Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Десислава трябва да се чувства доста обидена от това изказване, ако е достоверно. "Подвита опашка", не успяла да се реализира..... как ще говориш така за настоящ служител.... :1000 (24): Нищо невярно не казва пенсионера, и впрочем, тя служител ли е още? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Митака се подлъга от преговорите с Деса през 2014 година, че с Кама и Глория ще е същото. Той въобще не вярваше, че Камелия ще си изчака края на договора и няма да работи за него. Може би към днешна дата да съжалява, че прекали тогава, но ербап мъж не се оплаква. Егото му е много важно, защото само то му остана. След това интервю на Кама и се оформя ореолче около образа. Колкото и да им е неприятно на едни хора. Приятно, неприятно, това е. Той и сега не мисли какво говори, като го гледам. Първо се излага понеже до вчера хвърляше камъни по Кама, а сега я похвали. И второ пуска заядливи намеци към работещи във фирмата изпълнители. Какво, той иска да каже, че ако Глория и Ивана го слушат за песните си, ще имат повече успех ли? Той си мисли, че неговият вкус е несравним Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 А, тук не съм съгласен с теб. Това, че през 2004 Ема има руси букли до периода на "Свързано е с теб", какво общо има с Десислава... щото и тя имала такива тогава, видиш ли. Емилия мина през доста метаморфози. Беше доста плаха, свита, но на Тракия фолк 2003 вече беше една страхотна дама, която не приличаше на никого, камо ли на Деса, а на себе си. Пусни си ги на Тракия фолк в Пловдив и виж, и ми кажи кое е общото. Деса винаги е била късокрака, цицореста, инфантилно подскачаща на сцената. Ема е по-нежна, меланхолична. Просто блендите им, когато пеят по-чувствени балади, са сходни. Оттам нататък Деса може повече да импровизира със стиловете, но аз харесвам повече как Емилия атакува тоновете. Никога няма да забравя турнето през 2007 - Емилия ги размаза с нейното представяне, пеене и микс. И онези огромни надписи на "Не виждам", визията й с тоалетите от Виргиния. Има и много красиви усмивка. Ако ще коментираме албумите - "Нежни устни" и "Ангел в нощта" са брутални, брутални албуми. Песни като "Изгубена любов", "Коварство и печал", "Любов в полунощ", "Мечтата ми вземи", "Не оставяй сълзи" плюс заглавните са уникални. Следващи албуми също. Разбира се, Деса беше феномен, особено в периода на "Мистерия" - обожавам албумите "Завинаги", "Мистерия", коментирахме ги скоро. Доколкото са ми казвали, Гергана е гласена от Димитров като визуално копие на Деса след напускането й в същата година, но не се получи точно така. Не бъди така остра към Емица. А защо не е плюта, че почти всичките хитове, които е направила, са гръцки или сръбски кавъри? Двоен аршин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 А защо не е плюта, че почти всичките хитове, които е направила, са гръцки или сръбски кавъри? Двоен аршин? Има и гръцки, но доста от големите й хитове, последните години са от Пашев, Оцко, Ави Бенеди. Не мисля, че е прекалявала с кавърите. Смелите и Да бях от гадните от големите хитове са й кавъри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Има и гръцки, но доста от големите й хитове, последните години са от Пашев, Оцко, Ави Бенеди. Не мисля, че е прекалявала с кавърите. Смелите и Да бях от гадните от големите хитове са й кавъри. В отговор си поствам мнението за последната песен на Емата и тук: Емилия е една от най-величаните певици във форума, без да го е заслужавала в голям процент от случаите! Представям си на какво щяха да бъдат направени Преслава/ Галена/ Камелия/ Ивана/ Десислава, ако някоя от тях беше записала и видеореализирала целия микс на Наско Ментата, примерно. Колкото до новата песен - чували сме тези фрази от текста по сто пъти - "ножа в гърба", "ставам, продължавам", "от грешки уча се", "по-силна ставам"... До болка дъвкано, скучно и еднообразно. Слаб аранжимент, като видео - нищо особено, да не говорим, че пак е кавър. Доста гръцки песнички е направила в годините, при това - станали нейни визитни картички. Но никой няма да я анатемоса за това, защото е Емилия и никога не се е бъркала в работите и сметките на любимките ви. А още първата масово известна нейна песен е "Нежни устни" (взета от Наташа Джорджевич, ако не се лъжа), после "Не виждам", "Само с теб", "История", "Ти си луд", "Смелите си имат всичко", "Просто те убивам", "Да бях от гадните", "Без въпроси", "Как да изтрезнея", "Грешница", "Втори дубъл", "По твоите следи", "Искаш ли", "Ще рискувам", "Дори и да боли", "Преди да ме убиеш", "Птица бяла", "Осмелявам се" са все кавъри. При това само за тях съм сигурна, сигурно има и още! Да, приятен глас, но чак пък такова захласване по нея... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 В отговор си поствам мнението за последната песен на Емата и тук: Емилия е една от най-величаните певици във форума, без да го е заслужавала в голям процент от случаите! Представям си на какво щяха да бъдат направени Преслава/ Галена/ Камелия/ Ивана/ Десислава, ако някоя от тях беше записала и видеореализирала целия микс на Наско Ментата, примерно. Колкото до новата песен - чували сме тези фрази от текста по сто пъти - "ножа в гърба", "ставам, продължавам", "от грешки уча се", "по-силна ставам"... До болка дъвкано, скучно и еднообразно. Слаб аранжимент, като видео - нищо особено, да не говорим, че пак е кавър. Доста гръцки песнички е направила в годините, при това - станали нейни визитни картички. Но никой няма да я анатемоса за това, защото е Емилия и никога не се е бъркала в работите и сметките на любимките ви. А още първата масово известна нейна песен е "Нежни устни" (взета от Наташа Джорджевич, ако не се лъжа), после "Не виждам", "Само с теб", "История", "Ти си луд", "Смелите си имат всичко", "Просто те убивам", "Да бях от гадните", "Без въпроси", "Как да изтрезнея", "Грешница", "Втори дубъл", "По твоите следи", "Искаш ли", "Ще рискувам", "Дори и да боли", "Преди да ме убиеш", "Птица бяла", "Осмелявам се" са все кавъри. При това само за тях съм сигурна, сигурно има и още! Да, приятен глас, но чак пък такова захласване по нея... Ако не си забелязала до сега, в този форум винаги лидерките са мачкани и подценявани, а невзрачните са обожествявани Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 В отговор си поствам мнението за последната песен на Емата и тук: Емилия е една от най-величаните певици във форума, без да го е заслужавала в голям процент от случаите! Представям си на какво щяха да бъдат направени Преслава/ Галена/ Камелия/ Ивана/ Десислава, ако някоя от тях беше записала и видеореализирала целия микс на Наско Ментата, примерно. Колкото до новата песен - чували сме тези фрази от текста по сто пъти - "ножа в гърба", "ставам, продължавам", "от грешки уча се", "по-силна ставам"... До болка дъвкано, скучно и еднообразно. Слаб аранжимент, като видео - нищо особено, да не говорим, че пак е кавър. Доста гръцки песнички е направила в годините, при това - станали нейни визитни картички. Но никой няма да я анатемоса за това, защото е Емилия и никога не се е бъркала в работите и сметките на любимките ви. А още първата масово известна нейна песен е "Нежни устни" (взета от Наташа Джорджевич, ако не се лъжа), после "Не виждам", "Само с теб", "История", "Ти си луд", "Смелите си имат всичко", "Просто те убивам", "Да бях от гадните", "Без въпроси", "Как да изтрезнея", "Грешница", "Втори дубъл", "По твоите следи", "Искаш ли", "Ще рискувам", "Дори и да боли", "Преди да ме убиеш", "Птица бяла", "Осмелявам се" са все кавъри. При това само за тях съм сигурна, сигурно има и още! Да, приятен глас, но чак пък такова захласване по нея... Мхм, фен на леля Ваня Кавъра, дето няма една известна песен, която не е такъв да не се обажда! Иначе да си забелязала, че микса на Емица е в канала на Ментата? И после най-нахално говориш за двоен аршин, срам нещо не те ли фана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Мхм, фен на леля Ваня Кавъра, дето няма една известна песен, която не е такъв да не се обажда! Иначе да си забелязала, че микса на Емица е в канала на Ментата? И после най-нахално говориш за двоен аршин, срам нещо не те ли фана? Ами двоен е аршинът - никой не е зачеквал Емилия за безбройните кавъри, пък Ивана и Стораро са съсипвани на тази тема. И ако не си забелязал, няма кой тук да ми каже дали да се обаждам , как и къде! И ти няма да си, така че, успокой малко топката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Безбройни кавъри? Емилия едва в последните години често започна да си презаписва гръцки песни. Тя беше може би единствената певица в Пайнер, която не се поддаде на кавър вълната 2003-2008 - тогава кавърите ѝ се брояха на пръстите на едната ми ръка. Че и преди това в ерата на масовото КРАДЕНЕ на песни от всички съседки, при нея пак не бяха кой знае колко на фона на останалите. Това са някакви манипулации. По мои сметки има не повече от 30 кавъра на фона на едно 120-130 песни сигурно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 В отговор си поствам мнението за последната песен на Емата и тук: Емилия е една от най-величаните певици във форума, без да го е заслужавала в голям процент от случаите! Представям си на какво щяха да бъдат направени Преслава/ Галена/ Камелия/ Ивана/ Десислава, ако някоя от тях беше записала и видеореализирала целия микс на Наско Ментата, примерно. Колкото до новата песен - чували сме тези фрази от текста по сто пъти - "ножа в гърба", "ставам, продължавам", "от грешки уча се", "по-силна ставам"... До болка дъвкано, скучно и еднообразно. Слаб аранжимент, като видео - нищо особено, да не говорим, че пак е кавър. Доста гръцки песнички е направила в годините, при това - станали нейни визитни картички. Но никой няма да я анатемоса за това, защото е Емилия и никога не се е бъркала в работите и сметките на любимките ви. А още първата масово известна нейна песен е "Нежни устни" (взета от Наташа Джорджевич, ако не се лъжа), после "Не виждам", "Само с теб", "История", "Ти си луд", "Смелите си имат всичко", "Просто те убивам", "Да бях от гадните", "Без въпроси", "Как да изтрезнея", "Грешница", "Втори дубъл", "По твоите следи", "Искаш ли", "Ще рискувам", "Дори и да боли", "Преди да ме убиеш", "Птица бяла", "Осмелявам се" са все кавъри. При това само за тях съм сигурна, сигурно има и още! Да, приятен глас, но чак пък такова захласване по нея... Еми всичко останало й е авторско - Мечтата ми вземи, Весело момиче, Безумна любов, Легенда за любовта, почти целия албум Ангел в ноща сега гледам, че е авторски, след това е имала отново изцяло авторски албум от Токича. Хайде на купона- също е авторска. 2007 има 2 хита от Драганински - авторски отново. 2008 е аут заради бременноста, там пуска кавъри , съгласен съм. В следващите години пуска предимно кавъри. 2012 в албума й има повече авторски песни - всичките й хитове от албума са авторски - 2 хита от Оцко, Ще чакам да ми звъннеш. 2013 отново вади само Оцко - демек авторски. 2014 - Дуета й с Ави е авторски, Да бях от гадните - кавър. 2015 - Песни от Оцко, дует с Борис Дали - авторски. Дуета със Стораро не знам, кавър ли е. 2016 пуска само от Пашев- авторски. 2017 - нещата са 50 на 50. До сега и гледах песните по години от албумите в нета. Кавърите със сигурност не преобладават, пред авторските й хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 На Емилия ѝ стои невероятно гръцката музика на гласа, неслучайно тя кавъри на сръбски песни почти няма. Има си афинитет жената, но това не променя факта, че никога не е градила кариера с кавъри, както други изпълнители. Да, залагала е през годините на такива. Особено това десетилетие топ 3 на хитовете ѝ са кавъри, но дори и така, не може да се говори за нещо фарапантно. А Емилия пък е изпълнителка, която хитове има бол. Сигурен съм, че ако тръгнем да броим, авторските са повече от кавърите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 До бях от гадните и Смелите си имат всичко са шедьоври. Оригиналите пасти да ядат пред версиите на Емилия. Особено До бях от гадните е една от най-великите й песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Колко е "авторски" албумът от Токича е тема на друга дискусия... :1000 (29): Първо - записаният микс на Наско Ментата бил в неговия канал. Тоест - видите ли, тя има неговото съгласие и одобрение? Ок, Преслава също беше непрекъснато защитавана и хвалена от Милко Калайджиев за нейната записана версия на "За да те забравя". Това обаче не попречи на всички да я оплюят (при това не само форумци, а и колеги). Сега, за записчето на бившата Динева, никой не обелва и дума. Да не говорим, че тя си изпълнява микса на плейбек по участия. Тоест, тя продължава с тази "порочна" практика, за която говореше Камелия да се пеят песни на колеги, при това на запис. Но Камелия не коментира Емилия, важното беше да се осветлят на Преса номерата, защото беше номер 1 тогава... Второ - аз не съм казала, че "цялата" кариера на Емилия е изградена на кавъри, а че огромна част от хитовете, които е имала в годината, са такива. Не знам защо се дават примери с Оцко и нейните "авторски" песни от него - чухме колко "авторска" е "Ти си ми", че и "Кукла"... Изброила съм достатъчно заглавия на кавърдисани хитове, за които никой нищо не е казвал. И аз знам защо това не се коментира - казано е. Просто Ема никога не е била някаква кой знае каква конкуренция за топ 3 лидерки на съответната година. Трето - винаги се изтъква коя взела наградата на еди кой си, или пък как може албум (на Андра) или песен ("Режим неприлична"), появили се в края на годината, да стават лидери за съответната цяла година. Коментирано ли е, че баладата с Борис Дали излезе също в самия край (12.12) на 2015- а година, а някак спечели приза за балада на годината, при положение, че всички знаем кой заслужаваше наградата (той я и получи от Сигнал, където се гласува сравнително реално). Много певици са били смазвани за неподходящи тоалети, несъобразени с фигурата им, или самото събитие (Десислава, Преслава на турне 2008, Камелия, Глория и т.н.), а това... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Доста сме критикували Емилия за микса на Ментата тук в темата, а и извън нея има доста такива коментари. За тоалетите също е понасяла доста критики и не мисля,че някой я е сочил за изпълнител с добър моден усет или добър екип за визията. Доста нейни визии през годините са взаимствани от Джей Ло, която е много огнена и дива на сцената, а Емилия е по-меланхолична и не й отиват доста от визиите по тази причина. Ясно е, че й е любимка, но поне да разнообразяваше и да се вдъхновява от различни звезди, а не само от Дженката, която е толкова далеч от нея като поведение. За останалото си си отговорила сама. Не е само при Емилия, а при всеки изпълнител, който не е конкурент за първото място в жанра , хората не се вглеждат в детайлите и прощават такива неща. Така например не се обсъждаше толкова много, че целият албум на Анелия - Игри за напреднали е изцяло копиран от видеата на Риана и Бионсе. А масово се коментираше копирането на видеата от "Аз" на Галена. Ти си посочила друг пример с кавърите. Доста изпълнители печелят от това, че не са претенденти за първото място. Хората все ги "съжаляват" , че са недооценени и са склонни да ги надценяват в доста случаи.А да не говорим, че медиите също не ги тормозят всеки ден с какви ли не измислици, защото имената им не продават, както продават тези на най-актуалните. Феновете не ги критикуват ожесточено за кавъри, визия, лековати песни и какво ли не. Конкретно за Емилия мисля, че има изключително красив глас.Прекрасна певица е и има жестоки живи изпълнения. На мен обаче винаги ми е изглеждала като постоянно лутаща се и все едно тепърва прохожда , и не знае какво да прави. Аз така я усещам, друг може да определи това като творчески хаос. Личното ми мнение е,че Емилия няма толкова много масови хитове през годините. А дали творчеството й като цяло е добро или не, това е въпрос на личен вкус. Гръцко много й отива да пее. Песни в такъв стил обожавам от нея. Според мен пречупва през нейната призма досто от кавърите, които е направила и все едно са писани за нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Тоест, тя продължава с тази "порочна" практика, за която говореше Камелия да се пеят песни на колеги, при това на запис. Но Камелия не коментира Емилия, важното беше да се осветлят на Преса номерата, защото беше номер 1 тогава... Преслава не е била атакувана, защото е била #1. Пресли никога не може да е #1, ако наблизо е кака Камс и този спор е решен още в 2011 година в "Найт Флайт". Пресли бе нарочена, защото е символ на всичко порочно, долно и гнусно в Пайнер, след фактическият край на звездната кариера на Ивана в 2008 година. С бой по Пресли се търсеше сблъсък с Пайнер по фундамента на бизнеса, който подобни изцепки рушаха, а така и Камелия го отнасяше. Митака бе целта, а не Преслава. Защото когато ги плюят за такива неща никога не задават въпроси на Пресли, Галче и подобни пеперудки, а търсят старата генерация и най-вече Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Ами двоен е аршинът - никой не е зачеквал Емилия за безбройните кавъри, пък Ивана и Стораро са съсипвани на тази тема. И ако не си забелязал, няма кой тук да ми каже дали да се обаждам , как и къде! И ти няма да си, така че, успокой малко топката! Щом нямаш срам, ще се налага да ти казвам точно аз! Не може да слагаме Емилия и Ванча и Стораро в една и съща графа! Емилия има кавъри, ма не си е изградила кариерата само на тях, като последните двама! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Емилия има хубави песни, но е прикрита злобарка. Помните ли изказването и за Преслава че нямала хит от 5-10 години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Емилия има хубави песни, но е прикрита злобарка. Помните ли изказването и за Преслава че нямала хит от 5-10 години? Не, помним изказването че Анелия не и е сестра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
korabnia Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Митко Пайнера за Камелия и Андреа . Дали Г-н Димитров не презнава успеха на Камелия след напускането на Камелия ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Вече е активна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Доживяхме! Но гледанията секнаха, сега можеше да има почти 2 милиона. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Най-сетне пуснаха Ивана, но по този начин я прецакаха много яко с гледанията. Дано сега си навакса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Вече е активна! Олее супер! Най-после! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Емилия има хубави песни, но е прикрита злобарка. Помните ли изказването и за Преслава че нямала хит от 5-10 години? Ти как би говорил за някой, който е спал с човека от котото имаш дете?! Вземи малко да мислиш с и без това ампутирания си мозък. Митко Пайнера за Камелия и Андреа . Дали Г-н Димитров не презнава успеха на Камелия след напускането на Камелия ..... Признава и още как. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари