Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Помня, тогава ми направи няколко варианта и ми беше трудно да се спра на един. :whistling:

Радвам се, че помниш

Като го сложи веднага се сетих, че съм го правил :D

Как ще коментираш жалките опити на потребителя -А да ти се мазни като пуска теми за Ивана?

Какво мислиш за бащата на форума т.е ЛеЛятиан :whistling:

П.С. Яко гърмеше през 2009

Попитай и кой те предложи като най-добрия :3fdb8960598fa63e:

Омг

Ти ли си била?

Ах... тигрицее

Сподели в други сайтове

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Радвам се, че помниш

Като го сложи веднага се сетих, че съм го правил :D

Как ще коментираш жалките опити на потребителя -А да ти се мазни като пуска теми за Ивана?

Какво мислиш за бащата на форума т.е ЛеЛятиан :whistling:

Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. :3fdb8960598fa63e:

- Не смятам, че съм чак толкова важна персона, та да има нужда някой да ми се "мазни". След темата за албум на Глория, нормално беше да има и за Калудова с нейните десет хубави диска.

- Подозирам, че той по-скоро желае да бъде в ролята на майката, та затова не съм му особено изгодна... :whistling:

Сподели в други сайтове

Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда тогава никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. :3fdb8960598fa63e:

- Не смятам, че съм чак толкова важна персона, та да има нужда някой да ми се "мазни". След темата за албум на Глория, нормално беше да има и за Калудова с нейните десет хубави диска.

- Подозирам, че той по-скоро желае да бъде в ролята на майката, та затова не съм му особено изгодна... :whistling:

Аз говорех за сега, когато говорихме, не казвам за преди 5 години. Мислех че подписа е нов.

Сподели в други сайтове

Помня, макар да минаха повече от 5 години. Нямах нужда тогава никой да те "предлага", аз си стигнах до теб тогава самичка. :3fdb8960598fa63e:

Явно за солетата си важна и то много ;)

Колкото до скандалите.. не си губете времето в спорове, караници за чалгарки, висене в форума и т.н

Просто няма смисъл

Много ще се изкефя да затворят форума и да видим какво ще правят наркоманите ( пристрастените към форума ) след като го затворят

Ти пристрастена ли си към форума? Защо отделяш толкова време за безмислени неща?

Много скоро или след години всичко ще се изтрие и всичко ще е напразно..

Аз говорех за сега, когато говорихме, не казвам за преди 5 години. Мислех че подписа е нов.

:Vishenka_05:

П.С. Много секс има в тази песен:

Сподели в други сайтове

София

Май не съм засичал за София. Предполагам във Фейсбук страницата им пише за всички предстоящи участия. Ако разбереш нещо за София, пиши, и аз съм навит да ходя на Сопранките. :)

Сподели в други сайтове

Май не съм засичал за София. Предполагам във Фейсбук страницата им пише за всички предстоящи участия. Ако разбереш нещо за София, пиши, и аз съм навит да ходя на Сопранките. :)

Ще се поразровя,дано да е в момент като сега когато имам повече свободно време.Въпреки че и за Варна ме устройва,често ходя там.

Сподели в други сайтове

Явно за солетата си важна и то много ;)

Колкото до скандалите.. не си губете времето в спорове, караници за чалгарки, висене в форума и т.н

Просто няма смисъл

Много ще се изкефя да затворят форума и да видим какво ще правят наркоманите ( пристрастените към форума ) след като го затворят

Ти пристрастена ли си към форума? Защо отделяш толкова време за безмислени неща?

Много скоро или след години всичко ще се изтрие и всичко ще е напразно..

Мисля, че си нападателен към момчето без причина. Никога не ми е писал ЛС, примерно, нито е търсил нещо от мен.

А ти защо си тук тогава? Обичаме попфолка и обсъждаме...

Сподели в други сайтове

Мисля, че си нападателен към момчето без причина. Никога не ми е писал ЛС, примерно, нито е търсил нещо от мен.

А ти защо си тук тогава? Обичаме попфолка и обсъждаме...

Не съм казал, че ти е писал ЛС, а че прави теми за Ивана с цел да ти се мазни и това е очевидно, но явно още не си го разбрала

Радвам се, че не го отразяваш

В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета ( не влизам редовно )

Имам много по-важни неща в живота

П.С.

:happyppl:

Сподели в други сайтове

Не съм казал, че ти е писал ЛС, а че прави теми за Ивана с цел да ти се мазни и това е очевидно, но явно още не си го разбрала

Радвам се, че не го отразяваш

В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета

Тогава аз съм тук, за да бутам леля Калудова! :3fdb8960598fa63e:

Удовлетворява ли те този ми отговор? :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

В началото бях тук за да качвам и свалям песни, след време бяха скандалите, след това графиките и в момента просто съм тук да гледам сеир и понякога да поставя на мястото отворените чалгарчета ( не влизам редовно )

Имам много по-важни неща в живота

П.С.

:happyppl:

Ааа забрави още нещо... тук си за да си водиш секс разговорите в чата :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Леле, тази песен... Изключително любима! :Vishenka_05: Това е от онзи тип балади, които не блестят с особен текст, но в комбинация с музиката и изпълнението я правят по-специална.

Анелия в момента нищо не представлява в сравнение с Токичовия си период.

Сподели в други сайтове

Ааа забрави още нещо... тук си за да си водиш секс разговорите в чата :3fdb8960598fa63e:

Забравих :1000 (29):

Не за първи път ги водя, но тогава отново се възмутиха и ме нападнаха :D

Две, но казват всичко! :1000 (30):

Айтос уомън форевър!

Не мисля, че казват всичко..

Искам дълги постове, които дори няма да прочета :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Деската :3fdb8960598fa63e:

Всички,които не съм слушал и "Смени паролата си". Сега злобарчетата тук ще кажат,че се подмазвам на Десови,но просто си казвам истината.Останалото ми напомни да ти го напиша на ЛС след малко. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Всички,които не съм слушал и "Смени паролата си". Сега злобарчетата тук ще кажат,че се подмазвам на Десови,но просто си казвам истината.Останалото ми напомни да ти го напиша на ЛС след малко. :3fdb8960598fa63e:

Остави ги злобарите,освен да говорят глупости по чужд адрес друго не правят :3fdb8960598fa63e:

Поздрав с тази невероятна песен на Анелия :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Остави ги злобарите,освен да говорят глупости по чужд адрес друго не правят :3fdb8960598fa63e:

Поздрав с тази невероятна песен на Анелия :Vishenka_05:

Беше любима на едно бивше гадже. :gun_bandana: А на теб коя ти е любима на Деска?

От твоите ръце в нокаут е моето сърце. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

То пък някой ще се трогне какви змии бълват онези познати на всички ни дразнители. А и ние сме те набелязали за Десовата секта не от днес :р

image.png

Сподели в други сайтове

То пък някой ще се трогне какви змии бълват онези познати на всички ни дразнители. А и ние сме те набелязали за Десовата секта не от днес :р

През 2015 като влизах бях на страната на Кама,но от толкова изкуствено величаене от фенчетата й много ми опротивя.В главата им са само пари,пари и пак пари,то затова й чалгата вече не е музика,а бизнес,докато Десови сте много по-приятни за разговор и музикалния ви вкус не се простира само от Димитровград до Чипровци.

Сподели в други сайтове

През 2015 като влизах бях на страната на Кама,но от толкова изкуствено величаене от фенчетата й много ми опротивя.В главата им са само пари,пари и пак пари,то затова й чалгата вече не е музика,а бизнес,докато Десови сте много по-приятни за разговор и музикалния ви вкус не се простира само от Димитровград до Чипровци.

Да разбира се. Музикалния ни вкус не обхваща само този жанр. Десовите слушаме истинска музика и признаваме успехите дори на тези, които не харесваме. След първата песен на Андреа още преди да влезне в Пайнер, беше участвала в лексикона на НФ и там под любима певица, беше посочила Деса. Деса също я е хвалила и защитавала преди години от обвиненията, че не може да пее. Беше казала, че се възхищава от работата на Андреа и Галош

image.png

Сподели в други сайтове

Беше любима на едно бивше гадже. :gun_bandana: А на теб коя ти е любима на Деска?

От твоите ръце в нокаут е моето сърце. :3fdb8960598fa63e:

Ох много е трудно да определя само една.От новия Пайнерски период обожавам "В друг живот","Не го прави" и "И на всички като теб".

Иначе "Две сърца" винаги ще ми е любима.Ако ти кажа каква истерия съм виждала по тази песен в Плаза :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това за парите и бизнеса Фокси го наложи на голяма част от форума точно в годините, в които на Камелия не й се получаваше да прави хитове. Неведнъж се е опитвал да налага тезата си как на запад било най-важно изпълнителят да печели пари и затова тя била най-добре наложилият се през годините Бг изпълнител в това отношение. Но винаги е пропускал факта, че на запад големите имена не печелят от участия в кръчми, а от огромни турнета, от продавани песни и албуми, а вече и от стрийминг. Жалкото е, че сумати други фенове на Камелия се повлякоха по това и до едно време то беше главното, с което я изтъкваха тук, и то след като някои от тях добре знаеха колко по-хубави са били времената от форума на Планета, в които изпълнителките се съревноваваха с актуалното си творчество, а не с участия в дискотеките. Добре, че се появи "Дразни ме".

Относно Андреа- и аз имам добри впечатления от нея още преди тя въобще да стане голяма звезда и да има фенове. Ти може би не си бил във форума на Планета навремето, но тогава в сектантското свърталище Други изпълнители :D имахме онлайн списание за Деса, в което бяхме публикували едно интервю, което с мои познати бяхме взели от Андреа преди да бъде хитова изпълнителка. Много голямо впечатление ми направи колко е симпатична и земна, и с какво възхищение говори за Деси. Същата работа и с Румина, между другото, от която също бяхме взели интервю.

Поздрав: :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...