xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Амброжке,виждам те,че четеш.Ще се караме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Аааа края на март... моля ти се! До 2-3 дни ще я пусне :1000 (29): Е края на месеца беше фиксирано като крайна дата ... А, нашта имала и песен на любимата ми тематика #TeamY Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Янева, добре дошла Абе не мога да търпя как прехвалват незаслужено Коце... Вярно е. Не се представя зле, но на фона на Преслава, Деската и Азис ми бледнее. А тях ги сриваха от критика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много любима песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много любима песен! И на мен,както и "Цветове" Този път новата на Сопрано не ме впечатли.Какво е твоето мнение? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 И на мен,както и "Цветове" Този път новата на Сопрано не ме впечатли.Какво е твоето мнение? Честно казано и мен. От всички до момента тази ми идва най-слаба. И клипът ми стои един такъв по-тъмен, сив... За сметка на това още си се кефя на предната песен и видеото към нея - много ме радват! И момичетата са страхотни там! Дали възнамеряват да издадат скоро албум? Знаеш ли нещо? И би ли си го взел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Честно казано и мен. От всички до момента, тази ми идва най-слаба. И клипът ми стои един такъв по-тъмен, сив... За сметка на това още си се кефя на предната песен и видеото към нея - много ме радват! И момиче четата са страхотни там! Дали възнамеряват да издадат скоро албум? Знаеш ли нещо? И би ли си го взел? На мен тази им песен ми е любима: Истинско изкуство! Иначе не знам за албум,но тъй като техният таргет е друг може и да издадат в скоро време.Бих си го купил,но много искам и да отида на тяхно участие.Обожавам да ходя по пиеси,изложби,опера и тн Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Замириса ми на скара и бира! Отново... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Замириса ми на скара и бира! Отново... Извинявам се... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Янева, добре дошла Абе не мога да търпя как прехвалват незаслужено Коце... Защо смяташ че не е заслужено? Според мен доста се старае и се представя много добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Замириса ми на скара и бира! Отново... Ама ние обичаме бира скара. Пък и идва сезона .... Е, почти де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Свинско със запечен картоф с пармезан и зеленчуци на скара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Симеонова,как сме в тази студена нощ? Чатът се е превърнал в някакво свърталище на незадоволени и пиша тук. Гледах Като две капки вода,излязох за малко,умрях от студ и сега ще лягам Ти как си? Много готина песен си избрал,много я харесвах преди. Ах колко харесвам тази Деси Слава.. Коя ти е любимата песен от нейния репертоар? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много любими на мен са ми тези им две песни: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Гледах Като две капки вода,излязох за малко,умрях от студ и сега ще лягам Ти как си? Много готина песен си избрал,много я харесвах преди. Ах колко харесвам тази Деси Слава.. Коя ти е любимата песен от нейния репертоар? На Деска или Нели? Много любими на мен са ми тези им две песни: А защо едната брюнетка е друга вече,знаеш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 На Деска или Нели? А защо едната брюнетка е друга вече,знаеш ли? Не, даже щях теб да те питам. Така и не разбрах каква е историята там... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не, даже щях теб да те питам. Така и не разбрах каква е историята там... И аз не знам..В първите месеци,в които бяха в Пайнер бяха препълнени с участия,а сега не съм чувал да имат,а много ми се ходи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Защо смяташ че не е заслужено? Според мен доста се старае и се представя много добре. Ужасно завършва фразите. Все чупи стойки в неговия си стил и мята ръце . Тва не му е плаза. Изкараха го топ имитатор, а дори Наско от БТР беше много фалшиво и пародийно. Иначе днес му беше най доброто представяне. Аз съм за Славин Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Извинявам се... Кой е автора на подписа ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Кой е автора на подписа ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 И аз не знам..В първите месеци,в които бяха в Пайнер бяха препълнени с участия,а сега не съм чувал да имат,а много ми се ходи. :1000 (29): Е, стабилно си имат участия. В редките случаи, в които си пусна "Планета" повечето пъти все засичам реклама за техен концерт някъде. Тези дни например имаха такъв в Стара Загора. В кой град си ти? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Е, стабилно си имат участия. В редките случаи, в които си пусна "Планета" повечето пъти все засичам реклама за техен концерт някъде. Тези дни например имаха такъв в Стара Загора. В кой град си ти? София Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Значи помниш, че съм аз? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Значи помниш, че съм аз? :1000 (29): Помня, тогава ми направи няколко варианта и ми беше трудно да се спра на един. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Значи помниш, че съм аз? :1000 (29): Попитай и кой те предложи като най-добрия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари