SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За 2016 някак си признаха, че е извън ТОП 3, понякога могат и да са обективни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава защо не е била на "Планета Мура Мега"? - Единствената и неповторима... - ПРЕСЛАВААА - Вашата... - ПРЕСЛАВААА - Нашата... - ПРЕСЛАВААА - Глория, разбира се! "Няма да ти пиша" е от 2016. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава каза, че била болна за "Планета Мура мега". Но и да беше, нямаше да закрива! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Преслава защо не е била на "Планета Мура Мега"? - Единствената и неповторима... - ПРЕСЛАВААА - Вашата... - ПРЕСЛАВААА - Нашата... - ПРЕСЛАВААА - Глория, разбира се! "Няма да ти пиша" е от 2016. Странно, че след тази тотална излагация (не по вина на някоя от двете) не започна война Глория-Преслава, а си продължи войната Глория-Ивана, дори и когато скоро след това вече и двете гранддами не бяха на върха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Ами... Я дай да чуя нейния тотален хит за 2016, Калинчи? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Странно, че след тази тотална излагация (не по вина на някоя от двете) не започна война Глория-Преслава, а си продължи войната Глория-Ивана, дори и когато скоро след това вече и двете гранддами не бяха на върха. Разбира се! В битката на титаните не може да влезе посредствен комерс изпълнител с "клубна дискография"... Тоест, да разбирам, че броите това нещо "Няма да ти пиша" за мега хит, така ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Разбира се! В битката на титаните не може да влезе посредствен комерс изпълнител с "клубна дискография"... 2006 година нямаше "клубни дискографии", тогава Преслава пееше точно "тежки" песни, само че не толкова претенциозни, колкото Иванините. Реално единствената година, в която Преслава не е имала голям хит, е 2009, но пък тогава имаше "За да те забравя" и най-любимият ми албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Аз не твърдя че е мега хит, далеш беше от това, но се слушаше доста въпреки това. На мен например ми харесва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Аз не твърдя че е мега хит, далеш беше от това, но се слушаше доста въпреки това. На мен например ми харесва. То и на мен ми харесва "Започваме на чисто" на Анелия и Миро, например... Което далеч не означава, че песента е била нещо съществено. 2009 година кой е "мега хита" на Преслава, 2013 също? А ако някой си въобразява, че 'Уморих се" е "тежка" песен, то той определено не познава жанра. Нещо, което отдавна съзирам у боровинката на форума. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 То и на мен ми харесва 'Започваме на чисто" на Анелия и Миро, например... Което далеч не означава, че песента е била нещо съществено. 2009 година кой е "мега хита" на Преслава, 2013 също? А ако някой си въобразява, че 'Уморих се" е "тежка" песен, то той определено не познава жанра. Нещо, което отдавна съзирам у боровинката на форума. :1000 (29): "Уморих се" е една хубава балада, но не и тежка песен. Тежки песни в жанра имат две изпълнителки и това са Глория и Ивана. То по тази логика всяка балада ли ще и тежка песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 То и на мен ми харесва 'Започваме на чисто" на Анелия и Миро, например... Което далеч не означава, че песента е била нещо съществено. 2009 година кой е "мега хита" на Преслава, 2013 също? А ако някой си въобразява, че 'Уморих се" е "тежка" песен, то той определено не познава жанра. Нещо, което отдавна съзирам у боровинката на форума. :1000 (29): Казваш го все едно е нещо срамно и позорно. Аз си пиша за нещата, които харесвам и които са ми направили впечатление. Нямам претенции да го познавам, искам познанията ми да са в по-смислени сфери. Тежка е, на фона на "Няма да ти пиша" примерно. Подобни песни пееше и Джена, когато беше в най-големия си пик. Кавичките имат своето значение, не са сложени случайно. 2013 също не е от силните години на Преслава, но имаше успех с дуета с Анелия, а и "Режим неприлична" излезе тогава, макар и да разви потенциала си в 2014. А колко хита има Ивана това десетилетие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Еееее, призна и за любима Ванчина песен, което не е малко - "Късно е"! Добре, че съм аз във форума, та Сашо да каже добра дума за лелята на фолка! Рожден ден също честити! Тя Преслито има години и без тотални хитове, но да не навлизаме толкова надълбоко, че ще трябва да я отпишем и нея! Щото спокойно мога да реша да попитам кой е мега хитът на Преслава през 2016? Леля ти вече ми е по-симпатична, наистина след всичката паплач последните години в чалгата, едва сега мога да оценя певица, като Ивана, която въобще не е мой тип, но успехите й са факт . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 всяка година П. си има голям хит, леличка сигурно от ЕГН-то забравя: 2010 - Пия за тебе 2011 - Като за финал 2012 - Лудата дойде 2013 - Режим Неприлична 2014 - Моето слабо място 2015 - На тебе не отказвам 2016 - Няма да ти пиша 2017 - Не се изтриваш като към всяка година, освен може би 2013 и 2016, е имала минимум по една, а в повечето случай по три-четири допълнителни сезонни хита Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 всяка година П. си има голям хит, леличка сигурно от ЕГН-то забравя: 2010 - Пия за тебе 2011 - Като за финал 2012 - Лудата дойде 2013 - Режим Неприлична 2014 - Моето слабо място 2015 - На тебе не отказвам 2016 - Няма да ти пиша 2017 - Не се изтриваш като към всяка година, освен може би 2013 и 2016, е имала минимум по една, а в повечето случай по три-четири допълнителни сезонни хита Като каза "Пия за тебе",липсва ми Елена Паришева. И тя успя да се нареди напред и се приемаше доста добре по концерти. :girl_cry2: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 "Уморих се" е една хубава балада, но не и тежка песен. Тежки песни в жанра имат две изпълнителки и това са Глория и Ивана. То по тази логика всяка балада ли ще и тежка песен. Най-после твой пост, който напълно да се припокрива с моето мнение по дадена тема! Казваш го все едно е нещо срамно и позорно. Аз си пиша за нещата, които харесвам и които са ми направили впечатление. Нямам претенции да го познавам, искам познанията ми да са в по-смислени сфери. Тежка е, на фона на "Няма да ти пиша" примерно. Подобни песни пееше и Джена, когато беше в най-големия си пик. Кавичките имат своето значение, не са сложени случайно. 2013 също не е от силните години на Преслава, но имаше успех с дуета с Анелия, а и "Режим неприлична" излезе тогава, макар и да разви потенциала си в 2014. А колко хита има Ивана това десетилетие? Познанията в областта на попфолка не изключват такива и в други, по-смислени сфери на живота! На фона на това нищо и никакво "Няма да ти пиша", всяка песен ще е тежка. Целият последен албум на Ивана, например. А на този въпрос, колко хита била имала Ивана това десетилетие, хммм... Изключително интересен. Ако съдим по реакцията на публиката, на големия концерт през 2012 - "Златен" и "Ало, девойките" са хитове откъдето и да ги погледнеш. Същото важи и за "Остави ме". И към днешна дата да ги изпее Ивана, реакция ще има. Кой ще реагира на "Мръсно и полека" и "Няма да ти пиша", обаче? "Аз съм с теб" и "Ало, мамо" също са песни на последното десетилетие. Преслава когато извади музика с такива текстове и цялостни послания, ела ми се обади! Знаем, че няма да стане никога! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Не знам какви е тази нагласа всичко що е на тема, различна от любов и ч*кане, да го издигаме на пиедестал Специално при Ивана всички тия "различни" песни винаги са правени от поза и с претенциозни нагласи, то си е очевидно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Калинчо, стига изброява някакви сезонни хитчета по дискотечките! Да ги чуем към днешна дата на голяма сцена, да преценим колко голям хит е "Режим неприлична" или пък "Пия за тебе"... То там добре, че беше Елена Паришева, де... Всички знаем от нейното интервю за "Нов фолк", че Пресито хитро и мазно е звъннала да я моли за дует и песен от Драганински. И точно ти за пози не ми говори. Всички знаем, че по-голяма поза от "добротата" и "скромността" на Преслава няма. Всичко, което демонстрира в риалитита, по интервюта и т.н. Виждали сме я да циври за награди, знаем и кой омаскари последните анкети в сайта на Планета. Докато ти не можеш да знаеш какво е усещала Ивана като е пяла "Отче мой" или "От извора", където пък си е точно себе си и пее за собственото си семейство. Преса къде ли не обяснява, че наследила от майка си гласа - една песен за нея не е направи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Имах предвид това десетилетие, т.е. 2010-2018. 2008 още имаше хитове. Извъртя както ти е удобно. "Златен" ми е много любима и забавна песен, но ми се струва, че мериш с двоен аршин - това били хитове, ама "Няма да ти пиша" - не?! Преслава може да изкара такива песни като "Аз съм с теб", когато спре да я мързи и не си дава зор само за "хит", което наистина изглежда сякаш няма да се случи никога при това състояние на жанра, но пък не е като да няма потенциал. И да пее може, и да мисли може, тук я изкарвате по-лигава от Теди Александрова и по-бездарна от Ани Хоанг... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Калинчо, стига изброява някакви сезонни хитчета по дискотечките! Да ги чуем към днешна дата на голяма сцена, да преценим колко голям хит е "Режим неприлична" или пък "Пия за тебе"... То там добре, че беше Елена Паришева, де... Всички знаем от нейното интервю за "Нов фолк", че Пресито хитро и мазно е звъннала да я моли за дует и песен от Драганински. Не ми се спори с теб. Факт е, че към онези години е имало още по-голяма истерия отколкото към изброените песни на Преслава, към песни като "Йо-Йо", "Тупалка", "Палатка", "Употребена" и т.н., но към днешна дата всичко е забравено и в коша. Видяхме Илиян като си пя на един скорошен концерт някоя от тези песни, че никой не реагира. Даже песните на Преслава са може би най-съхранените във времето от всичкия комерс, пуснат в последните 10 години. Преса къде ли не обяснява, че наследила от майка си гласа - една песен за нея не е направи! А необходимо ли е да го прави, ако не го чувства, или ако жената не желае публичност? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 2010 - 2018 не е десетилетие, драга! 'Аз съм с теб" е песен на новото десетилетие, тъй като излезе точно преди няма и десет години. И не - Преслава НИКОГА не може да поднесе нещо подобно на хората. Няма нито усета за подобни текстове, нито куража да излезе така! А да направи такъв клип, с толкова много съдби, човешки вътре... Тя освен да се хили и чекне, да я натискат по кенефи, друго не може във видеата си! Посредствен изпълнител! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 всяка година П. си има голям хит, леличка сигурно от ЕГН-то забравя: 2010 - Пия за тебе 2011 - Като за финал 2012 - Лудата дойде 2013 - Режим Неприлична 2014 - Моето слабо място 2015 - На тебе не отказвам 2016 - Няма да ти пиша 2017 - Не се изтриваш като към всяка година, освен може би 2013 и 2016, е имала минимум по една, а в повечето случай по три-четири допълнителни сезонни хита Пия за теб, беше хит, но не беше сред топа. Като за финал - пак не влизаше в топ 5 - Анелия, Андреа, Емануела, Азис Джена мачкаха с брутални хитове. 2012 - да приемем, че влиза в топ 5 2013 - Там дори и в топ 10 не влиза 2014 - там е в топ 5 2015 - На фона на Галена, Анелия, Алисия, Теда, Галин, Фики, Азис , там не знам дали и в топ 10 влиза 2016 - доста слаба година , Янева, Галена, Фики, Галин, Деса, Емануела са я мачкали. 2017 - пак ми е слаба, но да речем че закърпи положението . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 2010 - 2018 не е десетилетие, драга! 'Аз съм с теб" е песен на новото десетилетие, тъй като излезе точно преди няма и десет години. И не - Преслава НИКОГА не може да поднесе нещо подобно на хората. Няма нито усета за подобни текстове, нито куража да излезе така! А да направи такъв клип, с толкова много съдби, човешки вътре... Тя освен да се хили и чекне, да я натискат по кенефи, друго не може във видеата си! Посредствен изпълнител! Не знам защо слагаш такива шаблони на всеки. Това, че Ивана е направила нещо, не означава че автоматично трябва и друг да го прави. Още по-малко, да му се лепват етикети, че е посредствен, само защото не лицемерничи излишно, айде няма нужда .. че както сме много морални, така пъшкаме в клипове и си повдигаме циците, мерси от такова "качество". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Най-после твой пост, който напълно да се припокрива с моето мнение по дадена тема! Познанията в областта на попфолка не изключват такива и в други, по-смислени сфери на живота! На фона на това нищо и никакво "Няма да ти пиша", всяка песен ще е тежка. Целият последен албум на Ивана, например. А на този въпрос, колко хита била имала Ивана това десетилетие, хммм... Изключително интересен. Ако съдим по реакцията на публиката, на големия концерт през 2012 - "Златен" и "Ало, девойките" са хитове откъдето и да ги погледнеш. Същото важи и за "Остави ме". И към днешна дата да ги изпее Ивана, реакция ще има. Кой ще реагира на "Мръсно и полека" и "Няма да ти пиша", обаче? "Аз съм с теб" и "Ало, мамо" също са песни на последното десетилетие. Преслава когато извади музика с такива текстове и цялостни послания, ела ми се обади! Знаем, че няма да стане никога! "Аз съм с теб" е уникална песен! Адски ми е любима. Наистина жалко, че в днешно време такива песни не се правят. Жалки са тези опити за хит с трайност 2-3 месеца, вместо песни, които ще карат хората да настръхнат и след 10 години. Наистина такива имат само Глория и Ивана. Песни за почти всеки повод както се казва. Да, Преслава пее страхотно, но няма смелост да рискува с такава песен, защото е обсебена от слава и хитове. А Глория и Ивана не мисля, че някога са жадували за челното място с такава сила чак. Не и било на живот и смърт за тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 2010 - 2018 не е десетилетие, драга! 'Аз съм с теб" е песен на новото десетилетие, тъй като излезе точно преди няма и десет години. И не - Преслава НИКОГА не може да поднесе нещо подобно на хората. Няма нито усета за подобни текстове, нито куража да излезе така! А да направи такъв клип, с толкова много съдби, човешки вътре... Тя освен да се хили и чекне, да я натискат по кенефи, друго не може във видеата си! Посредствен изпълнител! Т О В А десетилетие написах, драга! Не последните десет години! Десетилетие като 80-те, 90-те, 2000-2009, 2010-2019! Ивана няма никакви клипове с нагъзване, било то и да не е тя, айде моля ти се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 2010 - 2018 не е десетилетие, драга! 'Аз съм с теб" е песен на новото десетилетие, тъй като излезе точно преди няма и десет години. И не - Преслава НИКОГА не може да поднесе нещо подобно на хората. Няма нито усета за подобни текстове, нито куража да излезе така! А да направи такъв клип, с толкова много съдби, човешки вътре... Тя освен да се хили и чекне, да я натискат по кенефи, друго не може във видеата си! Посредствен изпълнител! А не, може и да надига чаши с вино и да пуши Мерилин. Не в 1 клип сме я виждали . Класна дама, кво си говориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари