Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Весо фена е най-долното ниво на чалгата, барабар с простачките бездарнички и тук сте тръгнали да ми го защитавате? При все всичките му изглагации - дето беше замерял колата на Преслава с камъни, щото му беше отказала да се снима с него, дето беше хвърлял чувал с боклук по колата на Мария и й беше снимал сметката за ток, защото не го е огряла, това неговото е болестно и си мисли, че като се отърква в така наречения елит на държавата и той ще стане нещо - ами не, не е, едно голямо необразовано, нагло и безцеремонно нищо е и колкото снимки с известни личности да си направи - това няма да се промени. Благодарение на простотиите си от миналата година и тези към Преслава - има забрана за няколко Софийски клуба. Сега като гледам ги следи по фризьорски салони. Пълен психопат! Аз не защитавам веществото Весо фена. НО пак казвам, къфто и да е, нито е правилно да бъде млатен, само щото им се бута за снимка, нито е решение на проблема. Щото ако той е най-долното ниво на чалгата, къде са Преса, Мара, Галя и сие, щото само той им е останал да им иска снимка, и понанататък - колко е тяхното ниво, щом обиждат, псуват и кълнат като дивите селянки, които са, и имат поведение на мутренски държанки, да си пускат охраната да го шамарят? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Аз не защитавам веществото Весо фена. НО пак казвам, къфто и да е, нито е правилно да бъде млатен, само щото им се бута за снимка, нито е решение на проблема. Щото ако той е най-долното ниво на чалгата, къде са Преса, Мара, Галя и сие, щото само той им е останал да им иска снимка, и понанататък - колко е тяхното ниво, щом обиждат, псуват и кълнат като дивите селянки, които са, и имат поведение на мутренски държанки, да си пускат охраната да го шамарят? Какво те кара да мислиш, че само той им иска снимка?! Имаше жалби в полицията срещу него и резултатът е никакъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Какво те кара да мислиш, че само той им иска снимка?! Имаше жалби в полицията срещу него и резултатът е никакъв. Глория си била изкарала ограничителна заповед. Или да го съдят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Страхотна и в двата варианта, и на Елена, и на Giorgos. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Какво го защитавате тоя, поставете се на тяхно място. Този е свръх досаден, на влизане в клуба снимки и подписи, на излизане пак, по време на участия досаждане. Абсурден е. Чак им чупи и драска колите, този е болен и не е за болнично заведение, а не развлекателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Глория си била изкарала ограничителна заповед. Или да го съдят. Да, той и компания не могат да я доближават... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Аз даже допускам, че е възможно Весо да се "гордее", че е имал вземане-даване с гаджето на Преса. Все пак смисълът на живота на тия същества е да са близо до известните, по какъвто и да е начин. Иначе нормален човек би ли се бутал пак между шамарите, както виждаме/чуваме на клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Какво го защитавате тоя, поставете се на тяхно място. Този е свръх досаден, на влизане в клуба снимки и подписи, на излизане пак, по време на участия досаждане. Абсурден е. Чак им чупи и драска колите, този е болен и не е за болнично заведение, а не развлекателно. Да, поставяме се на тяхно място. Гаранция, ако има други да им искат снимки, афтографи и прочее, ги намират за еквиваленто досадни и ша бъдат ошамарени също кат Весо. Аз даже допускам, че е възможно Весо да се "гордее", че е имал вземане-даване с гаджето на Преса. Все пак смисълът на живота на тия същества е да са близо до известните, по какъвто и да е начин. Иначе нормален човек би ли се бутал пак между шамарите, както виждаме/чуваме на клипа? Хубуу. Болен е. И смятате, че шамарите ша го оправят? Има специализирани заведения за тая работа. Пак казвам, не го защитавам тоя боклук, ма наште певачки са по-зле и по-долу от него, щото с тия побоища и тва къленене показват дори по-голяма липса на култура. Щото фена и компания не претендират да са от голямото добрутро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Да, поставяме се на тяхно място. Гаранция, ако има други да им искат снимки, афтографи и прочее, ги намират за еквиваленто досадни и ша бъдат ошамарени също кат Весо. Хубуу. Болен е. И смятате, че шамарите ша го оправят? Има специализирани заведения за тая работа. Пак казвам, не го защитавам тоя боклук, ма наште певачки са по-зле и по-долу от него, щото с тия побоища и тва къленене показват дори по-голяма липса на култура. Щото фена и компания не претендират да са от голямото добрутро. "Автографи" се пише. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мале, не мога да повярвам, че това излезе преди 7 години... Но е разкошна песен и клип... Много едно такова позитивно и пролетно настроение носи. И много спомени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мале, не мога да повярвам, че това излезе преди 7 години... Но е разкошна песен и клип... Много едно такова позитивно и пролетно настроение носи. И много спомени. Мислех, че ще сложиш "Женско сърце", чиито клип излезе на 12 Март 2011, заедно с още 2 в платформата Планета Плей. Честити 7 години и 5 дни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Колко беше естествена и с много мелодични и приятни песни. В последните 5-6 години е пълна катастрофа - пусна 50 песни и нищо не остана във времето. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мангел Кар Анди бул,О манго Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мен тази песен ми е пролет Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Мен тази песен ми е пролет И мен Също и тази: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Галин - Texas place (feat. ... &....) 19.03.2018 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Галин - Texas place (feat. ... &....) 19.03.2018 Песента нямаше ли да взема участие и Аднан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Какво стана с темата за семплите в поп-фолка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Какво стана с темата за семплите в поп-фолка? http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=96158 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=96158 Благодаря, минах с търсачката на браузъра но не намерих теми с думата "семпли", и ръчно проверих, не ги видях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Митко Пайнера:Съжалявах като си тръгна Деси Слава А за Ками хич май хахахах Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Митко Пайнера:Съжалявах като си тръгна Деси Слава Това го знаем. В Плейбой 2004 беше опоменато че най непрежалимата за него си остава ДесиСлава. Сега се радвам че така са се развили нещата защото виждаме как повлияха наградите върху топ имената и как всички се главозамайват. И Деса бе тръгнала натам 2003. Именно загубите и несполуките я направиха страхотния човек който е днес. Затова днес е най осъзната и символ на чистото и доброто Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Тя беше непрежалима за него.Докато за Кама не го ебе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Митко Пайнера:Съжалявах като си тръгна Деси Слава А за Ками хич май хахахах Друго си е да му видиш интервю в сериозна медия като 24 часа, а не в Шок, Шоу и там каквото още беше... Да не повярва човек, този път интервюто му е на 90% добро. Изненадан съм, че дори се изказва директно и обективно за това колко гадно е положението в днешната музика, към която приспадат и изпълнителите му. Не знаех, че Лили Иванова е напуснала, защото той не е харесвал секси вида и държанието й... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари