Danger. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Пак ли сме тук <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Пак ли сме тук <3 Разбира се! Прекалено спокойно и мирно си живяха Джиговци и компания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Разбира се! Прекалено спокойно и мирно си живяха Джиговци и компания! Много си нагла.. Пак ще си живеем мирно ,бъди спокойна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 "Наглост" е квалификация, която подхожда на зле скалъпена и открадната идея за тема... Поздрав за бледите ми копия тук... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много незадоволени "момченца" тук.А може би са още девствени? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Честито завръшане! Тук искам да те виждам - пишеща и раздвижваща форума, а не отдолу на банера - само четяща! Тук ще си стоим, ще си раздвижваме форума интелигентно и ще мислим позитивно. Нито кълнежи,нито негативни емоции, нито хора, взели се преакалено насериозни - ще ни спрат да правим, това, за което сме в този форум - да водим дискусии и да създаваме интересни и хубави теми! Тематичен поздрав с: Как мислиш, според мен на Ивана или на Глория би лежала песен на така актуална тема в днешни дни - лицемерието и подлостта! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Добре дошла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Вече са само някви макс 10 дена! #TeamY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 #TeamY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Вече са само някви макс 10 дена! #TeamY Лелче, прогнозирай дата, да заложим на нещо пък а дано я пусне вече. Трябва да си направим така група. Имам вече очаквания за клипа, но да видим с какво ще ни изненада. Коментирай че Галин смаза с песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Как мислиш, според мен на Ивана или на Глория би лежала песен на така актуална тема в днешни дни - лицемерието и подлостта! Глория е направила "Завист" още през 2001 година. Добре дошла Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Лелче, прогнозирай дата, да залажим на нещо пък а дано я пусне вече. Трябва да си направим така група. Имам вече очаквания за клипа, но да видим с какво ще ни изненада. Коментирай че Галин смаза с песен Иска ми се утре, 21. Щот ми е любимо число. Очакванията ми отдавна са толкова космически, че едва ли ще се оправдаят ... При всички положения ми се иска да надскочи себе си и този връх на нейната кариера. Да видим. Галин не ме кефи, квото и да прави. Даже и Аднан не помогна да харесам песента, не че е лоша, просто не е моята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Galin да го гали Adnan. ПЪЛНА БОЗА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Galin да го гали Adnan. ПЪЛНА БОЗА Галин троши рекорди Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Глория е направила "Завист" още през 2001 година. Браво на нея. Страхотна песен! "Господ е решил така, туй ми е съдба!" Трябва да има повече социално насочени текстове в "актуалния" фолк. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Adnan видя два истински хита и това са Мороко и Банското. Останалото е леш. Дано повече не досажда в други песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Галин троши рекорди Може, но не е моя стил това.Тия рапърски напъни...не ме кефят Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Галин троши рекорди За сега и този на Преслава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Adnan видя два истински хита и това са Мороко и Банското. Останалото е леш. Дано повече не досажда в други песни. Аднан не е луд, че го канят. Щом го правят, що да не се включи, за него е безплатна реклама. Проблема е, че кокошарника няят мярка и се получава едната седмица с Борис Дали, неска с Галин, другата - с Татяна примерно (на мен ша ми е интересно като колаборация междудругото). #TeamY #4EVA #KRAQNAMART Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 #TeamY #4EVA #KRAQNAMART Аааа края на март... моля ти се! До 2-3 дни ще я пусне :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Симеонова,как сме в тази студена нощ? Чатът се е превърнал в някакво свърталище на незадоволени и пиша тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Какво става с тази жена, от година - ни вест, ни кост от нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Какво става с тази жена, от година - ни вест, ни кост от нея? Гледа си внучката жената! Все пак, на нея е кръстена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Янева, добре дошла Абе не мога да търпя как прехвалват незаслужено Коце... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари