Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Да но ти разбра нещата по твоя си начин. Защо винаги се засягаш ако някой има мнение различно от твоето? Това не е захапване към теб. Трябва да уважаваме различното мнение и да умеем да приемаме критика.. така живота е много по-лесен. О, видяхме те как прие критиките на Сашо и Слави неотдавна... Та много убедително ти прозвуча този пост, няма що... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Края на лятото бяха 250 милиона. Сега са поне 300. Мачка си! Като общ брой гледания има ли друг бг изпълнител, който да е по-слушан в ю туб от нея? Азис прави доста рядко песни, затова не знам дали е с цифрите на Галя, въпреки "Мотел" и "Хабиби". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Като общ брой гледания има ли друг бг изпълнител, който да е по-слушан в ю туб от нея? Азис прави доста рядко песни, затова не знам дали е с цифрите на Галя, въпреки "Мотел" и "Хабиби". Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Като общ брой гледания има ли друг бг изпълнител, който да е по-слушан в ю туб от нея? Азис прави доста рядко песни, затова не знам дали е с цифрите на Галя, въпреки "Мотел" и "Хабиби". Пресито, of course Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 О, видяхме те как прие критиките на Сашо и Слави неотдавна... Та много убедително ти прозвуча този пост, няма що... Едно е критика за чалга теми, награди и подобие и съвсем друго е тяхната критика на лична основа, каквото аз към теб не съм отправяла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Да но ти разбра нещата по твоя си начин. Защо винаги се засягаш ако някой има мнение различно от твоето? Това не е захапване към теб. Трябва да уважаваме различното мнение и да умеем да приемаме критика.. така живота е много по-лесен. Ти сериозно ли? Пишеш на друг потребител, да и брои гласовете (видиш ли, тя лъже). Това ако не е заяждане, аз не знам. Потресен съм от отношението ти последните месеци, наистина не се търпи. А какво трябвя и не трябва, няма нужда да й разяснявяш, след като индиректно я хапеш, виждайки че други се заяждат с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Изправяме ли се на крака, когато чуем отнякъде хита на императрицата? Трябва да се отдаде почит на новият химн на Република Българи! Ти полудЕ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Като общ брой гледания има ли друг бг изпълнител, който да е по-слушан в ю туб от нея? Азис прави доста рядко песни, затова не знам дали е с цифрите на Галя, въпреки "Мотел" и "Хабиби". Само Азис може да й е конкуренция. И Криско и Гери-Никол, ако още известно време продължат да пускат тотални хитове. Азис само от Хабиби и Мотел заедно има 118 милиона. Той и на ретро хитовете прави доста, трябва да му се сметнат някой ден. Но действително може би не е колкото Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ти полудЕ! На теб не ти ли идва за застанеш в поза мирно за да отдадеш почит на новия химн на републиката "Като ти затворят кръчмите"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 По-малко от 100к до 36 милиона. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ти сериозно ли? Пишеш на друг потребител, да и брои гласовете (видиш ли, тя лъже). Това ако не е заяждане, аз не знам. Потресен съм от отношението ти последните месеци, наистина не се търпи. А какво трябвя и не трябва, няма нужда да й разяснявяш, след като индиректно я хапеш, виждайки че други се заяждат с нея. Кога съм казала че лъже? Ами за мен това не е заяждане, защото аз си знам с каква мисъл съм го написала. Предният път казах че не е толкова важно и едни такива награди не са фактор сравнено с други музикални и пак се прие като заяждане. Ами не е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ти сериозно ли? Пишеш на друг потребител, да и брои гласовете (видиш ли, тя лъже). Това ако не е заяждане, аз не знам. Потресен съм от отношението ти последните месеци, наистина не се търпи. А какво трябвя и не трябва, няма нужда да й разяснявяш, след като индиректно я хапеш, виждайки че други се заяждат с нея. Не, ти сериозно ли? Стела буквално каза същото, което и самата авторка казваше на всеослушание - който има съмнения с резултатите, може да си ги преброи. Но явно е хапане само когато не ви изнася. Аман. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Към момента Преслава е най-известната и влиятелна певица в попфолка. Никой не може да и вземе това. На нея не са и нужни постоянни реновации, защото е обична такава каквато е. Не случайно всички в индустрията и завиждат, купуват и дислайкове и прочие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 На теб не ти ли идва за застанеш в поза мирно за да отдадеш почит на новия химн на републиката "Като ти затворят кръчмите"? Посъбужда нещо в мен въпросния химн, ама чак пък поза "Мирно"? По-скоро поза "Върти-сучи", ако има и две големи уискита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Към момента Преслава е най-известната и влиятелна певица в попфолка. Никой не може да и вземе това. На нея не са и нужни постоянни реновации, защото е обична такава каквато е. Не случайно всички в индустрията и завиждат, купуват и дислайкове и прочие. Коментирай, че "Не се изтриваш" мина "Виновна", а съвсем скоро и "Бебето на мама " Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Към момента Преслава е най-известната и влиятелна певица в попфолка. Никой не може да и вземе това. На нея не са и нужни постоянни реновации, защото е обична такава каквато е. Не случайно всички в индустрията и завиждат, купуват и дислайкове и прочие. Бля-бля тва сме го слушали. Дай нещо ново в момента най-харесваната певица в галактиката е ИМПЕРАТРИЦАТА, КНЯГИНЯТА, ЕГИПТЯНКАТА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦАТА, ДУКЕСАТА, ФАРАОНКАТА - Я Н И Ц А! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Що ли си мисля, че новата на Мария е с купени гледания - 100к гледания с 3000 харесвания? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Бля-бля тва сме го слушали. Дай нещо ново в момента най-харесваната певица в галактиката е ИМПЕРАТРИЦАТА, КНЯГИНЯТА, ЕГИПТЯНКАТА, ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦАТА, ДУКЕСАТА, ФАРАОНКАТА - Я Н И Ц А! Смени графиките с такива на императрицата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Едно е критика за чалга теми, награди и подобие и съвсем друго е тяхната критика на лична основа, каквото аз към теб не съм отправяла. Все е критика! А и там не беше на лична основа, защото нямаше обиди, а изброени факти за спама и тенденциозното отношение! Ако Слави, например, беше написал на някого 'простачка"/ "ти си тъпа", щеше да си му дала бан на мига! Таз вечер това не се случи! И действително, полюциите ви с Яница са нетърпими! Казвам ти го директно и нямам нужда да цитирам някого с недомлъвки! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Смени графиките с такива на императрицата Какви графики? Ще сменя направо тапетите в нас със снимки на императрицата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Все е критика! А и там не беше на лична основа, защото нямаше обиди, а изброени факти за спама и тенденциозното отношение! Ако Слави, например, беше написал на някого 'простачка"/ "ти си тъпа", щеше да си му дала бан на мига! Таз вечер това не се случи! И действително, полюциите ви с Яница са нетърпими! Казвам ти го директно и нямам нужда да цитирам някого с недомлъвки! Ама аз не се засягам от това което ми казваш. Както и от това за Яница. Ти си казваш което не ти харесва - нормално е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Предложени за тапет на императрицата: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Какви графики? Ще сменя направо тапетите в нас със снимки на императрицата. Евала! Искам снимки после на този фон. И като си пуснеш хитовете да заставаш мирно пред фотоса и да покажеш уважение. И с ръка на сърцето! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Евала! Искам снимки после на този фон. И като си пуснеш хитовете да заставаш мирно пред фотоса и да покажеш уважение. И с ръка на сърцето! :1000 (19): Аз мисля да си поръчам тениска с Яни с червения шлифер от клипа, и после да се наконтя с прозрачния пак оттам отгоре. И тогава да се снимам на фототапета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Кога съм казала че лъже? Ами за мен това не е заяждане, защото аз си знам с каква мисъл съм го написала. Предният път казах че не е толкова важно и едни такива награди не са фактор сравнено с други музикални и пак се прие като заяждане. Ами не е. След като не са важни, какво караш хората да й броят гласовете? От девет кладенеца вода ще донесеш, ама няма да паднеш по гръб. Кажи си, че не ти е приятна и се заяждаш. Каква зодия си немога да разбера? Да не си близнаци? Не, ти сериозно ли? Стела буквално каза същото, което и самата авторка казваше на всеослушание - който има съмнения с резултатите, може да си ги преброи. Но явно е хапане само когато не ви изнася. Аман. Аман ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари