xroflx9 Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Някой да пише в темата за Андра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Трудно е да си признаеш, че с теб го свързва само чувството му за вина!". Искам Ивана да размаже с нов много силен албум тази година! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Трудно е да си признаеш, че с теб го свързва само чувството му за вина!". Искам Ивана да размаже с нов много силен албум тази година! Супер яката песен, щеше да е една от емблемите на Ивана ако беше издадена в златната й ера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Супер яката песен, щеше да е една от емблемите на Ивана ако беше издадена в златната й ера. И ако се беше постарала малко от малко за видеото. Впрочем какво стана с видеото на "По всяко време"? Защо Ванчето се отказа от него? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Имаше една по-хубава песен със същия клип - Наздраве. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 И ако се беше постарала малко от малко за видеото. Впрочем какво стана с видеото на "По всяко време"? Защо Ванчето се отказа от него? За "По всяко време" не знам, но Магьосницата наистина заслужаваше по-добро видео. Точно за тази песен си спомням, че хората очакваха с нетърпение клипа и малко или много се разочароваха, че беше по-обикновен. Което не се случва често при следящите творчеството на Ивана- да чакат скъп клип от нея, тя попринцип не залага на това. И все пак е имала някои много хубави видео реализации във времето... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Клипът на "По всяко време" отпадна, не се е харесала. Кадри от него, с бялата рокля и изоставената сграда, включи в "Искам още". Това ми беше любимата песен в албума "Обяснения не давам". "Магьосница" беше масово харесвана, но аз така и не се припознах в текста. Жалко, че направи семпли и даже леко смешни клипове, то по-скоро си бяха тв версии. Опропасти си добрите авторски песни там с тези "видеа"... Но ми допада видеото на "Остави ме"! Хубав нейн клип е и "Освободете дансинга". "Седем дни" и "Аз съм с теб" са сладки. Има идея и в "Миг като вечност" и "Кръв ми капе". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Именно "Остави ме" е най-добрият цялостен проект от тази ера, за мен. Дори бих казал, че си беше хит, доста одобрена песен с приличен клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Именно "Остави ме" е най-добрият цялостен проект от тази ера, за мен. Дори бих казал, че си беше хит, доста одобрена песен с приличен клип. "Аз съм с теб"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Аз съм с теб"? "Аз съм с теб" не беше ли в "Блясък в очите"? Аз имам в предвид албумната ера "Обяснения не давам", а не ерата откакто не е на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Аз съм с теб" не беше ли в "Блясък в очите"? Аз имам в предвид албумната ера "Обяснения не давам", а не ерата откакто не е на върха. Така съм съгласна. Може би трите знакови проекта, откакто не е на върха са точно "Аз съм с теб", "Остави ме" и "Ало, мамо" - по един във всеки албум, който е издала от 2008 насам. Разбира се, можеше да добави и четвърти, но лелчинка не сметна за нужно да клипира "Не искам да знаеш", нали ни е умница... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Така е, не си мълчиш, но нападките ти са на ниво селския хоремаг - обсъждаш предимно килограми, зъби, използваш добре заучени определения. И това не е някаква кой знае каква откровеност/ смелост. Просто разчиташ на близкото си приятелство в живота, знаем с кого. Ако друг потребител си позволяваше твоя спам и твоя просташки и тираджийски речник, да получаваше банове на кило! От всичките ти постове лъха на много евтиния и селяния! Не си от първа класа и не си опасна... Различна категория сме двете - аз и ти! Стига вече с това приятелство, изтъркахте се. Почти всичките му банове са точно от мен и ти го виждаш много добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Джигито е заслужавал много повече банове от тези, които реално е получавал. Така или иначе, след 3 дни отново ще запее старата песен на нов глас, желаейки ми смърт... То говори достатъчно и за теб, де... Че имаш подобен приятел! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Така съм съгласна. Може би трите знакови проекта, откакто не е на върха са точно "Аз съм с теб", "Остави ме" и "Ало, мамо" - по един във всеки албум, който е издала от 2008 насам. Разбира се, можеше да добави и четвърти, но лелчинка не сметна за нужно да клипира "Не искам да знаеш", нали ни е умница... Абсолютно съгласен за трите знакови проекта! А "Не искам да знаеш" всъщност си стана доста популярна дори и без реализация. Доста хора знаят версията на Ивана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Абсолютно съгласен за трите знакови проекта! А "Не искам да знаеш" всъщност си стана доста популярна дори и без реализация. Доста хора знаят версията на Ивана. "Доста популярна" - да, но тази балада имаше капацитет за много сериозен баладичен хит, от ранга на "Последна чаша", "Уморени и студени", "Ах, тези пари"... Наша Ваня беше заета да снима "Ти си на-най", обаче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 "Доста популярна" - да, но тази балада имаше капацитет за много сериозен баладичен хит, от ранга на "Последна чаша", "Уморени и студени", "Ах, тези пари"... Наша Ваня беше заета да снима "Ти си на-най", обаче... Явно е преценила, че Най-най пасва Най-много на тенденциите... :1000 (29): Сега като се замисля, там клипът с цирка беше доста добър, странно че е заложила на такъв на песен, която не беше кой знае какъв фаворит на публиката, вместо на някоя друга... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Явно е преценила, че Най-най пасва Най-много на тенденциите... :1000 (29): Сега като се замисля, там клипът с цирка беше доста добър, странно че е заложила на такъв на песен, която не беше кой знае какъв фаворит на публиката, вместо на някоя друга... Преценила е тя... Хич не я бива в тия работи, едно си знае - едно си бае и не слуша никого. Наистина е красива в "Ти си най-най", сто процента си е мислила, че ще стане огромен хит. Тя и "Не ме боли" заеба в онзи албум, "Пиянство", "Опит за летене"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Да не гледаме към миналото, а към настоящето и бъдещето... Много се радвам, че това парче продължи да прави добри гледания дори и след като сумати време беше скрито! Успешно завръщане, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Да не гледаме към миналото, а към настоящето и бъдещето... Много се радвам, че това парче продължи да прави добри гледания дори и след като сумати време беше скрито! Успешно завръщане, браво! Искам май месец нова песен от лелчи, бърза, в клипа да е разголена на макс! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Искам май месец нова песен от лелчи, бърза, в клипа да е разголена на макс! Май ще си продължи с тежките песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Топ песен изкара Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Имаше една по-хубава песен със същия клип - Наздраве. Абсолютно съм съгласна.Най-любимата ми песен от "Обяснения не давам". Обожавам припева.Това беше разнообразен албум с толкова чисто нови песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Преси се разцепва под звуците на този тотален хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 По-добре Ивана да изкарва тежкарски песни със смисъл. Там е нейната сила все пак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Как така Галин се изпари от трендинг, а Анелия влезе след 1 седмица? Явно този път си е помислил, че без да плаща ще стои 2 седмици #1 без да мръдне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари