се появиха лепенки върху зърната на Андреа и това е заради манията и да се прави на Камелия. Не на някой по света, а направо да пунтира Камелия. Защото ние тук прекрасно знаем защо го правеше и кой бе вдъхновителя на тази нейна мания - Митко Трендафилов Димитров - Пайнера.... :1000 (19): https://www.woman.bg/moda/folkadzhijki-kopi...ajner.8329.html Примерно,че статията с Риана не мога да я намеря,но някой е беше постнал тук преди време. Андрю може и да е копие на Кама,но за твое съжаление в наши дни е много по-предпочитана и слушана от младите за разлика от Чипровка,но какво да се прави,понякога копията надминават оригиналите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 https://www.woman.bg/moda/folkadzhijki-kopi...ajner.8329.html Примерно,че статията с Риана не мога да я намеря,но някой е беше постнал тук преди време. Андрю може и да е копие на Кама,но за твое съжаление в наши дни е много по-предпочитана и слушана от младите за разлика от Чипровка,но какво да се прави,понякога копията надминават оригиналите. Извинявам се, но ако ще правиш нещо не е лошо да вземеш по-сериозно нещата. Защото Кама е с лепенки през септември 2006 година на стадион "Локомотив", а ти ми даваш статия от 2011 година, в която няма лепенки. И сам се забиваш, с показване на обувки на лейди Гага, които са сходни с тези на Камелия и то от период когато Цветин и личният обущар на Камелия вече бяха ходили в "Радисън" да се видят със самата лейди Гага, по време на концерта и в София. Нали ме разбираш, че когато Гага иска среща с екипа на Камелия трябва да се снишиш, а не да ми вдигаш пушилка тук. И да, Андреа не можа да се дореди за автограф долу пред хотела, а Цветко пи кафе с Гага, докато Митко от Варна обясняваше на екипа на Гага как се правят чепици.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Извинявам се, но ако ще правиш нещо и ще ми се дървиш не е лошо да вземеш по-сериозно нещата. Защото Кама е с лепенки през септември 2006 година на стадион "Локомотив", а ти ми даващ статия от 2011 година. И сам се забиваш, с показване на обувки на лейди Гага, които са сходни с тези на Камелия и то от период когато Цветин и личният обущар на Камелия вече бяха ходили в "Радисън" да се видят със самата лейди Гага, по време на концерта и в София. Нали ме разбираш, че когато Гага иска среща с екипа на Камелия трябва да се снишиш, а не да ми вдигаш пушилка тук. И да, Андреа не можа да се дореди за автограф долу пред хотела, а Цветко пи кафе с Гага, докато Митко от Варна обясняваше на екипа на Гага как се правят чепици.... А Риана е с лепенки още от 2005,така че няма смисъл да ми пишеш фермани мъчейки се да ме обориш.Гага сигурно като е видяла Кама си е помислила,че е от персонала,така че не ми го изтъквай като някакъв успех.По-добре коментирай факта,че огромната звезда Камелия беше размазана от пиклата Тита с последната си песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 А Риана е с лепенки още от 2005,така че няма смисъл да ми пишеш фермани мъчейки се да ме обориш.Гага сигурно като е видяла Кама си е помислила,че е от персонала,така че не ми го изтъквай като някакъв успех.По-добре коментирай факта,че огромната звезда Камелия беше размазана от пиклата Тита с последната си песен. Риана не е с лепенки от 2005 - греда! Дай някой друг, че имам време тая вечер да се занимавам с досадници.... п.п. Не коментирам 100-килаграмови нямащи 20 години пикли, които си мислят, че са певици. Справка - безумният провал на Гери-Никол в "Капките". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Риана не е с лепенки от 2005 - греда! Дай някой друг.... По-добре послушай хора,чийто музикален вкус не се простира само от Чипровци до Димитровград.За твое съжаление Тита и Гера са мноого по-актуални от всяка една чалгарка още повече от такива като Кама.Това лесно може да се види и с многомилионните им гледания в тубата,лайкове на снимки и тн.Убеден съм,че ако Гери-Никол пусне нова песен скоро и толкова силна колкото "Напрао ги убивам" ще е първата с 1 милион за 24 часа,та за какъв провал говорим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 https://www.woman.bg/moda/folkadzhijki-kopi...ajner.8329.html Примерно,че статията с Риана не мога да я намеря,но някой е беше постнал тук преди време. Андрю може и да е копие на Кама,но за твое съжаление в наши дни е много по-предпочитана и слушана от младите за разлика от Чипровка,но какво да се прави,понякога копията надминават оригиналите. Ааа виждаме колко е предпочитана и слушана. Едвам изкара 10 години на сцена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 По-добре послушай хора,чийто музикален вкус не се простира само от Чипровци до Димитровград.Нищо не каза за казуса Камелия-Тита. Ти на мен музикални вкусове няма да ми обясняваш. Слушам всякаква музика от лятото на 1984 година и съм видял какво ли не. Та нещо за лепенките на Камелия щеше да ме открехваш. Дай да видим от коя световна звезда ги е взела, та да не сме голословни. Щото с разни еднодневки като Тита, които ги слуша само 8-годишната ми дъщеря няма да стане.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари