Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Андрва и Дара ще участват в новия епизод на Столичани в повече този петък! https://www.btv.bg/video/seriali/stolichani...-vidite-26.html Тази вечер се очаква да изтече по тракерите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Как така Галин се изпари от трендинг, а Анелия влезе след 1 седмица? Явно този път си е помислил, че без да плаща ще стои 2 седмици #1 без да мръдне. Трендингът в БГ вече е една необяснима пародия. Постоянно по първите места са някакви известни и безизвестни поп и рап изпълнители, които не се и доближават до интереса към чалгарите, но са над тях. И в самите чалга канали сякаш сами си избират кое да им е в Трендинг. Трябваше да си оставят само най-гледаното клипче на началната страница, какъв смисъл от класация след като ще изглежда толкова нагласена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Трендингът в БГ вече е една необяснима пародия. Постоянно по първите места са някакви известни и безизвестни поп и рап изпълнители, които не се и доближават до интереса към чалгарите, но са над тях. И в самите чалга канали сякаш сами си избират кое да им е в Трендинг. Трябваше да си оставят само най-гледаното клипче на началната страница, какъв смисъл от класация след като ще изглежда толкова нагласена? Клип качен в канал с малко абонати влиза по-лесно в набиращи популярност. Поп и рап песните винаги са в някви канали с 10-15К и заради това лесно влизат и дори достигат първо място. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Клип качен в канал с малко абонати влиза по-лесно в набиращи популярност. Поп и рап песните винаги са в някви канали с 10-15К и заради това лесно влизат и дори достигат първо място. Много нелогично като за класация, наречена Трендинг, в която би трябвало да отразяват какво е трендинг в момента... но щом са решили... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много нелогично като за класация, наречена Трендинг, в която би трябвало да отразяват какво е трендинг в момента... но щом са решили... Трендинг нищо не означава, не е от днеска алгоритъма им да работи по неясни за публиката начини. Междудругото виждал съм и мрънкания как от ютуб бутат определени клипове по собствена (съмнителна и неясна) преценка, така че не виждам защо има изненадани, че трендинг-а не отразява баш какво е популярно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Трендинг нищо не означава, не е от днеска алгоритъма им да работи по неясни за публиката начини. Междудругото виждал съм и мрънкания как от ютуб бутат определени клипове по собствена (съмнителна и неясна) преценка, така че не виждам защо има изненадани, че трендинг-а не отразява баш какво е популярно. За мен отдавна не е никаква изненада, че Трендингът не е обективна класация, но всеки път се появява някакъв нов странен фактор, който оборва предишния опит за логика, който съм си направил. Тук и преди сме го обсъждали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 За мен отдавна не е никаква изненада, че Трендингът не е обективна класация, но всеки път се появява някакъв нов странен фактор, който оборва предишния опит за логика, който съм си направил. Тук и преди сме го обсъждали. Има го и момента, че най-вероятно гугъл правят постоянни промени по алгоритъма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 По-добре Ивана да изкарва тежкарски песни със смисъл. Там е нейната сила все пак. Доказала е, че се справя достатъчно добре и в бързите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не съм казала че не се справя, но аз предпочитам от другия тип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Един от най-големите й хитове! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 До понеделник можете де гласувате за наградите на десетилетието! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Аз предпочитам по-лековатите песни на Ивана, по-естествена ми е в тях. Другите са ми някак престорени. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ден 21 - Неска пак няма Яница. Хувабо ще да го запомним това чакане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Имам чувството,че това е най-дългоочакваната премиера на песен. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ден 21 - Неска пак няма Яница. Хувабо ще да го запомним това чакане. Аз свикнах вече. Това е всеки път. Чакаме по 2 месеца... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Днес - 10 години от този прекрасен хит! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Имам чувството,че това е най-дългоочакваната премиера на песен. :1000 (29): Не, просто някои хора не се усещат в баналностите и лиготиите си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не, просто някои хора не се усещат в баналностите и лиготиите си... Не помнех как се флиртува забравих че съм красива Признай, че я надуваш до пазара! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не помнех как се флиртува забравих че съм красива Признай, че я надуваш до пазара! Слушала съм я два - три пъти, макс. Нещо не ми хареса Пепа този път. "Не се изтриваш" си я въртях, "Пада звезда" - също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Слушала съм я два - три пъти, макс. Нещо не ми хареса Пепа този път. "Не се изтриваш" си я въртях, "Пада звезда" - също. :gun_bandana: Кажи сега какво очакваш от леля за лятото - поредната вулгарна чекия или продължение на "Твое копие"? Много ми се иска да пусне тежка песен в най-големите жеги, защото никой не го прави и ще се забележи, предполагам помниш случая с "Нека пак да се излъжем" през август 2003 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 от кога е това ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 :gun_bandana: Кажи сега какво очакваш от леля за лятото - поредната вулгарна чекия или продължение на "Твое копие"? Много ми се иска да пусне тежка песен в най-големите жеги, защото никой не го прави и ще се забележи, предполагам помниш случая с "Нека пак да се излъжем" през август 2003 Ами какво да направя, Калине, много е тъпа тази песен "Обратно в играта'?! От леля Ваня - казах, искам бърза и купонджийска песен. Защо задължително трябва да е "вулгарна"? Мен ми харесват от бързите "Уникална", "Ало, девойките", "Грешна нощ", "Къв си ти, бе", "Време за мъже" и т.н. Ще ми се да се поразсъблече в клипа, знаем си я каква е мръсница, да покаже малко новата фигура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 от кога е това ? музика и аранжимент: Цветан Спасов текст: Росен Димитров Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 от кога е това ? Това е много старо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Ами какво да направя, Калине, много е тъпа тази песен "Обратно в играта'?! От леля Ваня - казах, искам бърза и купонджийска песен. Защо задължително трябва да е "вулгарна"? Мен ми харесват от бързите "Уникална", "Ало, девойките", "Грешна нощ", "Къв си ти, бе", "Време за мъже" и т.н. Ще ми се да се поразсъблече в клипа, знаем си я каква е мръсница, да покаже малко новата фигура. Защото при нея рядко бързите песни са без пошъл и мръснишки подтекст, а понякога и директно си ги пляска глупостите. Бях в шок като показа бедра в "Кралете" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари