xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ох много е трудно да определя само една.От новия Пайнерски период обожавам "В друг живот","Не го прави" и "И на всички като теб". Иначе "Две сърца" винаги ще ми е любима.Ако ти кажа каква истерия съм виждала по тази песен в Плаза А на онази с наденичките разбивала ли си се? На мен повече ми хареса и от "В твоите очи". Да разбира се. Музикалния ни вкус не обхваща само този жанр. Десовите слушаме истинска музика и признаваме успехите дори на тези, които не харесваме. След първата песен на Андреа още преди да влезне в Пайнер, беше участвала в лексикона на НФ и там под любима певица, беше посочила Деса. Деса също я е хвалила и защитавала преди години от обвиненията, че не може да пее. Беше казала, че се възхищава от работата на Андреа и Галош Няма нищо възхително в работата на Галош.Горката,още се мъчи да постигне и 1% от успеха и идеите на Андра и Деса,но неуспешно.Иначе певица с глас на Деска или Преса + амбицията и идеите на Андреа отпреди години ще разтърси България. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ми като няма хитове Гаргата с кво да й хвалят.Уж с милиони.Дъното Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Това за парите и бизнеса Фокси го наложи на голяма част от форума точно в годините, в които на Камелия не й се получаваше да прави хитове. Неведнъж се е опитвал да налага тезата си как на запад било най-важно изпълнителят да печели пари и затова тя била най-добре наложилият се през годините Бг изпълнител в това отношение. Но винаги е пропускал факта, че на запад големите имена не печелят от участия в кръчми, а от огромни турнета, от продавани песни и албуми, а вече и от стрийминг. Жалкото е, че сумати други фенове на Камелия се повлякоха по това и до едно време то беше главното, с което я изтъкваха тук, и то след като някои от тях добре знаят колко по-хубави са били времената от форума на Планета, в които изпълнителките се съревноваваха с актуалното си творчество, а не с участия в дискотеките. Добре, че се появи "Дразни ме". Относно Андреа- и аз имам добри впечатления от нея още преди тя въобще да стане голяма звезда и да има фенове. Ти може би не си бил във форума на Планета навремето, но тогава в сектантското свърталище Други изпълнители имахме онлайн списание за Деса, в което бяхме публикували едно интервю, което с мои познати бяхме взели от Андреа преди да бъде хитова изпълнителка. Много голямо впечатление ми направи колко е симпатична и земна, и с какво възхищение говори за Деси. Същата работа и с Румина, между другото, от която също бяхме взели интервю. Поздрав: О,аз слушам чалга някъде от края на 2012.Спомням си как редувах "Хоп" с песни на Рамщайн и подобни. :1000 (29): Много ме е яд,че прослушах този стил музика чак когато Андреа започна да изпада от топа и нямам много големи аргументи когато стане спор около нея.Само си спомням,че през 2010 "С теб да бъдем пак" гърмеше отвсякъде.Андрю може да си е наложила имидж на тъпа,разголена кифла,но всъщност е истински човек на изкуството,който от малък се занимава с рисуване,балет и тн,но не е успяла да стане балерина заради плоскостъпие. Една от първите й песни,които чух. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 О,аз слушам чалга някъде от края на 2012.Спомням си как редувах "Хоп" с песни на Рамщайн и подобни. :1000 (29): Много ме е яд,че прослушах този стил музика чак когато Андреа започна да изпада от топа и нямам много големи аргументи когато стане спор около нея.Само си спомням,че през 2010 "С теб да бъдем пак" гърмеше отвсякъде.Андрю може да си е наложила имидж на тъпа,разголена кифла,но всъщност е истински човек на изкуството,който от малък се занимава с рисуване,балет и тн,но не е успяла да стане балерина заради плоскостъпие. Една от първите й песни,които чух. Ще трябва да си призная, че макар и в началото на кариерата й да й симпатизирах, точно в пика й, когато гърмеше отвсякъде, взе да ми идва малко повече разгоненото й присъствие. Точно тогава беше пика и на Златките и Николета и тя пълноценно се сливаше с тази доста скандална вълна. Взех да я харесвам отново може би от годината с "Докрай" или по-скоро от албума "Лоша", в който беше вложила нетипична за чалгата идея, също като в клипа. За жалост тя точно тогава започна и да запада, но аз отдавна съм установил, че някои изпълнители започват да ме кефят точно когато вече не са на върха и не са възвеличавани нон-стоп. Е, не е като някои проекти на Андреа да не са ме радвали и в този нейн период, като въпросната "С теб да бъдем пак", де... А и при нея винаги е било супер забележително това, че реално успя да направи някаква кариера и в чужбина. А Гримът на Деса точно наскоро го коментирахме колко съжаляваме, че не го реализира. Това е песен, която до голяма степен представя ДС в една от светлините, в които тя е себе си и затова е харесвана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ще трябва да си призная, че макар и в началото на кариерата й да й симпатизирах, точно в пика й, когато гърмеше отвсякъде, взе да ми идва малко повече разгоненото й присъствие. Точно тогава беше пика и на Златките и Николета и тя пълноценно се сливаше с тази доста скандална вълна. Взех да я харесвам отново може би от годината с "Докрай" или по-скоро от албума "Лоша", в който беше вложила нетипична за чалгата идея, също като в клипа. За жалост тя точно тогава започна и да запада, но аз отдавна съм установил, че някои изпълнители започват да ме кефят точно когато вече не са на върха и не са възвеличавани нон-стоп. Е, не е като някои проекти на Андреа да не са ме радвали и в този нейн период, като въпросната "С теб да бъдем пак", де... А и при нея винаги е било супер забележително това, че реално успя да направи някаква кариера и в чужбина. А Гримът на Деса точно наскоро го коментирахме колко съжаляваме, че не го реализира. Това е песен, която до голяма степен представя ДС в една от светлините, в които тя е себе си и затова е харесвана. Аз още си спомням как изглеждахме момчетата и момичетата с топираните коси през времето когато Андреа беше на върха.Беше някакъв потрес.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Това за парите и бизнеса Фокси го наложи на голяма част от форума точно в годините, в които на Камелия не й се получаваше да прави хитове. Неведнъж се е опитвал да налага тезата си как на запад било най-важно изпълнителят да печели пари и затова тя била най-добре наложилият се през годините Бг изпълнител в това отношение. Но винаги е пропускал факта, че на запад големите имена не печелят от участия в кръчми, а от огромни турнета, от продавани песни и албуми, а вече и от стрийминг. Жалкото е, че сумати други фенове на Камелия се повлякоха по това и до едно време то беше главното, с което я изтъкваха тук, и то след като някои от тях добре знаеха колко по-хубави са били времената от форума на Планета, в които изпълнителките се съревноваваха с актуалното си творчество, а не с участия в дискотеките. Нелепо изказване. Пожелавам ти да ходиш на работа за удоволствие, а заплатата да си разделяш с колегите, обсъждайки актуални проекти, от които никой не печели. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Аз още си спомням как изглеждахме момчетата и момичетата с топираните коси през времето когато Андреа беше на върха.Беше някакъв потрес.. Голяма пошлост беше тогава. Но ето, че тя и тогава е успявала да разнообразява визията си с проекти като "С теб да бъдем пак". Онзи клип дето беше като Отчаяни съпруги също идваше доста свеж, между другото. Нелепо изказване. Пожелавам ти да ходиш на работа за удоволствие, а заплатата да си разделяш с колегите, обсъждайки актуални проекти, от които никой не печели. От актуалните проекти се печели допълнителна популярност, която води до още повече интерес от дискотеките, съответно още повече пари. Най-добре е човек да си има и двете, както Десислава ги има от 2016 насам, а Камелия горе-долу го имаше през 2017. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Ивена и Славена промотират „Его" от Доминикана и Бали Екзотичните дестинации станаха снимачна площадка на талантливите изпълнителки. Там те избраха да заснемат части от видеото към дуетния си проект носещ провокативното заглавие „Его". Песента е дело на композитора Йорданчо Василковски – Оцко, а текста на Теньо Гогов. Видео реализацията бе поверена на Николай Скерлев. Премиерата на проекта „Его" може да гледате утрe в ефира на телевизия Hit Mix Channel и в канала на музикалната компания в най- голямата платформата за видео споделяне YouTube точно в 19:00. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Голяма пошлост беше тогава. Но ето, че тя и тогава е успявала да разнообразява визията си с проекти като "С теб да бъдем пак". Онзи клип дето беше като Отчаяни съпруги също идваше доста свеж, между другото. "Хайде опа" беше една от първите й песни,които чух.Поне една седмица си я тананиках. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 О,аз слушам чалга някъде от края на 2012.Спомням си как редувах "Хоп" с песни на Рамщайн и подобни. :1000 (29): Много ме е яд,че прослушах този стил музика чак когато Андреа започна да изпада от топа и нямам много големи аргументи когато стане спор около нея.Само си спомням,че през 2010 "С теб да бъдем пак" гърмеше отвсякъде.Андрю може да си е наложила имидж на тъпа,разголена кифла,но всъщност е истински човек на изкуството,който от малък се занимава с рисуване,балет и тн,но не е успяла да стане балерина заради плоскостъпие. Една от първите й песни,които чух. Плоско стъпало, главата голяма, шията къса.... Е кво правим? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Плоско стъпало, главата голяма, шията къса.... Е кво правим? ..но излъчваща повече секс от теб.Надали й се е налагало да кисне по приложения за таралянкане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 ..но излъчваща повече секс от теб.Надали й се е налагало да кисне по приложения за таралянкане. Той може да изглежда както си иска. Не съм забелязал да има мераци за публични изяви, че да го сравняваш с певачиците. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Той може да изглежда както си иска. Не съм забелязал да има мераци за публични изяви, че да го сравняваш с певачиците. Че тя и Андреа може да изглежда както си иска,него какво го засяга дали има малка или голяма глава,къса или дълга шия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Още с първата песен мачкаше като истинска Богиня! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Че тя и Андреа може да изглежда както си иска,него какво го засяга дали има малка или голяма глава,къса или дълга шия? Тя е публична личност, подлежи на обсъждане. Не би следвало да й пука, щом се е показала. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Тя е публична личност, подлежи на обсъждане. Не би следвало да й пука, щом се е показала. Дойката също се изявява като форумна звезда,така че и аз мога да го коментирам.Поне е пред него,а не както той обича зад гърба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Дойката също се изявява като форумна звезда,така че и аз мога да го коментирам.Поне е пред него,а не както той обича зад гърба. Не мисля, че съм си замълчал пред някого за каквото и да било. Не съм от тези, който пестят на хората. Кой каквото си надроби, това ще сърба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не мисля, че съм си замълчал пред някого за каквото и да било. Не съм от тези, който пестят на хората. Кой каквото си надроби, това ще сърба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Но пак и пак в лицето си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Но пак и пак в лицето си.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Не мисля, че съм си замълчал пред някого за каквото и да било. Не съм от тези, който пестят на хората. Кой каквото си надроби, това ще сърба. Така е, не си мълчиш, но нападките ти са на ниво селския хоремаг - обсъждаш предимно килограми, зъби, използваш добре заучени определения. И това не е някаква кой знае каква откровеност/ смелост. Просто разчиташ на близкото си приятелство в живота, знаем с кого. Ако друг потребител си позволяваше твоя спам и твоя просташки и тираджийски речник, да получаваше банове на кило! От всичките ти постове лъха на много евтиния и селяния! Не си от първа класа и не си опасна... Различна категория сме двете - аз и ти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 http://prikachi.com/images.php?images/313/9290313m.png Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 А на онази с наденичките разбивала ли си се? На мен повече ми хареса и от "В твоите очи". Няма нищо възхително в работата на Галош.Горката,още се мъчи да постигне и 1% от успеха и идеите на Андра и Деса,но неуспешно.Иначе певица с глас на Деска или Преса + амбицията и идеите на Андреа отпреди години ще разтърси България. Дай вота си в темата на Деса за топ 13 на песните и във втория пайнерски период Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари