pechenko Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Помня, тогава ми направи няколко варианта и ми беше трудно да се спра на един. Радвам се, че помниш Като го сложи веднага се сетих, че съм го правил Как ще коментираш жалките опити на потребителя -А да ти се мазни като пуска теми за Ивана? Какво мислиш за бащата на форума т.е ЛеЛятиан П.С. Яко гърмеше през 2009 Попитай и кой те предложи като най-добрия Омг Ти ли си била? Ах... тигрицее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Радвам се, че помниш Като го сложи веднага се сетих, че съм го правил Как ще коментираш жалките опити на потребителя -А да ти се мазни като пуска теми за Ивана? Какво мислиш за бащата на форума т.е ЛеЛятиан Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. - Не смятам, че съм чак толкова важна персона, та да има нужда някой да ми се "мазни". След темата за албум на Глория, нормално беше да има и за Калудова с нейните десет хубави диска. - Подозирам, че той по-скоро желае да бъде в ролята на майката, та затова не съм му особено изгодна... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда тогава никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. - Не смятам, че съм чак толкова важна персона, та да има нужда някой да ми се "мазни". След темата за албум на Глория, нормално беше да има и за Калудова с нейните десет хубави диска. - Подозирам, че той по-скоро желае да бъде в ролята на майката, та затова не съм му особено изгодна... Аз говорех за сега, когато говорихме, не казвам за преди 5 години. Мислех че подписа е нов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда тогава никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. - Не смятам, че съм чак толкова важна персона, та да има нужда някой да ми се "мазни". След темата за албум на Глория, нормално беше да има и за Калудова с нейните десет хубави диска. - Подозирам, че той по-скоро желае да бъде в ролята на майката, та затова не съм му особено изгодна... Явно за солетата си важна и то много Колкото до скандалите.. не си губете времето в спорове, караници за чалгарки, висене в форума и т.н Просто няма смисъл Много ще се изкефя да затворят форума и да видим какво ще правят наркоманите ( пристрастените към форума ) след като го затворят Ти пристрастена ли си към форума? Защо отделяш толкова време за безмислени неща? Много скоро или след години всичко ще се изтрие и всичко ще е напразно.. Аз говорех за сега, когато говорихме, не казвам за преди 5 години. Мислех че подписа е нов. П.С. Много секс има в тази песен: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 София Май не съм засичал за София. Предполагам във Фейсбук страницата им пише за всички предстоящи участия. Ако разбереш нещо за София, пиши, и аз съм навит да ходя на Сопранките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Май не съм засичал за София. Предполагам във Фейсбук страницата им пише за всички предстоящи участия. Ако разбереш нещо за София, пиши, и аз съм навит да ходя на Сопранките. Ще се поразровя,дано да е в момент като сега когато имам повече свободно време.Въпреки че и за Варна ме устройва,често ходя там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Явно за солетата си важна и то много Колкото до скандалите.. не си губете времето в спорове, караници за чалгарки, висене в форума и т.н Просто няма смисъл Много ще се изкефя да затворят форума и да видим какво ще правят наркоманите ( пристрастените към форума ) след като го затворят Ти пристрастена ли си към форума? Защо отделяш толкова време за безмислени неща? Много скоро или след години всичко ще се изтрие и всичко ще е напразно.. Мисля, че си нападателен към момчето без причина. Никога не ми е писал ЛС, примерно, нито е търсил нещо от мен. А ти защо си тук тогава? Обичаме попфолка и обсъждаме... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Мисля, че си нападателен към момчето без причина. Никога не ми е писал ЛС, примерно, нито е търсил нещо от мен. А ти защо си тук тогава? Обичаме попфолка и обсъждаме... Не съм казал, че ти е писал ЛС, а че прави теми за Ивана с цел да ти се мазни и това е очевидно, но явно още не си го разбрала Радвам се, че не го отразяваш В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета ( не влизам редовно ) Имам много по-важни неща в живота П.С. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не съм казал, че ти е писал ЛС, а че прави теми за Ивана с цел да ти се мазни и това е очевидно, но явно още не си го разбрала Радвам се, че не го отразяваш В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета Тогава аз съм тук, за да бутам леля Калудова! Удовлетворява ли те този ми отговор? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тогава аз съм тук, за да бутам леля Калудова! Удовлетворява ли те този ми отговор? Не. Очаквах дълги постове, а ти ми пробута 2 изречения... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета ( не влизам редовно ) Имам много по-важни неща в живота П.С. Ааа забрави още нещо... тук си за да си водиш секс разговорите в чата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не. Очаквах дълги постове, а ти ми пробута 2 изречения... Две, но казват всичко! :1000 (30): Айтос уомън форевър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Леле, тази песен... Изключително любима! Това е от онзи тип балади, които не блестят с особен текст, но в комбинация с музиката и изпълнението я правят по-специална. Анелия в момента нищо не представлява в сравнение с Токичовия си период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ааа забрави още нещо... тук си за да си водиш секс разговорите в чата Забравих :1000 (29): Не за първи път ги водя, но тогава отново се възмутиха и ме нападнаха Две, но казват всичко! :1000 (30): Айтос уомън форевър! Не мисля, че казват всичко.. Искам дълги постове, които дори няма да прочета :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 На Деска или Нели? Деската Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Весела защо напусна Пайнер? Имаше яки песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 :Vishenka_05: Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Деската Всички,които не съм слушал и "Смени паролата си". Сега злобарчетата тук ще кажат,че се подмазвам на Десови,но просто си казвам истината.Останалото ми напомни да ти го напиша на ЛС след малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Всички,които не съм слушал и "Смени паролата си". Сега злобарчетата тук ще кажат,че се подмазвам на Десови,но просто си казвам истината.Останалото ми напомни да ти го напиша на ЛС след малко. Остави ги злобарите,освен да говорят глупости по чужд адрес друго не правят Поздрав с тази невероятна песен на Анелия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Остави ги злобарите,освен да говорят глупости по чужд адрес друго не правят Поздрав с тази невероятна песен на Анелия Беше любима на едно бивше гадже. А на теб коя ти е любима на Деска? От твоите ръце в нокаут е моето сърце. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Всички,които не съм слушал и "Смени паролата си". Сега злобарчетата тук ще кажат,че се подмазвам на Десови,но просто си казвам истината.Останалото ми напомни да ти го напиша на ЛС след малко. То пък някой ще се трогне какви змии бълват онези познати на всички ни дразнители. А и ние сме те набелязали за Десовата секта не от днес :р Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 То пък някой ще се трогне какви змии бълват онези познати на всички ни дразнители. А и ние сме те набелязали за Десовата секта не от днес :р През 2015 като влизах бях на страната на Кама,но от толкова изкуствено величаене от фенчетата й много ми опротивя.В главата им са само пари,пари и пак пари,то затова й чалгата вече не е музика,а бизнес,докато Десови сте много по-приятни за разговор и музикалния ви вкус не се простира само от Димитровград до Чипровци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 През 2015 като влизах бях на страната на Кама,но от толкова изкуствено величаене от фенчетата й много ми опротивя.В главата им са само пари,пари и пак пари,то затова й чалгата вече не е музика,а бизнес,докато Десови сте много по-приятни за разговор и музикалния ви вкус не се простира само от Димитровград до Чипровци. Да разбира се. Музикалния ни вкус не обхваща само този жанр. Десовите слушаме истинска музика и признаваме успехите дори на тези, които не харесваме. След първата песен на Андреа още преди да влезне в Пайнер, беше участвала в лексикона на НФ и там под любима певица, беше посочила Деса. Деса също я е хвалила и защитавала преди години от обвиненията, че не може да пее. Беше казала, че се възхищава от работата на Андреа и Галош Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Беше любима на едно бивше гадже. А на теб коя ти е любима на Деска? От твоите ръце в нокаут е моето сърце. Ох много е трудно да определя само една.От новия Пайнерски период обожавам "В друг живот","Не го прави" и "И на всички като теб". Иначе "Две сърца" винаги ще ми е любима.Ако ти кажа каква истерия съм виждала по тази песен в Плаза Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 През 2015 като влизах бях на страната на Кама,но от толкова изкуствено величаене от фенчетата й много ми опротивя.В главата им са само пари,пари и пак пари,то затова й чалгата вече не е музика,а бизнес,докато Десови сте много по-приятни за разговор и музикалния ви вкус не се простира само от Димитровград до Чипровци. Това за парите и бизнеса Фокси го наложи на голяма част от форума точно в годините, в които на Камелия не й се получаваше да прави хитове. Неведнъж се е опитвал да налага тезата си как на запад било най-важно изпълнителят да печели пари и затова тя била най-добре наложилият се през годините Бг изпълнител в това отношение. Но винаги е пропускал факта, че на запад големите имена не печелят от участия в кръчми, а от огромни турнета, от продавани песни и албуми, а вече и от стрийминг. Жалкото е, че сумати други фенове на Камелия се повлякоха по това и до едно време то беше главното, с което я изтъкваха тук, и то след като някои от тях добре знаеха колко по-хубави са били времената от форума на Планета, в които изпълнителките се съревноваваха с актуалното си творчество, а не с участия в дискотеките. Добре, че се появи "Дразни ме". Относно Андреа- и аз имам добри впечатления от нея още преди тя въобще да стане голяма звезда и да има фенове. Ти може би не си бил във форума на Планета навремето, но тогава в сектантското свърталище Други изпълнители имахме онлайн списание за Деса, в което бяхме публикували едно интервю, което с мои познати бяхме взели от Андреа преди да бъде хитова изпълнителка. Много голямо впечатление ми направи колко е симпатична и земна, и с какво възхищение говори за Деси. Същата работа и с Румина, между другото, от която също бяхме взели интервю. Поздрав: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари