Fast Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Там все още не са А пардон там е офф тва дезар да ги подреждат малко! В Дийзър максималния брой албуми при търсене е 50. За това така се получава. Но в "All" излизат всички песни. За по-лесно сортирай по изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 http://forums.miglena.net/index.php?showtopic=9729&st=0 Преслава-Мъж на хоризонта, Линк за клипа и мненията ви за него Още от 2007-ма я хранят заради евтини клипове :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 http://forums.miglena.net/index.php?showtopic=9729&st=0 Преслава-Мъж на хоризонта, Линк за клипа и мненията ви за него Още от 2007-ма я хранят заради евтини клипове :1000 (29): На мен ли ми се струва или хората са били много малоумни тогава? Изразяват се едно такова много допотопно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 На мен ли ми се струва или хората са били много малоумни тогава? Изразяват се едно такова много допотопно. Какво те навежда на мисълта, че сега не са? Прекалено е сладникаво и плоско, съгласен съм. Обаче ми направи впечатление, че масово "Завинаги" се издига като Клип на 2007, а не "Някой ден" на Камзи, дали е възможно наистина първата да е победила по гласове, а Камче да лъже, защото й се е искало тя да победи (и аз съм за "Някой ден")? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Какво те навежда на мисълта, че сега не са? Прекалено е сладникаво и плоско, съгласен съм. Обаче ми направи впечатление, че масово "Завинаги" се издига като Клип на 2007, а не "Някой ден" на Камзи, дали е възможно наистина първата да е победила по гласове, а Камче да лъже, защото й се е искало тя да победи (и аз съм за "Някой ден")? Не съм запознат с казуса. Камелия ли е взела наградата за клип? За наградите на Планета говорим, нали? То за какво гласуване може да се говори там изобщо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не съм запознат с казуса. Камелия ли е взела наградата за клип? За наградите на Планета говорим, нали? То за какво гласуване може да се говори там изобщо... Кама твърди, че тя е победила по гласове на наградите на Планета за Клип на 2007-ма с "Някой ден", но са връчили наградата на Анелия и Миро за "Завинаги", защото Нанков е бил напуснал компанията... Нещо не ми се връзва на мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кама твърди, че тя е победила по гласове на наградите на Планета за Клип на 2007-ма с "Някой ден", но са връчили наградата на Анелия и Миро за "Завинаги", защото Нанков е бил напуснал компанията... Нещо не ми се връзва на мен. Трудно е да се каже, защото в един форум да гласуват 100, максимум 200 човека, а тогава за телевизионните награди са гласували хиляди. Планета още беше доста вървежна тогава. Като хит е ясно коя мачкаше повече... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не са заменени. Там са си. Качили са и демо на Пате. :1000 (29): Че тя тая версия е много по-хубава. Даже е приятна за слушане, по-изчистена е. Има ли начин да се свали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кама твърди, че тя е победила по гласове на наградите на Планета за Клип на 2007-ма с "Някой ден", но са връчили наградата на Анелия и Миро за "Завинаги", защото Нанков е бил напуснал компанията... Нещо не ми се връзва на мен. Да. Планета и дадоха артистично присъствие за този клип. Нов фолк и дадоха вече клип на годината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Кама твърди, че тя е победила по гласове на наградите на Планета за Клип на 2007-ма с "Някой ден", но са връчили наградата на Анелия и Миро за "Завинаги", защото Нанков е бил напуснал компанията... Нещо не ми се връзва на мен. Тогава беше най-нагло изкопирала моментния хит на Дженифър Лопес с боядисването на косата и така нататък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Особено фразата "колата блъсната жена ти-същата!" Скъпата ти с-ка Има лош късмет Яница пръска с фрази за бивши/настоящи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не помнех как се флиртува, забравих че съм красива. Късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива! Сенуж, сънуваме ли този хит? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не помнех как се флиртува, забравих че съм красива. Късметът пак ме целува, жива съм и още ме бива! Сенуж, сънуваме ли този хит? Хитът на годината до този момент и най-хубавата й песен от "Стига ти" насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 1 милион Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Помня какъв културен шок изживяха някои "моралисти" на времето, когато пишеха писма до Нов Фолк да питат дали Траяна ще се завърне след прекрасната балада "Още малко" и как тя наистина се завърна с ковренски песни и визия на травестит :3fdb8960598fa63e: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Изглежда отвратително, и Елза Парини не е толкова противен. Ужасно гадна е, това и за евтина се*с кукла не става. Абсолютен травестит. После се оправи, "Теб и никой друг" е готина песен, но първите и песни бяха само с*кс. Въпреки, че визията и това не предполага. Само някой чичко в селска кръчма на 3 ракии би дал на такава да му прави френска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Изглежда отвратително, и Елза Парини не е толкова противен. Ужасно гадна е, това и за евтина се*с кукла не става. Абсолютен травестит. После се оправи, "Теб и никой друг" е готина песен, но първите и песни бяха само с*кс. Въпреки, че визията и това не предполага. Само някой чичко в селска кръчма на 3 ракии би дал на такава да му прави френска. :roll1: патладжана Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Веждите са произведение на изкуството. И най-пропадналите травестити по магистралите за левче ще и завидят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Изглежда отвратително, и Елза Парини не е толкова противен. Ужасно гадна е, това и за евтина се*с кукла не става. Абсолютен травестит. После се оправи, "Теб и никой друг" е готина песен, но първите и песни бяха само с*кс. Въпреки, че визията и това не предполага. Само някой чичко в селска кръчма на 3 ракии би дал на такава да му прави френска. Най ми кефи как смяташ за нужно да цензурираш "секс", но нямаш проблем да кажеш "травестит", "да му прави френска". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Хитът на годината до този момент . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Веждите са произведение на изкуството. И най-пропадналите травестити по магистралите за левче ще и завидят. коментирай тази визия Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Най ми кефи как смяташ за нужно да цензурираш "секс", но нямаш проблем да кажеш "травестит", "да му прави френска". :1000 (29): Тогава влез темата за октавите, и докато не е изтрито чети всичко друго, на което не съм правил цензура. От вътре ми идва на моменти. Поздрави P.S.: Мислех да кажа "свирка" , но реших да е "френска". Въпреки, че изключвайки мръсния им смисъл, те са си нормални думи. P.S.2: Какво да коментирам, почти всички до 2006-7 , а някои поне до и 10-та изглеждаха като изкарани от магистралата по време на работа. Ботуши, късите рокли, тънките вежди тип "мост", изобщо - най-евтината и изпаднала гледка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Азис как изпищя :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Почвам да се чудя дали Анче не е посветила таз песен на форума .... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Не знам дали се спомена тук, но Андреа пусна в Спотифай българска версия на "Bessame" - която ми е от любимите ми песни. Само, че "Mania" звучи нелепо. Дано го клипира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари