Сашо Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Най-мразя да видя хубав мъж с грозна жена, а какво остава за хубав млад мъж със стара, дебела и грозна жена... :gun_bandana: Деса поне е хубавка, особено със Зарко беше в топ форма. Ужасно изказване относно жена, коята буквално живее втори живот. Цялата е била на решетка, как да изглежда след 20 операции и сума ти медикаменти?? Стрес,лекарства ... всичко се отразява... Била е много красива жена, виж дъщеря й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Смешно е принципно когато банда нещастници съдят хорското щастие.Всеки да живее както иска .Да не пречи само. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ваня Червенкова е чума проклета. Що не стрелят по нас. Не я харесвам. Комплексарка , която си плаща, за да дава интервюта по телевизиите. Аман от драмите и. Не е актриса или певица, че да оправдаем. Гадна свиня Кво като е млад. Грозен е като нея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тук защото не се пише по цял ден за Преслава, Десислава и коя ли още не, че са дебели, Галена, че е чучело, Пенка, че е крокодил, Цонка, че е птеродактил и прочие. Поне никоя от тях не вреди на аудиторията си, продавайки продукти за "отслабване" със съмнителен произход и състав, които очевидно и върху самата нея не работят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Най-мразя да видя хубав мъж с грозна жена, а какво остава за хубав млад мъж със стара, дебела и грозна жена... :gun_bandana: Деса поне е хубавка, особено със Зарко беше в топ форма. Тоя, ако е хубав, то пък на. Стефимир, както винаги е най прав и разсъждава най-трезво в случая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ваня Червенкова в никакъв случай не е грозна. Освен това е и много умна жена, с житейски опит и т.н. Ние не можем да съдим никого, преди да сме в неговите обувки.. По-склонен съм да мисля, че щом е тръгнала с някой то ще е по любов, тя не е от тия дето ги сменя много, много. А и не афишира връзките си в публичното пространство. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тук защото не се пише по цял ден за Преслава, Десислава и коя ли още не, че са дебели, Галена, че е чучело, Пенка, че е крокодил, Цонка, че е птеродактил и прочие. Поне никоя от тях не вреди на аудиторията си, продавайки продукти за "отслабване" със съмнителен произход и състав, които очевидно и върху самата нея не работят. Точно! Удар в десятката ти е коментара! Не ми казвай, че си пробвала от продукта й за отслабване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тук защото не се пише по цял ден за Преслава, Десислава и коя ли още не, че са дебели, Галена, че е чучело, Пенка, че е крокодил, Цонка, че е птеродактил и прочие. Поне никоя от тях не вреди на аудиторията си, продавайки продукти за "отслабване" със съмнителен произход и състав, които очевидно и върху самата нея не работят. Разликата е там, че тя не е избрала да изглежда така е била природно красива. Нито една от тях не е стреляна е в последствие обезобразявана. За това й си позволяваме от време на време да ги тропаме Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ваня Червенкова в никакъв случай не е грозна. Освен това е и много умна жена, с житейски опит и т.н. Ние не можем да съдим никого, преди да сме в неговите обувки.. По-склонен съм да мисля, че щом е тръгнала с някой то ще е по любов, тя не е от тия дето ги сменя много, много. А и не афишира връзките си в публичното пространство. Рядко поздравявам някого за коментар, но ти правя евала и съм изключително очуден от това, че ти, макар и дете още, разсъждаваш по-трезво и с разбиране от какичките и батковците, коментирали тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ваня Червенкова е жестока! Преди няколко дни изяде Мира Радева с парцалите. Личи си, че е супер начетен човек и винаги адекватна. Силна жена - поради този факт беше мразена във Випа. В България народа не е свикнал жената да е силния пол. Книгата и се радва на жесток интерес. И между другото преди години като пя с Глория не се справи никак зле! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тук защото не се пише по цял ден за Преслава, Десислава и коя ли още не, че са дебели, Галена, че е чучело, Пенка, че е крокодил, Цонка, че е птеродактил и прочие. Поне никоя от тях не вреди на аудиторията си, продавайки продукти за "отслабване" със съмнителен произход и състав, които очевидно и върху самата нея не работят. Ами като плюскат, ще пълнеят. Генът е едно, начинът на живот е друго. При Ваня напълняването е вследствие на задържане на течности от системи, витамини. Над 40 лекарства е пиела в онзи период след стрелбата. Като млада е имала спартанска дисциплина и е тренирала като звяр. За съжаление тези операции и изкуствено напомпване с лекарства са я белязали за цял живот. Преслава да коментираме ли как отслабна? Ваня е твърдо против наркотиците и живее супер здравословно. А това, що стреляли по нея, а не по нас... се въздържах само от благоприличие да го коментирам... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Ами като плюскат, ще пълнеят. Генът е едно, начинът на живот е друго. При Ваня напълняването е вследствие на задържане на течности от системи, витамини. Над 40 лекарства е пиела в онзи период след стрелбата. Като млада е имала спартанска дисциплина и е тренирала като звяр. За съжаление тези операции и изкуствено напомпване с лекарства са я белязали за цял живот. Преслава да коментираме ли как отслабна? Ваня е твърдо против наркотиците и живее супер здравословно. А това, що стреляли по нея, а не по нас... се въздържах само от благоприличие да го коментирам... Аз нито виждам да е голямата красавица преди стрелбата, нито да е някаква фиданка (поне в лице): Изказването "като плюскат, ще пълнеят" е несериозно. Нали се сещаш, че за да плюскат си има причина тялото им/мозъка им да го желае. Червенкова няма образованието нито капацитета да създава уж безвредни добавки за отслабване, които съсипват животи. Защото знам за такива случаи. Абсолютна шарлатанка и печелбарка. Виж за арогантността, намахания агресивен изказ, сълзливите истории и образа на "силната жена - Дивата, кралицата", по който припадат гейовете по принцип, нищо не можем да й кажем. Там е номер 1. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Червенкова е една посредствена измамница и шарлатанка, на която може да се възхищават единствено невежи. Деса е къде-къде повече от нея, тя вече може да ходи и с внук си, ако иска - няма претенциите на голямата работа `ала Госпожата Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Аз нито виждам да е голямата красавица преди стрелбата, нито да е някаква фиданка (поне в лице): Изказването "като плюскат, ще пълнеят" е несериозно. Нали се сещаш, че за да плюскат си има причина тялото им/мозъка им да го желае. Червенкова няма образованието нито капацитета да създава уж безвредни добавки за отслабване, които съсипват животи. Защото знам за такива случаи. Абсолютна шарлатанка и печелбарка. Виж за арогантността, намахания агресивен изказ, сълзливите истории и образа на "силната жена - Дивата, кралицата", по който припадат гейовете по принцип, нищо не можем да й кажем. Там е номер 1. Хора с хормонални, наследствени, стресогенни или интервенционни проблеми... нямат никаква вина. Има си идиопатични, посттравматични проблеми също. А хора, които си тресяха дирниците в Биг брадър и спяха до 2 следобяд... и това ли е защото организмът им го е искал? Въпреки това аз лично никога не съм ги нареждал - сладки са и така. Но сега да солим човек, който е имал над 10 входно-изходни рани... Червенкова се е консултирала с когото трябва, за да пусне продукта си, който да отговаря на базисните фармацевтико-биохимични условия, иначе щеше да бъде спрян от продажба. Сега на кого му повлияват и на кого - не, не се наемам да коментирам... Всичко е и комлексно. Не съм за каквито и да е илачи. Едва ли го е създала тоя продукт за допълнително забогатяване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Преживяваме ли този жесток текст?! Имам нужда от нов трак на невероятната Глория! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Червенкова е супер злобно и подмолно същество, постигнало всичко по нечестен начин. Женска мутра, която си мисли че като се държи като каруцарка ще впечатли елементарни същества(явно е успяла, щом има фенове). За визията й пък да не говорим. Ако можеше дива свиня и травестит да се миксират щеше да се роди тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Преживяваме ли този жесток текст?! Имам нужда от нов трак на невероятната Глория! Една от последните ми любими песни на Гло. Страхотна. Много позитивно ми е въздействала винаги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Много завист има в този форум! То само като видиш кои са захапали жената за визията й - да ти стане лошо. Далеч не е мъжко да се подиграваш на някого, дано не ви стигне отрицателната ви енергия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 А хора, които си тресяха дирниците в Биг брадър и спяха до 2 следобяд... и това ли е защото организмът им го е искал? Да, защото организмът им го е искал. Всеки от нас има различна хормонална картина и едни хора стават по-активни вечерта, лягат по-късно, съответно спят до по-късно. Други са по-активни сутринта/през деня и им се приспива по-рано. Деса във ВИП Брадър не е била на работа, за да е длъжна да става в 7 сутринта. Едва ли го е създала тоя продукт за допълнително забогатяване. Разбира се, създала го е за шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Глория е класа на фолка.Обичам я.Чакаме нова Присъда от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Брутална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Тя може и да не е виновна (пряко нали, то съвсем случайно щото са я направили на решето), ма продължителното и присъствие в общественото пространство хич не е, щото явно си плаща да и обръщат внимание и опити да си изчетка имиджа. И явно има успех, след като има поддръжници и даже фенове наоколо. Хич не съм изненадан кой влиза в тая графа. При Деса поне може да мине за любов .... Тука при всички положения има финансов интерес. Изобщо, последните страници от дискусията що са тука, като са за 18+ раздела? То бива бива извращения, ма спрягането на Весо Фена и Ваня Червенкова в сексуален контекст минава всякви граници дори според мен. Не може ли нещо по-нормално, фистинг, златни душове, примерно? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Брутална! Тоя беше топ. Имаше супер добри попадения. Само визията в стил Коце не беше ок, трябва да си индивидуалист. Иначе гласа му много добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Брутална! И тази също: Защо се отказа да пее това момче, имаше хляб в него Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Да, защото организмът им го е искал. Всеки от нас има различна хормонална картина и едни хора стават по-активни вечерта, лягат по-късно, съответно спят до по-късно. Други са по-активни сутринта/през деня и им се приспива по-рано. Деса във ВИП Брадър не е била на работа, за да е длъжна да става в 7 сутринта. Разбира се, създала го е за шоу. Бях сигурен, че ще го кажеш. А какво правим, ако цял живот се подчиняваме на организма си, а не той на нас? Оправдавай хората за мързела им. Оправдавай ги и за системните им закъснения, несериозност и т.н. То си личи кой има воля. Както любимката ти казва: ”Не мога да уважавам някого само заради таланта му”. Дай да плюем по един човек, кой цял живот е спортувал, работил и живее втори живот. Интересно ми е наркокралиците на форума с какво ще ги оправдаеш - че организмът им го е искал? Ба* тоя организъм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари