Western Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Аз мисля да си поръчам тениска с Яни с червения шлифер от клипа, и после да се наконтя с прозрачния пак оттам отгоре. И тогава да се снимам на фототапета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 След като не са важни, какво караш хората да й броят гласовете? От девет кладенеца вода ще донесеш, ама няма да паднеш по гръб. Кажи си, че не ти е приятна и се заяждаш. Каква зодия си немога да разбера? Да не си близнаци? Аман ! Не позна. Аман е когато натрисащата Ивана във всяка възможна тема, кога със повод и доста по-често без, недоволства как сме полютирали Яница в Скандалите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Каква зодия си немога да разбера? Да не си близнаци? Не. Козирог е. С Асцендент Риби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 След като не са важни, какво караш хората да й броят гласовете? От девет кладенеца вода ще донесеш, ама няма да паднеш по гръб. Кажи си, че не ти е приятна и се заяждаш. Каква зодия си немога да разбера? Да не си близнаци? Аман ! Самата Янева си каза който не е съгласен да преброи гласовете. Тогава не беше проблем. И да, не ми е най-приятния човек на света, признавам си. Много неща в нея не ми харесват, но това не значи че искам да напуска форума и не мога да водя дискусия с нея тук. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не позна. Аман е когато натрисащата Ивана във всяка възможна тема, кога със повод и доста по-често без, се оплава, че ние сме полютирали Яница в Скандалите. Нали не се интересуваш от мен? Играта на "безразличен съм" приключи ли? Много бързо се отказа! Ивана е легенда на жанра! Яна е просто един пъпчив гном, реплика на Мара, която успя да се намърда в нишата "фетиши", за да види кариера след 10 години неуспешни опити! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Към момента Преслава е най-известната и влиятелна певица в попфолка. Никой не може да и вземе това. На нея не са и нужни постоянни реновации, защото е обична такава каквато е. Не случайно всички в индустрията и завиждат, купуват и дислайкове и прочие. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Самата Янева си каза който не е съгласен да преброи гласовете. Тогава не беше проблем. И да, не ми е най-приятния човек на света, признавам си. Много неща в нея не ми харесват, но това не значи че искам да напуска форума и не мога да водя дискусия с нея тук. Ти не водиш дискусии. Твоите постове се състоят предимно от по изречение - две, кой кого мачкал, да възхваляваме някоя нова боза или да се съгласим с приятелчетата. Другите са някакви опити за недомлъвки по адрес на "не най-приятния човек на света"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не. Козирог е. С Асцендент Риби. Трудничко...... Самата Янева си каза който не е съгласен да преброи гласовете. Тогава не беше проблем. И да, не ми е най-приятния човек на света, признавам си. Много неща в нея не ми харесват, но това не значи че искам да напуска форума и не мога да водя дискусия с нея тук. Радвам се, че изплю камъчето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Преси и Яни - повелителките на Европа. Спор няма! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Трудничко...... Радвам се, че изплю камъчето. Да, всичко е точно. Имам право на мнение за това кой да харесвам и кой не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Да, всичко е точно. Имам право на мнение за това кой да харесвам и кой не. Но не и да не наказваш хора, които използват обидни думи по адрес на неприятната ти! Все пак, все още си глобален модератор, макар да твърдеше, че ще се отказваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Но не и да не наказваш хора, които използват обидни думи по адрес на неприятната ти! Все пак, все още си глобален модератор, макар да твърдеше, че ще се отказваш! Ми както ти твърдеше че напускаш, но се завърна, така и аз си промених мнението си. :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Ми както ти твърдеше че напускаш, но се завърна, така и аз си промених мнението си. :1000 (30): Моето завръщане вече го изкоментирахте! И правилата ли си променила? Не видях да си наказала двамата с обидите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Моето завръщане вече го изкоментирахте! И правилата ли си променила? Не видях да си наказала двамата с обидите? Наказа ме, имам проценти. За подигравки със здравословни проблеми банът е две седмици междудругото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Наказа ме, имам проценти. За подигравки със здравословни проблеми банът е две седмици междудругото. Написах му да не се мъчи с тревоги, за да не се задълбочи въпросния проблем. Никъде няма квалификации - ти си такъв/ онакъв! Голям зор да ме баннат! Я да натрапя малко Ивана, специално за моето копие Докето, което реши да вземе темата ми и идеите ми, за да дава за оценка песни, които публиката мноооого преди Рамания е оценила с отличен! Стелето, разбира се, я е качила във важни, а докато той си почива, тя я модерира и слага песни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да, всичко е точно. Имам право на мнение за това кой да харесвам и кой не. О, не. Да харесваш императрицата е задължително. Преси също, защото от 20 години е най-харесваната и обичана в света. За Ивана е пожелание, но е препоръчително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Написах му да не се мъчи с тревоги, за да не се задълбочи въпросния проблем. Никъде няма квалификации - ти такъв/ онакъв! Смисълът беше друг. Тия неща ги решава Стела. И аз ти написах "простачка" от загриженост да не станеш такава, иначе много те обичаммммммм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 О, не. Да харесваш императрицата е задължително. Преси също, защото от 20 години е най-харесваната и обичана в света. За Ивана е пожелание, но е препоръчително. Харесването на Ивана май е напът да стане диагноза. Опа, дали не влязох в графата 2 седмичен бан? Или трябва по-директно да квалифицирам кой - такъв и кой - онакъв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Смисълът беше друг. Тия неща ги решава Стела. И аз ти написах "простачка" от загриженост да не станеш такава, иначе много те обичаммммммм. Не, ти ме квалифицира като такава! Но не бих се учудила след 5 дена и да ме заобичаш! Очевидна фурнаджийска лопата си... Тази вечер съм яхнала метлата... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 О, не. Да харесваш императрицата е задължително. Преси също, защото от 20 години е най-харесваната и обичана в света. За Ивана е пожелание, но е препоръчително. Че аз харесвам Императрицата! И Преси харесвам. И Ивана същооооо :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Харесването на Ивана май е напът да стане диагноза. Опа, дали не влязох в графата 2 седмичен бан? Или трябва по-директно да квалифицирам кой - такъв и кой - онакъв? Не се бой. Ти си по клетвите и желанията да умрем в кофите... Не че получи бан за което... Имунизиран си, все пак модераторът търси с директен въпрос мнението ти за нея! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Очевидна фурнаджийска лопата си... А ето сега и квалификация от теб, която аз приемам за обидна, понеже това не отговаря на истината. Моля потребителката да бъде наказана! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Каква ми е лошичка и злобна, обичам като се прави на такава :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 А ето сега и квалификация от теб, която аз приемам за обидна, понеже това не отговаря на истината. Моля потребителката да бъде наказана! Каква ми е лошичка и злобна, обичам като се прави на такава :1000 (29): Като мен тази вечер. Тук ли се хилеше на Татяна за чаршафа? А дали само се прави на такава... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Специален поздрав за Стела Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари