gotiniq Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Готина песен, интересен клип. Браво, Камелия! Това беше нещо доста яко от нея в последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Отнеха родителските права на Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 не е ли много сладка ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 не е ли много сладка ? Доста сладка, усмихната и лъчезарна. Винаги ми е харесвала като жена, излъчва позитивна енергия от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 В 19:00 новата на Галин Доживях! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Галин и Аднан ще къртят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 В 19:00 новата на Галин Доживях! Галин, Аднан и Десита Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Първо нека чуем тва даже няма смисъл да го слагам в раздел клипове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Този на Фики ли се прави? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Снощи сънувах, че играя кючек на ей тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Бъдещите звезди на чалгата :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Някой хора разбраха, че Христина и Ружа се отказаха от правата си и се сетиха, че са модератори и почнаха да се изявяват като такива. Е нема да стане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Из коментарите под Галин П.С Знае се коя ще е с най-яката песен за пролет 2018 и това е ЯНИЦА! Народа си иска своето! Време е вече Яни да пръска ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Из коментарите под Галин Народа си иска своето! Време е вече Яни да пръска ... Стига ми напомня само че пак се изнервям. Голямо чакане пада за нейните песни... Поне графиките ми са в тон с очакването Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Стига ми напомня само че пак се изнервям. Голямо чакане пада за нейните песни... Поне графиките ми са в тон с очакването Добре дошла в Team #Y Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Лукас, ако продължаваш обръщенията в женски род, ще ти сложа бан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Добре дошла в Team #Y Добре заварила! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Из коментарите под Галин Народа си иска своето! Време е вече Яни да пръска ... Отново 5 те и фена проявяват наглост и невъзпитание. Яница не е фактор извън рамания и сигнал.бг Напълно непознатно име. Дори една Татяна е по позната на масата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Отново 5 те и фена проявяват наглост и невъзпитание. Яница не е фактор извън рамания и сигнал.бг Напълно непознатно име. Дори една Татяна е по позната на масата А Татяна с какво е толкова интересна? Винаги би ми е била анти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Отново 5 те и фена проявяват наглост и невъзпитание. Яница не е фактор извън рамания и сигнал.бг Напълно непознатно име. Дори една Татяна е по позната на масата Яница не е позната само във форумите. По-запалените фолк фенове я знаят като име, а и в клубовете вече влиза с всяка песен. Извън тази аудитория е непознато име. Колегите ми ме питаха есента защо толкова възрастна ( спрямо повечето дебютантки) певица стартира чак сега кариера. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Отново 5 те и фена проявяват наглост и невъзпитание. Яница не е фактор извън рамания и сигнал.бг Напълно непознатно име. Дори една Татяна е по позната на масата Ееее не си прав. Вярно, че след толкова жестоки хитове не може да докосне статута на Емануела (примерно), но е позната на бая хора. Песните й са големи хитове, които влизат от раз в дискотеките, има участия, отделно е и доста фешън и скъпо облечена последните години, което се забелязва й от гъзарките, които й се кефят. Аз имам познати мацки, които й се кефят на стайла, следват я в инстаграм и т.н.т. Как може да я сравняваш с дъно, като Тотя, която популярна песен няма от 3 години, да не говорим, че е долна селянка с пошла и евтина визия. Винаги е мземана за мезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Шапката червена,а душата черна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари