Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Яни май флопна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Кали, коментирай, че ''Пия за теб'' има близо 3,2к милиона. Невероятна песен! Заслужава повече! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Дразнещо е, че Жалена винаги ще бъде по-долу от Преса. Ако ще и да се насере на сцената. Докато има хора като теб, които не оценяват човека и каквото и да направи го плюят ще е така. Нали искате различни песни ? Нали искате добри клипове ? Нали искате шоу ? Какво ви пречи Галена, не знам. Дразнещо е, защото Галена е по-добра от Преслава и един концерт не променя толкова много труд който полага Галена. Денисе Денисе Фурнаджийска лопата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Невероятна песен! Заслужава повече! Разбира се! Тогава Преси какво ли не измисли, само и само да направи дует с Паришче... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Защо песните на Елена, освен "Още" и "Пия за тебе" - не са качени? "Първата - последната" мачка с половин милион от фен канал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Разбира се! Тогава Преси какво ли не измисли, само и само да направи дует с Паришче... По-скоро само и само да се докопа до Драганински отново и да си спаси слабата година Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Фурнаджийска лопата Мале, каква е тая злоба бе ? Разбрахме че Галена беше по-слаба от Преслава ама тва не променя факта че по всички параграфи я размазва - има по-големи хитове, има по-добри клипове, има повече участия, има по-висок хонорар, по-интересна е на хората, по-голям професионалист е, по-сериозна е и си приема кариерата сериозно и т.н и т.н. Какво толкова хвърчиш в небесата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да се зачетат ли последните два гласа в темата? Моят глас ли визираш? Това, че не пиша активно във форума и влизам от време на време за да прочета някое друго инфо, означавали, че не мога да гласувам в темата за наградите? Или трябва да съм няква върла чалга фенка, киснеща 24/7 във форума за да отбележа фаворитите си за изминалото десетилетие? Решила съм да гласувам и съм го направила. Ако искаш ми зачитай гласа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Разбира се! Тогава Преси какво ли не измисли, само и само да направи дует с Паришче... Реално Паришче беше масова любимка тогава и плътно зад Преси по обич от публиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 По-скоро само и само да се докопа до Драганински отново и да си спаси слабата година Елена, при първото обаждане на Пресли, я моли да отложат, за да размисли Преслава, нали била рак, била много спонтанна и емоционална. Но Колева още на другия ден, пак звъни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Яни май флопна На мен много ми харесва песента и в клипа е жестока, но прилича ужасно много на ''Пионката'' и повечето песни на Ганев. Силата на Яница е Оцко и е време да го осъзнае. Невероятна песен! Заслужава повече! Така е! Помниш ли скандалното интервю за ''Фолкмаратон'' където говореха за създаването на този хит? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 По-скоро само и само да се докопа до Драганински отново и да си спаси слабата година Слаба година? "Дишай" си беше стабилен хит! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Така е! Помниш ли скандалното интервю за ''Фолкмаратон'' където говореха за създаването на този хит? Не се забравя! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Слаба година? "Дишай" си беше стабилен хит! Да, бе... Заради "Дишай", Пресинка е била на косъм да се отрови под душа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 На мен много ми харесва песента и в клипа е жестока, но прилича ужасно много на ''Пионката'' и повечето песни на Ганев. Силата на Яница е Оцко и е време да го осъзнае. Така е! Помниш ли скандалното интервю за ''Фолкмаратон'' където говореха за създаването на този хит? Да, с пращането на 2 различни демо-версии. Едната си мисли за 4 куплета, накрая без припев, другата се чуди къде ще ги набутат тия 4 куплета /2рата версия/. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Къде са сега тия дето гласуваха последни. Сигурно ей така са се сетили че за 5мин приключва гласуването за наградите в рама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да, бе... Заради "Дишай", Пресинка е била на косъм да се отрови под душа! Заради "Зле разпределени" нищо не си разбрала Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Не се забравя! Преслава тогава беше много естествена. Май я лашкаше Петко. И той го раздава малко мутра. Все към такива я влече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Елена, при първото обаждане на Пресли, я моли да отложат, за да размисли Преслава, нали била рак, била много спонтанна и емоционална. Но Колева още на другия ден, пак звъни... Това й единствения стратегически дует в кариерата - останалите или не са били огромни хитове, или са били с по-малки звезди от нея! Май към числото на стратегическите дуети можем да причислим и "Не ми пречи". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Заради "Зле разпределени" нищо не си разбрала Напротив! След като е чела съсипващи коментари за "Дишай" се нагълтва под душа... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Преслава тогава беше много естествена. Май я лашкаше Петко. И той го раздава малко мутра. Все към такива я влече. Не, с Петко беше 2007-2008. После много години до Бирмата нямаше постоянен мъж Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Напротив! След като е чела съсипващи коментари за "Дишай" се нагълтва под душа... Не е вярно, заради проваления клип на "Зле разпределени" беше. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Това й единствения стратегически дует в кариерата - останалите или не са били огромни хитове, или са били с по-малки звезди от нея! Май към числото на стратегическите дуети можем да причислим и "Не ми пречи". Не смятам, че Анелия е по-малка звезда от нея. Най-малкото е гърмяла из цяла България, когато Пресли е карала трабанта в Добрич. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Да, бе... Заради "Дишай", Пресинка е била на косъм да се отрови под душа! Това не беше ли за някакви награди. За мен това е долен слух и инсинуация. Преслава никога не ми е приличала на слаба жена - още помня как раздаваше целувки и се беше усмихнала с най-хубавата си усмивка, когато я освиркаха феновете на Галена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 И този глас на потребител с 2 коментара ли ще бъде зачетен? http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1865655 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари