Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Коментирай новата й. Видях, че преди няколко дни беше писал, че ти липсва О, Славка имаше няколко попадения едно време. Приятен глас, но липсва харизма сякаш. Това новото с Ивена ми звучи като хит на Оцко от периода "Като кученце" и "Една новина". Не знам дали ще тръгне сега, обаче. Малко им мина времето на тези негови бийтове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не се сещам за друга песен на Славена която да ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Нееее, Славче си имаше попаденийца тя: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Фрийк шоу или кастинг за певци? Общо взето положението е "Бог ли ме наказа..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Много я слушах като бях 7-ми клас - "Да, наливай им го бавно, да, за да им влиза хладно!" :1000 (29): и тази й е попаденийце: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не се сещам за друга песен на Славена която да ми харесва. Тая е най-добрата песен на Славена и за мен. Има и други доста готини - Жиголо, Сипвай бавно, Опасни играчки, Ще потретя, Колко лоша бях, На светло, Черен гарван..... Имаше и една "не пускай тази песен" но в момента не се сещам името. Готина беше. Тази с Ивена е добра. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Общо взето положението е "Бог ли ме наказа..." :1000 (10): :1000 (30): :1000 (29): Имаше и една "не пускай тази песен" но в момента не се сещам името. Готина беше. Тази с Ивена е добра. "Нашата песен" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Мигом си пуснете този ОКТАхит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
advanced Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Мигом си пуснете този ОКТАхит! Не знам само коя е оригинала. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Не знам само коя е оригинала. :roll1: И двете май са на Оци, така че няма оригинал и кавър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 На мен и тези двете ми харесваха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 :1000 (10): :1000 (30): :1000 (29): "Нашата песен" Точно тя е! Благодаря ти, че ме подсети. Много е добра! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Къде се загубиха направиха песни и дотам Сега предполагам че и с тая така ще стане Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Къде се загубиха направиха песни и дотам Сега предполагам че и с тая така ще стане Но иначе правят кастинг за нови звезди :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Този дъждовен, намръщен ден е само за тежки балади. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Преслава от снощи : https://www.facebook.com/rosendimitroff/vid...11506519485554/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 22 Author Report Share Публикувано Март 22 Преслава от снощи : https://www.facebook.com/rosendimitroff/vid...11506519485554/ Нищо впечатляващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ще благодаря на подлеца зад гърба ми... <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Ден помна ли вече, загубих им бройката - с тъга и сълза в окото констатирам, че и днеска май няма да има Яница. Почна ли да ни омръзва туй чакане, или почна да минава вече ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много яка песен на Марче и беше хит на времето жалко, че не я клипира за сметка на хиляда други неслушаеми бози Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Много яка песен на Марче и беше хит на времето жалко, че не я клипира за сметка на хиляда други неслушаеми бози Забелязвам, че харесваш периодите на певиците когато са на дъното. Точно през тея години Мара пускаше ужасно скучни и банални песни и беше в забвение. Някъде 2006-2009 беше тотал щета милата. Въпросната песен е мега тъпа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Забелязвам, че харесваш периодите на певиците когато са на дъното. Точно през тея години Мара пускаше ужасно скучни и банални песни и беше в забвение. Някъде 2006-2009 беше тотал щета милата. Въпросната песен е мега тъпа. :gun_bandana: знам, не твърдя противното. Тази е една от малкото песни, които харесвам в този период. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 :gun_bandana: знам, не твърдя противното. Тази е една от малкото песни, които харесвам в този период. Аа и други песни харесваш от този й период :1000 (29): Мара тука все едно е естрададжийка, мании много е смешна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Аа и други песни харесваш от този й период :1000 (29): Мара тука все едно е естрададжийка, мании много е смешна Е, имаше и хубави песни - Изпепелена, Не ме обичай, Ако бях заменима. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари