Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Интересно ми е наркокралиците на форума с какво ще ги оправдаеш - че организмът им го е искал? Ба* тоя организъм.

:roll1:

Смаза!

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

А какво правим, ако цял живот се подчиняваме на организма си, а не той на нас?

С две думи: напъваме се. И не ни е яко.

Интересно ми е наркокралиците на форума с какво ще ги оправдаеш - че организмът им го е искал? Ба* тоя организъм.

Пробвали са веднъж, втори път, харесало им е и да, в даден момент вече наистина огранизмът им почва да си го иска.

Сподели в други сайтове

Бях сигурен, че ще го кажеш. А какво правим, ако цял живот се подчиняваме на организма си, а не той на нас? Оправдавай хората за мързела им. Оправдавай ги и за системните им закъснения, несериозност и т.н. То си личи кой има воля. Както любимката ти казва: ”Не мога да уважавам някого само заради таланта му”. Дай да плюем по един човек, кой цял живот е спортувал, работил и живее втори живот. Интересно ми е наркокралиците на форума с какво ще ги оправдаеш - че организмът им го е искал? Ба* тоя организъм.

Деса и наркокралиците минават за творчески личности, нормално е да имат различен начин на живот от мутреси и псевдоинтелектуалки като Ваня Червенкова.

А и не може сички да пробиват с работа и упоритост. Тряя да има и място за талантливи мързелани и наркоманки.

И не ми хвали, че набедената бизнес дама е пробила с честен труд - те такива не ги правят на решето ей така.

Жива да не бях, да защитавам Деса.

Сподели в други сайтове

А и не може сички да пробиват с работа и упоритост. Тряя да има и място за талантливи мързелани и наркоманки.

:roll1: :roll1:

Съгласен съм! Нека оставим упоритата работа на Стефимир, щом толкова му е мерак да подчини организма на себе си. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Днес сме само на вълна попфолк изпълнители:

- Весо Фена и кой плаща, за да прави секс с него

- Ваня Червенкова - светица или грешница?

- Внукът на Ваня Ч.

- Метаболзъм и хормони на Деси Слава - мързеланата

- Наркотици и кралици

:3fdb8960598fa63e: :1000 (6):

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1:

Съгласен съм! Нека оставим упоритата работа на Стефимир, щом толкова му е мерак да подчини организма на себе си. :3fdb8960598fa63e:

Защо трябва да се подиграваш на някого след като не си съгласен?! Или тези мнения са защото си от точно от страната, която не трябва и се припознаваш в коментарите му!!! То и за Деса се говорят всякакви неща, ама имат ли общо с истината?

Къде е възпитанието, моралът и ценностите - мъже - да се подиграват на жени? Този свят тотално се обезчести и опростачи!

А за тези, дето се гаврят, че някой го простреляли - за мен вие не притежавате никакви човешки качества, и няма застраховка, че вас няма да нападне някой! Тогава, се нядавам, да ви е толкова забавно, както сега!

Сподели в други сайтове

Защо трябва да се подиграваш на някого след като не си съгласен?! Или тези мнения са защото си от точно от страната, която не трябва и се припознаваш в коментарите му!!!

Ще те помоля да не ми държиш сметка какви коментари пиша точно, както и аз на теб не ти държа.

Сподели в други сайтове

Като започнеш оттам, че арена на действията често са тоалетните на Халите и на Централна гара, сам разбираш, че естетиката липсва по начало. Мазалото е пълно там ... млади педалчета на по 12-13, бежанци, цигани ... #простошоу.

И това в комбинация с прелесните Христо Могилански, лудия учител по география Тодор и още едно, дето се мъкнеше с тях, което наричаше Анелия "циганка". :mf_surrender:

Колкото до единия милион ... мисля, че бих си легнал с почти всяка за толкова пари. Гадно ще ти е половин час и после цял живот - кеф. :1000 (19):

Тия "хора" са бъкани с болести. От херпесче до ХИВ - менюто е богато.

Сподели в други сайтове

Защо трябва да се подиграваш на някого след като не си съгласен?! Или тези мнения са защото си от точно от страната, която не трябва и се припознаваш в коментарите му!!! То и за Деса се говорят всякакви неща, ама имат ли общо с истината?

Къде е възпитанието, моралът и ценностите - мъже - да се подиграват на жени? Този свят тотално се обезчести и опростачи!

А за тези, дето се гаврят, че някой го простреляли - за мен вие не притежавате никакви човешки качества, и няма застраховка, че вас няма да нападне някой! Тогава, се нядавам, да ви е толкова забавно, както сега!

Точно ти ли ша се правиш на моралист? Що не се видиш сам кви коментари ръсиш за Галена и тогава ми говори за мъже, жени, ценности и възпитание. Лицемер.

5 куршума на месо междудругото не са прострелване, а чист разстрел. И повдигаме въпроса как това никак не е случайно.

Сподели в други сайтове

Ще те помоля да не ми държиш сметка какви коментари пиша точно, както и аз на теб не ти държа.

Какво ме молиш или не - ще си напиша кое е правилно и кой е правият в случая. След като не си ти, поне си вземи някаква бележка! Стига фокусиране върху това "колко сме перфектни" и никаква връзка с реалността!

Сподели в други сайтове

Точно ти ли ша се правиш на моралист? Що не се видиш сам кви коментари ръсиш за Галена и тогава ми говори за мъже, жени, ценности и възпитание. Лицемер.

Ти остави коментарите за Галена, ами нали помним и защо имаше 3-месечен бан. Господин Ценностна Система.

Сподели в други сайтове

Ти остави коментарите за Галена, ами нали помним и защо имаше 3-месечен бан. Господин Ценностна Система.

Само го виж как смело говори за връзки с реалността .... Ноу комент просто.

Сподели в други сайтове

5 куршума на месо междудругото не са прострелване, а чист разстрел. И повдигаме въпроса как това никак не е случайно.

Ти си простак, злобар и лицемер, и с теб дискусия няма да водя, защото не желая и си ми под интелектуалното и морално ниво! Това е истината, далеч не целя да те засегна!

Аз не се правя, аз, заразлика от всички вас, имам морал и в някои отношения съм човек за пример! Това, че не ти е достигнал капацитет, за да ми разбереш коментарите - не ти дава право да ги квалифицираш!

Сподели в други сайтове

Поздрав с фразата на Андреа - "удоволствие да изпиташ, ала любов никога!", знам, че ти е любима.

Сподели в други сайтове

Ти си простак, злобар и лицемер, и с теб дискусия няма да водя, защото не желая и си ми под интелектуалното и морално ниво! Това е истината, далеч не целя да те засегна!

Аз не се правя, аз, заразлика от всички вас, имам морал и в някои отношения съм човек за пример! Това, че не ти е достигнал капацитет, за да ми разбереш коментарите - не ти дава право да ги квалифицираш!

Ау, не забравяй да ме докладваш за спам и да си затвориш всичките теми на излизане!

Сподели в други сайтове

Поздрав с фразата на Андреа - "удоволствие да изпиташ, ала любов никога!", знам, че ти е любима.

Благодаря! Да ти се върне стократно дано и не само в тая сфера, а във всички, за които се сетиш.

Сподели в други сайтове

Ау, не забравяй да ме докладваш за спам и да си затвориш всичките теми на излизане!

Моите теми поне са със съдържание, за разлика от твоите долнопробни копия на Яневите!

Сподели в други сайтове

Благодаря! Да ти се върне стократно дано и не само в тая сфера, а във всички, за които се сетиш.

Които пожелава - на него се връща! Аз никому нищо не пожелавам. :)

Сподели в други сайтове

Айде стига ! Начетохме се на глупости. Истината е, че някой щеше да те приеме на сериозно, ако просто не го беше писъл ти. Толкова си псувал,кълнял, нареждал коя ли не певица, че не можем да ти хванем спатиите.

Да не говорим за историята със Слави, където освен другия човек ти беше също двигател. Трябва да си по обран в изказа, самочувствието ти не е на място в случая.

Сподели в други сайтове

Които пожелава - на него се връща! Аз никому нищо не пожелавам. :)

Вярно е, ти само кълнеш със смърт потребители от форума на ЛС. Иначе тук за пред хората си същинска светица! Наистина ще е пагубно за теб, ако всичко, което желаеш, ти се върне.

Сподели в други сайтове

Вярно е, ти само кълнеш със смърт потребители от форума на ЛС. Иначе тук за пред хората си същинска светица! Наистина ще е пагубно за теб, ако всичко, което желаеш, ти се върне.

:roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...