Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Честито завръшане! Тук искам да те виждам - пишеща и раздвижваща форума, а не отдолу на банера - само четяща!

Тук ще си стоим, ще си раздвижваме форума интелигентно и ще мислим позитивно. Нито кълнежи,нито негативни емоции, нито хора, взели се преакалено насериозни - ще ни спрат да правим, това, за което сме в този форум - да водим дискусии и да създаваме интересни и хубави теми!

Тематичен поздрав с:

Как мислиш, според мен на Ивана или на Глория би лежала песен на така актуална тема в днешни дни - лицемерието и подлостта!

Сподели в други сайтове

Вече са само някви макс 10 дена!

#TeamY

Лелче, прогнозирай дата, да заложим на нещо пък а дано я пусне вече. :3fdb8960598fa63e:

Трябва да си направим така група. Имам вече очаквания за клипа, но да видим с какво ще ни изненада.

Коментирай че Галин смаза с песен :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Как мислиш, според мен на Ивана или на Глория би лежала песен на така актуална тема в днешни дни - лицемерието и подлостта!
Глория е направила "Завист" още през 2001 година.

Добре дошла :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Лелче, прогнозирай дата, да залажим на нещо пък а дано я пусне вече. :3fdb8960598fa63e:

Трябва да си направим така група. Имам вече очаквания за клипа, но да видим с какво ще ни изненада.

Коментирай че Галин смаза с песен :3fdb8960598fa63e:

Иска ми се утре, 21. Щот ми е любимо число. Очакванията ми отдавна са толкова космически, че едва ли ще се оправдаят ... При всички положения ми се иска да надскочи себе си и този връх на нейната кариера. Да видим.

Галин не ме кефи, квото и да прави. Даже и Аднан не помогна да харесам песента, не че е лоша, просто не е моята.

Сподели в други сайтове

Глория е направила "Завист" още през 2001 година.

Браво на нея. Страхотна песен!

"Господ е решил така, туй ми е съдба!" Трябва да има повече социално насочени текстове в "актуалния" фолк.

Сподели в други сайтове

Adnan видя два истински хита и това са Мороко и Банското. Останалото е леш. Дано повече не досажда в други песни.

Аднан не е луд, че го канят. Щом го правят, що да не се включи, за него е безплатна реклама. Проблема е, че кокошарника няят мярка и се получава едната седмица с Борис Дали, неска с Галин, другата - с Татяна примерно (на мен ша ми е интересно като колаборация междудругото).

#TeamY #4EVA #KRAQNAMART

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...